SILVAN - Ballerup Anmeldelser

Tempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK

Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Se mere

Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Se mere

Normalt er jeg glad for at handle i Silvan men denne gang desværre mindre glad. Fredag aften vende jeg forgæves på hjælp i malerafdelingen, men måtte køre tomhændet videre, da der ikke kom hjælp. Lørd... Se mere

Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

• Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og fin behandling

Hurtig og fin behandling, let med click og collect

11. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Mange tak for din gode anmeldelse vedr. vores Click&Collect service.

Silvan

God kundebetjening med et ægte smil og…

God kundebetjening med et ægte smil og ting til tiden.

21. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores kundebetjening og at tingene kom til tiden. Tak for din positive anmeldelse.

Silvan

Click og collect var nemt og bekvemt

Click og collect var nemt og bekvemt: Hurtig klargøring og ligetil afhentning. Desværre var de lidt for hurtige og jeg var nær kommet ud af døren, uden en del af min bestilling.

4. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at Click&Collect var nemt for dig. Vi beklager meget, hvis vi var for hurtige, og du næsten forlod os uden hele din bestilling. Tak for din feedback.

Silvan

Daniel fra Ballerup får alle 5 for at…

Daniel fra Ballerup får alle 5 for at hjælpe helt ekstraordinært med at få sendt nogle paneler fra Ballerup til Jylland, da de havde de sidste på lager hos dem.

21. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi er taknemmelige for din positive feedback. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få dine paneler sendt til Jylland.

Hurtig og fin betjening

Hurtig og fin betjening. Imødekommende personale

10. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Kæmpe ros til Nicholas

Kæmpe ros til Nicholas, fra Ballerup butikken - ringede straks da de ikke kunne finde en vare jeg havde bestilt til afhentning, samt tilbød at sørge for at hente den i en anden butik, så jeg kunne få den udleveret dagen efter - Mega god service

7. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service. Det er dejligt, at du oplevede hjælpsomhed og engagement, da der opstod en udfordring med din bestilling. Tak for din feedback😊

Silvan

Jeg lejede en tæpperenser og valgte at…

Jeg lejede en tæpperenser og valgte at lave perioden på et døgn da jeg ikke var sikker på at jeg kunne holde mig indenfor de 4 timer som er den mindste lejeperiode.

Ved afhentning fik jeg at vide at hvis jeg afleverede inden for de 4 timer ville jeg få refunderet resten af beløbet op til det døgn jeg havde betalt for. Da jeg afleverer indenfor de 4 timer får jeg så at vide at dette ikke kan lade sig gøre.

7. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Silvan oplyser følgende på vores hjemmeside:

"Eventuelt resterende betalt leje kan ikke refunderes såfremt lejer vælger at returnere det lejede materiel før aftalt tid."

Vi beklager, hvis der er blevet fejlinformeret i butikken vedr. dette.

Silvan

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, at få kørt mine indkøbte varer helt ud af butikken og hen til bilen, hvor de kunne placeres på traileren. Stor Tak for hjaelpen til den ansatte.

29. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og vi er taknemmelige for din positive feedback.

Silvan

Click and collect vare ikke klar, trods bekræftelse på at den var

Jeg købte noget i click and collect og fik en besked efter 2 min at varen var klar til afhentning i butikken. Da jeg kom dagen efter for at hente, gik jeg først ind i butikken, men blev sendt over på den anden side af vejen til deres vareudlevering. Derefter måtte jeg vente i 25 min (fra det blev min tur) da varen slet ikke var gjort klar til pakning og medarbejderen ikke kunne finde varen på lageret og måtte kalde en anden medarbejder over for at hjælpe. Medarbejderne ydede en god og behagelig service, men dårlig stil at sende en besked om at varen er klar til afhentning, når det ikke er tilfældet. Det var nok gået hurtigere bare at gå ned i butikken og købe direkte i stedet for at bruge click and collect.

29. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God kundeservice

6. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Bravo silvan

Jeg har endnu ikke oplevet, at en vare bestil online, er kommet så hurtigt frem bravo

4. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Ballerup

Vi er glade for at høre, at din onlinebestilling ankom så hurtigt! Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.