SILVAN - Birkerød Anmeldelser 154

4,6

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Dejlig oplevelse. Havde bestilt flere krukker fra outlet. Det viste sig at lagerbeholdningen ikke stemte, så jeg blev tilbudt nye varer til samme pris. Virkelig flot servicr 😊

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Se mere

Skulle lægge gulv på sønnens værelse, hvilke jeg ikke har prøvet før, og derfor var lidt usikker ift valg af underlag. Desværre var gulvet ikke på lager i Farum, h or jeg foretrækker at h... Se mere

Lejede pladevibrator. Maskinen jeg lejede gik i stykker næsten med det samme. Silvan var meget forstående og lod mig umiddelbart hente en anden. Fik bezin som kompensation. Næste vibrator virkede stor... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, Danmark

4,6

Meget venlig og servicemindet…

Meget venlig og servicemindet lagermedarbejder!

12. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores lagermedarbejder. Tak for din anmeldelse!

Silvan

Rigtig mange kunder denne søndag

Rigtig mange kunder denne søndag - alligevel lynhurtig betjening.

8. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Tak for de pæne ord!

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse.

5. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse, og vi sætter pris på din forståelse i forhold til lagerbeholdningen. Tak for din positive feedback😊

3. maj 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service😊

Silvan

God service. Det kunne have været 5 stjerner hvis jeg ikke havde behøvet at køre til forretningen 2 gange.

2. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre om den gode service. Vi beklager meget, at du måtte besøge os to gange. Tak for din feedback.

Jeg fik gode råd

Jeg fik gode råd - som virkede!!

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for, at vores råd hjalp dig! Tak for din positive tilbagemelding.

Øv oplevelse i Silvan Birkerød

Desværre var gulvet ikke på lager i Farum, h or jeg foretrækker at handle, så kørte til Silvan Birkerød.

De har ingen parkerings forhold til folk med eget trailer, og endte med at måtte gå midt i vejledningen og udvælgelsen af materialer.

Fik at vide, at jeg bare kunne holde helt ude på vejen, og så selvkøre gulv mv ud på deres indkøbsvogne på en ret ubehagelig måde.

Så endte med at køre til Bauhaus, og fik en rigtig god oplevelse. Gulvet blev rigtig flot.

Det er ikke første gang med dårlige oplevelser i Silvan Birkerød, så der kommer vi ikke mere. Tiden er meget bedre brugt på at køre et andet sted hen.

🙁🙁🙁

24. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Nem og hurtigt

Nem bestilling og hurtig afhentning i click & collect

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Vi sætter pris på din feedback.

Lejede pladevibrator

Lejede pladevibrator. Maskinen jeg lejede gik i stykker næsten med det samme. Silvan var meget forstående og lod mig umiddelbart hente en anden. Fik bezin som kompensation. Næste vibrator virkede storartet.

29. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med en erstatning, og at den næste pladevibrator fungerede godt. Tak for din positive tilbagemelding og din forståelse.

Silvan

Service & bedre end god betjening- at…

Service & bedre end god betjening- at Silvan ansætter Seniorer tilsammen med unge medarbejdere løfter den samlede oplevelse.
& jeg er tidligere Kundeservice Chef for + 60 medarbejdere

22. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdersammensætning bidrager positivt. Tak for din feedback.

Silvan

Tak for god service i Birkerød

Det var kort før lukketid og medarbejderen tilbød at lægge dem ned til kassen uden forpligtelse. Det gjorde, at jeg nåede at hente varerne til tiden og vi kunne fortsætte arbejdet. Tak for god service!

23. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det er dejligt, at medarbejderen var hjælpsom og imødekommende. Tak for din positive feedback!

God modtagelse og aflevering

God modtagelse og aflevering, Udstyret var i fin stand
(Leje af pladevibrator)

15. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med modtagelsen og afleveringen, og at udstyret var i fin stand. Tak for din feedback!

Byens flinkeste medarbejder

Perfekt afhentning af varerne.
Byens flinkeste medarbejder

11. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med afhentningen og vores medarbejder. Tak for din positive anmeldelse!

Silvan

Utroværdig leveringsfrist fulgt af prima håndtering

Varen var god nok. Det er kommunikation og leveringssystem der halter. Giver man besked om hjemmelevering følgende dag, så skal der leveres, ja, følgende dag. Undskyldning med travlhed og påske samt henvisning til afhentning i pakkebutik er dum, uprofessionel og uacceptabel. Køberen kan ikke selv hente, men fik med extra dags forsinkelse, sin vare med flinke naboers medvirken. Ellers var leveringen endt med mindst yderligere 4 dages forsinkelse. Det værste er næsten, at køber har været ude for samme situation tidligere uden for ferie og helligdag. Leveringsløftet er godt salgsargument og skal holdes. Silvan tilbagebetalte fragten - og det var da vældig fint og god kundebehandling så jeg høver bedømmelsen fra 3 til 6

9. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi beklager, at ordren er blevet en dag forsinket, Silvan har krediteret fragten som kompensation.

Radrenser til havefliser

I stedet for at gå og bøje ryggen for at pille ukrudt op mellem fliserne i haven købte jeg en elektrisk radrenser - eller hvad det hedder - til min mand, og han er SÅ glad for den.
Rensningen mellem fugerne går nu som en leg.
Kan virkelig anbefales!

10. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at radrenseren har gjort havearbejdet lettere for din mand! Det er dejligt at vide, at den har været en god hjælp til at fjerne ukrudt mellem fliserne. Tak for din anbefaling!

Silvan

Personalet er altid oplagt og hjælpsom

Personalet er altid oplagt og hjælpsom. Jeg beundre Silvan for at indsætte, finde og oplære så imødekommende medarbejdere. Derfor går jeg i Silvan, for at få en faglig hånd og komme hjem med både den rigtige vare og de gode råd.

9. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du altid møder oplagt og hjælpsomt personale hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejdere og den gode service, du oplever. Tak for besøget😊

Silvan

Har set frem til skulle skrive denne…

Har set frem til skulle skrive denne vurdering af en virkelig god oplevelse.
Hurtig service med click and collect - super god betjening både i butik og afhentning.
Den gode stemning blandt personalet smitter positivt til kunderne. Den samlede oplevelse var helt igennem perfekt.

8. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&Collect service og den positive stemning i butikken. Tak for din tilbagemelding!