Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Se mere
Tempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK
Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Se mere
Normalt er jeg glad for at handle i Silvan men denne gang desværre mindre glad. Fredag aften vende jeg forgæves på hjælp i malerafdelingen, men måtte køre tomhændet videre, da der ikke kom hjælp. Lørd... Se mere
Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten... Se mere
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fantastisk oplevelse hos Silvan!
Super service hele vejen igennem – højtryksrenseren stod klar til afhentning præcis som aftalt. Udstyret var i top og meget professionelt, hvilket gjorde arbejdet nemt og effektivt. Jeg fik klaret det hele på den halve tid takket være det gode grej. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Vi købte via click og collect i Ballerup. Det var så nemt og hurtigt, og rigtig god betjening

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Den bedste butik som har det bedste personale og hvor servicen er helt i top. Min varmeste anbefaling

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Elendig service. Jeg skulle returnere nogle varer, der var købt kontant, og tager forbi Silvan i Ballerup, da det er den, der ligger tættest på. Her får jeg at vide, at jeg kun kan returnere én af varerne, da returneringen skal ske kontant. (Det er vel ikke mit problem, at I ikke har kontanter!)der står tydeligt på hjemmesiden, at man kan returnere varer hvor som helst, så længe man har en kvittering.
Derefter kører jeg til en anden Silvan-afdeling, hvor medarbejderne uden problemer returnerer pengene til kort.
Det er ret vildt, at man har så dårligt styr på en så essentiel del af forretningen!

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Det jeg havde bestilt lå klar da jeg kom så alt kørte glat. Og sød medarbejder i kassen.

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Super nemt at bestille og værktøjet gjorde sit arbejde til UG.

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Jeg lejede en pælebormaskine i Ballerup. Ham der udleverede og modtog den dagen efter var utrolig imødekommende og hjælpsom.

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Bestilte mine varer om formiddagen, et par timer senere meldte de klar til afhentning.
Da jeg hentede dem, var en det en stærk ung fyr som bar det ud i min bil.
Mega god service, da det jeg havde bestilt var pæn tungt.

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
God service af en vidende og fleksibel medarbejder

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Alt var fint på nær en enkelt ting. Når man henter en håndfuld skyggelister, kunne det være rart, at I lige havde slået et par strips rundt om dem. Det gør dem lettere at bære ud af butikken uden at ramme andre mennesker og jeres varer.

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Virkelig positiv oplevelse. Var i kontakt med 4 forskellige medarbejdere som var serviceminded og lavede god overlevering til hinanden.

Amalie Bach
I forbindelse med vores køb så har Amalia Bach håndteret alt til vores absolutte tilfredshed.
Der har hele vejen igennem været professionel rådgivning, en åben og ærlig dialog omkring køb ❤️🙌👌
Dbh. Perez

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup
Havde en fantastisk oplevelse. Havde bestilt noget laminatgulv over nettet og bliver derefter kontaktet af Varehuschefen der oplyser at deres pakker med gulv var defekte. Han bestiller så 5 pakker fra Frederikssund der havde dem på lager og som endda kommer samme dag + 1 pakke u.b. Virkelig sublim kundeservice.