Super oplevelse. Jeg købte min første bil og blev mødt af en meget venlig og imødekommende sælger. Jeg takker for den fine behandling, og den gode pris. Jeg kan kun anbefale Silkeborg Automobiler.... Se mere
Rigtig god og professionel service lige fra man træder ind af døren! Bliver mødt af en utrolig flink sælger som hjalp mig hele vejen igennem med alle mine spørgsmål, samt vejledning omkring mit... Se mere
Min kæreste købte fornyligt en Golf 6 af jer som han er blevet mega glad for. Hele vejen igennem forløbet var sælger super komfortabel og ærlig med os. Vil derfor trygt og varmt anbefale andre som kig... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Fin betjening og service, samt fornuftige priser.
Vi købte for snart 2 måneder siden en 9 år gammel Fiat 500C hos Silkeborg Automobiler, og har fået en super betjening lige fra dag 1. Købet var betinget af nogle ting der skulle laves på bilen, og alt blev lavet uden yderligere diskussion inden levering. Der var efterfølgende en detalje ved A/C, men det blev rettet på stedet mens vi ventede. Vi har kun positive oplevelser fra både sælger og værksted, og kan varmt anbefale denne forhandler.
Knald god service og han var mega flink…
Knald god service og han var mega flink til at hjælpe ud. Fik bilen leveret til mit job da skats system gik ned under registreringen.
Super kundeservice !
Jeg købte fra et stykke tid siden en bil hos Silkeborg Automobiler og var yderst tilfreds med servicen fra start til slut.
Super flink personale og lækker bil, så alt i alt 5 ud af 5 stjerner her fra
De sørgede for at alt spillede og fik…
De sørgede for at alt spillede og fik leveret min bil lige til døren.. Næste gang jeg skal se på en ny bil, så smutter jeg en tur ud til dem som det første 👍
God oplevelse med Silkeborg Automobiler
God oplevelse med Silkeborg Automobiler
Gnidningsfrit både ifht køb og garantisag.
Det spiller 👍
Super oplevelse og service ud over normalen!
Super oplevelse! Vi på besøg ved Silkeborg Automobiler for at se på bil nummer 2 (En Citroën C3 fra 2014), alt var som det skulle være! Efter klargøringen og indregistreringen af bilen, blev den leveret ved min arbejdsplads! Alt i alt en rigtig god oplevelse og service ud over det sædvanlige!
Kan kun give Silkeborg Automobiler de bedste anbefalinger!
Vi har købt en Fiat 500
Vi har købt en Fiat 500 - vi har været fuldt ud tilfreds med den service som der var ved købet. Venlige og imødekommende sælger, så ros herfra.
Rigtig god oplevelse ved køb af bil.
Jeg har købt en Fiat 500 hos Silkeborg Automobiler og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil varmt anbefale, at købe en bil hos dem. Sælgerne var meget sød, empatisk og skabte en tryghed i mit køb.
God handel
God handel. Imødekommende sælger som også var behjælpelig med at få installeret ekstraudstyr i bilen. Anbefaling herfra.
God pris og behandling
Fair priser, god behandling og imødekommende personale.
God og reel bilforhandler.
Har købt en WW Polo hos Silkeborg Automobiler og er fuldt ud tilfreds. Rigtig god service fra start, og behagelig sælger. Vil helt klart anbefale Silkeborg Automobiler.
God service!
Min bror og mig var ude og kigge efter en Bmw til ham og vi finder frem til Silkeborg Automobiler. Fra start til slut af handlen var der Positiv stemning og man følte sig godt tilpas og der ikke var bare en sælger der prøvede og smide den i nakken men var ærlig!
Tak for den gode handel :D
En god bilforhandlere god service vil…
En god bilforhandlere god service vil gerne anbefale Silkeborg automobiler
Vores bedste anbefalinger!
Vi kan give vores bedste anbefalinger til Silkeborg Automobiler, efter køb af Fiat 500 til vores datter. God service og ordentlighed hele vejen igennem!
Yderst tilfreds..
Yderst tilfreds..! Fra man kommer ind af døren bliver man mødt med super glad personale, service og rådgivning er i top.! kan helt klart anbefales at handle hos Silkeborg Automobiler..!
Trygt køb
Silkeborg Automobiler er et sikkert og trygt firma, hvis man leder efter sin næste brugt bil
De er samarbejdsvillige, og tilbyder en god pris for en komplet købspakke (bil, klargøring, syn og service). De er også serviceminded. De laver bilen med det samme iht. Reklamationen, hvis der skulle være det mindste med bilen efter købet
Tak til jer
Fantastisk service⭐️
Super god service kan helt klart…
Super god service kan helt klart anbefales. De er meget gode til kunderådgivning mht finansiering service og hvad ens behov er hvis man lidt er usikker på om det er den rigtige valg. Jeg var ude efter en diesel bil selv om jeg kun kørte 5000-8000 km om året(by kørsel). Sælgeren frarådet mig til det pga det ville være dyre årligt og diesel biler var bedre hvis man kørte længere tur og flere km. Det endte med jeg købte en benzin bil de fik mig sparet 13000 kr og en bil der dækker mine behov. når bilen skal skiftes på et tidspunk er det helt klart det samme sted. 👍
Skodfirma
Absolut umulig at komme i kontakt med. Tager ikke telefonen. Ringer ikke tilbage.
Købte en bil der ikke har været iorden siden en uge efter købet. De første 3 mdr havde vi kun bilen i 1 1/2 mdr da den slet ikke ville trække. Det tog jer lang tid at udbedre dette. Derudover lovede i at bilen var i orden til ferien. Vi nåede ned midt i Tyskland og så strejkende bilen og vi måtte selv betale for at få den lavet. Allerede der begyndte i at lade være med at tage telefonen.. Vi fandt ud af at bremser som i sagde var ordnet ikke var det og det kostede en ny kaliber. Bilen skulle også være sporet ved købet, men dækkene var så slidt at de nemt kunne være sprunget under kørsel. Dette måtte vi også selv sørge for. Jeg føler mig bedraget og synes derfor, at det er et skodfirma. Med hensyn til fair. Man har konsekvent nægtet at tage telefonen siden oktober måned. På trods af utallige opfordringer til at ringe tilbage, sker dette ikke, så ja
S........Det ser da mistænkeligt ud, at næsten alle der skriver om deres negative oplevelser med jer bliver anmeldt.

Besvarelse fra Silkeborg Automobiler