Super oplevelse. Jeg købte min første bil og blev mødt af en meget venlig og imødekommende sælger. Jeg takker for den fine behandling, og den gode pris. Jeg kan kun anbefale Silkeborg Automobiler.... Se mere
Rigtig god og professionel service lige fra man træder ind af døren! Bliver mødt af en utrolig flink sælger som hjalp mig hele vejen igennem med alle mine spørgsmål, samt vejledning omkring mit... Se mere
Vi købte for snart 2 måneder siden en 9 år gammel Fiat 500C hos Silkeborg Automobiler, og har fået en super betjening lige fra dag 1. Købet var betinget af nogle ting der skulle laves på bilen, og alt... Se mere
Min kæreste købte fornyligt en Golf 6 af jer som han er blevet mega glad for. Hele vejen igennem forløbet var sælger super komfortabel og ærlig med os. Vil derfor trygt og varmt anbefale andre som kig... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
SUPER SUPER SERVICE!
Rigtig god og professionel service lige fra man træder ind af døren!
Bliver mødt af en utrolig flink sælger som hjalp mig hele vejen igennem med alle mine spørgsmål, samt vejledning omkring mit nye køb af bil super super service kan helt klart anbefales herfra!!
Venlig hilsen Mads
Ny bilejer.
Kan varmt anbefales!
Meget tilfreds! God og venlig service hele vejen fra man træder ind til man får nøglerne udleveret. Hurtig levering og alt efter aftale.
Helt sikkert en forhandler jeg kan anbefale.
Virkelig god service
Virkelig god service, og rigtig dygtig personale. Fik hjælp til at finde den bil som bedst passede mit behov.
Det vil ikke være sidste gang jeg køber en bil hos Silkeborg automobiler.
svindler svindler svindler svindler…
svindler svindler svindler svindler svindler svindler svindler
Jeg Købte en bil af ham, som skulle være i orden,
Men det viser sig at der var mange problemmer i bilen.
Man kan ikke komme i kontakt med ham. Altid ud og rejser.
Jeg kiggede på biler i lang tid.
Jeg kiggede på biler i lang tid.. måneder! Endelig fandt jeg en VW Polo fra 2011 hos Silkeborg-Automobiler. Jeg prøvede at tage et lån igennem deres partner, resursbank, og da jeg så, at jeg blev godkendt skyndte jeg mig ud til silkeborg for at køre en tur i polo'en. Den var i absolut fantastisk stand på trods af km tallet på 178.000. Jeg fik forhandlet mig frem til en automatisk p-skive, som gjorde mig ekstra glad. Jeg tog hjem med et smil, men holdte mine muligheder åbne. Jeg gik igen på bilbasen for at kigge omkring, men jeg vidste inderst inde, at jeg ikke ville kunne finde bedre til prisen. Min konklusion er, at silkeborg-automobiler er det første sted man kigger, hvis man kigger på biler. Jeg er super tilfreds med hele processen.
Jeg er kun tilfreds!
Købte en Fiat 500, da jeg havde kørt et par måneder var der nogle små ting galt. Jeg kontaktede dem, og vi aftalte at jeg afleverede bilen, også ville de kigge på den. Da den var lavet, ringede de og jeg kom og hentede bilen. Jeg blev bedt om at tage en lille køretur for at se om alt var som det skulle være, hvilket det var. De kan klart anbefales
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
Har købt en VW polo hos Silkeborg automobiler og er super tilfreds med handel og service. Kan varmt anbefales.
Vi fik en fantastisk bil.
Vi fik en fantastisk bil.
Vi fandt en fantastisk bil. Men desværre havde den små mekaniske udfordringer, men det var selvfølgelig en ældre bil vi havde købt. Vi fik repareret vores bil og fik en låne bil til rådighed indtil vores eget bil var tip top igen. Vi fik en super god service og behandling under hele forløbet.
Tak for en god service
Vh
Jacob
Fremragende service
Fremragende service. Vi er så glade for vores nye bil, der kører som lovet. Tak for god og tillidsfuld behandling, her vil vi fremover altid købe bil.
Ingen service
Ingen service, dårlig slager.
Jeg købet en bil af dem, som var ikke i orden.
kørt den over til dem 2 gange og den var der i 2 måneder men de fik aldrig lavet den.
Han svar aldrig på tlf og heller ikke email. mistede 70000kr.
En svindler

Besvarelse fra Silkeborg Automobiler
Absolut ingen service.
Absolut ingen service.
Han sagde bilen kørte som den skulle, men sendte mig fra Silkeborg til København i en bil med defekt hjulleje, ingen bremser og SLØR I RETTET. Ikke nok med det, stemte forsikringspriserne ikke overens med dem, der blev sagt i telefonen.

Besvarelse fra Silkeborg Automobiler
Købte min brugte Opel Astra hos…
Købte min brugte Opel Astra hos Silkeborg Automobiler 13. april 2018. Bilen fremstod utrolig flot og prisen var rimelig.
Den følgende måned oplevede jeg flere gange en diesel lugt i bilen, hvilket jeg naturligvis gjorde Silkeborg Automobiler opmærksom på. De tilbød at lave bilen uden beregning, jeg skulle blot komme med den.
Da jeg skulle ned med bilen for at få den ordnet, skete der desværre et uheld og jeg var nødt til at få bilen transporteret til min sædvanlige mekaniker, da jeg ellers selv skulle betale transporten til Silkeborg Automobiler.
Efter bilen igen var klar og jeg samtidig havde fået ordnet problemet med diesel lugten af tidshensyn, kontaktede jeg Silkeborg Automobiler. igen.
Selv om bilen var blevet lavet på et andet værksted, tilbød de straks at betale den del af regningen der omfattede problemet med diesel lugten (en ny EGR-køler).
Det kalder jeg service - Sådan!
Fantastisk service
Fantastisk service. Her bliver man virkelig behandlet godt. Man kan som kunde mærke hvor meget personalet går op i hvad der har værdi for kunden.
Brugt bil med stil
God service både under køb og en efterfølgende reparation, som sikrede at vores familie blev rullende på vejen uden unødvendig ventetid.
Super service!
Flinke folk der ved hvad de taler om, og de fik lynhurtigt bilen klar til mig. Alt i alt en god oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Jeg kan varmt anbefale Silkeborg…
Jeg kan varmt anbefale Silkeborg automobiler!
Flinke medarbejdere og god service. Jeg købte min Suzuki Swift hos dem og jeg er fuldt ud tilfreds med bilen og selve handelen foregik professionelt og trygt og allerede efter 4 dage kunne jeg hente min bil.
Tilfreds
Jeg har sjældent oplevet en bedre service, end den jeg fik af Silkeborg-automobiler, da jeg købte min bil. Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang jeg skal købe bil.
Mvh en meget tilfreds kunde.
Super service flinke personale
Det er en fornøjelse at besøge Silkeborg Automobiler. Super god service, her føler man sig virkelig velkommen.