Dejlig oplevelse. Havde bestilt flere krukker fra outlet. Det viste sig at lagerbeholdningen ikke stemte, så jeg blev tilbudt nye varer til samme pris. Virkelig flot servicr 😊
Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK
Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Se mere
Skulle lægge gulv på sønnens værelse, hvilke jeg ikke har prøvet før, og derfor var lidt usikker ift valg af underlag. Desværre var gulvet ikke på lager i Farum, h or jeg foretrækker at h... Se mere
Lejede pladevibrator. Maskinen jeg lejede gik i stykker næsten med det samme. Silvan var meget forstående og lod mig umiddelbart hente en anden. Fik bezin som kompensation. Næste vibrator virkede stor... Se mere
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, Danmark
Nemt at handle når man har bestilt i forvejen. Fungerer bare.

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Rigtig mange kunder denne søndag - alligevel lynhurtig betjening.

Dejlig oplevelse.

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
God service. Det kunne have været 5 stjerner hvis jeg ikke havde behøvet at køre til forretningen 2 gange.

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Desværre var gulvet ikke på lager i Farum, h or jeg foretrækker at handle, så kørte til Silvan Birkerød.
De har ingen parkerings forhold til folk med eget trailer, og endte med at måtte gå midt i vejledningen og udvælgelsen af materialer.
Fik at vide, at jeg bare kunne holde helt ude på vejen, og så selvkøre gulv mv ud på deres indkøbsvogne på en ret ubehagelig måde.
Så endte med at køre til Bauhaus, og fik en rigtig god oplevelse. Gulvet blev rigtig flot.
Det er ikke første gang med dårlige oplevelser i Silvan Birkerød, så der kommer vi ikke mere. Tiden er meget bedre brugt på at køre et andet sted hen.
🙁🙁🙁

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Lejede pladevibrator. Maskinen jeg lejede gik i stykker næsten med det samme. Silvan var meget forstående og lod mig umiddelbart hente en anden. Fik bezin som kompensation. Næste vibrator virkede storartet.

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Service & bedre end god betjening- at Silvan ansætter Seniorer tilsammen med unge medarbejdere løfter den samlede oplevelse.
& jeg er tidligere Kundeservice Chef for + 60 medarbejdere

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Det var kort før lukketid og medarbejderen tilbød at lægge dem ned til kassen uden forpligtelse. Det gjorde, at jeg nåede at hente varerne til tiden og vi kunne fortsætte arbejdet. Tak for god service!

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
God modtagelse og aflevering, Udstyret var i fin stand
(Leje af pladevibrator)

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Varen var god nok. Det er kommunikation og leveringssystem der halter. Giver man besked om hjemmelevering følgende dag, så skal der leveres, ja, følgende dag. Undskyldning med travlhed og påske samt henvisning til afhentning i pakkebutik er dum, uprofessionel og uacceptabel. Køberen kan ikke selv hente, men fik med extra dags forsinkelse, sin vare med flinke naboers medvirken. Ellers var leveringen endt med mindst yderligere 4 dages forsinkelse. Det værste er næsten, at køber har været ude for samme situation tidligere uden for ferie og helligdag. Leveringsløftet er godt salgsargument og skal holdes. Silvan tilbagebetalte fragten - og det var da vældig fint og god kundebehandling så jeg høver bedømmelsen fra 3 til 6

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
I stedet for at gå og bøje ryggen for at pille ukrudt op mellem fliserne i haven købte jeg en elektrisk radrenser - eller hvad det hedder - til min mand, og han er SÅ glad for den.
Rensningen mellem fugerne går nu som en leg.
Kan virkelig anbefales!

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Personalet er altid oplagt og hjælpsom. Jeg beundre Silvan for at indsætte, finde og oplære så imødekommende medarbejdere. Derfor går jeg i Silvan, for at få en faglig hånd og komme hjem med både den rigtige vare og de gode råd.

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød
Har set frem til skulle skrive denne vurdering af en virkelig god oplevelse.
Hurtig service med click and collect - super god betjening både i butik og afhentning.
Den gode stemning blandt personalet smitter positivt til kunderne. Den samlede oplevelse var helt igennem perfekt.