Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er wordt letterlijk alles gezegd om te verkopen. Een keer en nooit meer. De beloofde levertermijn van 3 maanden blijkt 5! maanden te zijn. Na eerst nog eens voorgelogen te zijn bij eerder contact met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boxspring gekocht bij Sijben. Wat een service en professionaliteit. Kwamen vandaag leveren. Paste niet over trappen ivm een lastige draai. Geen probleem. Werkplaats gebeld. Ladder erbij en nog 2 krach... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

sijben heeft ons een hele dure keuken verkocht die ze vervolgens nooit hebben afgemaakt. maanden lang heen en weer bellen, afspraken niet nakomen, stomme fouten maken en elke keer weer een andere mont... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top ervaring sijben heerlen

Mijn zoon wilde graag een nieuw bed voor zijn nieuwe appartement. Op de woonboulevard in Heerlen, eerst online gekeken bij Goossens, hele slechte ervaring. Medewerker toonde totaal geen interesse, daarom snel naar de buren,bij Sijben. Een geweldige vakkundige verkoper. Die echt alles met ons gedeeld heeft over,waar moet ik op letten bij een bed kopen, vandaag 09 01 2025 bed geleverd, door 2 hele vriendelijke mannen,vakkundig, snel, Ik vindt deze service een 10 waard en zeker 5 sterren. Top top.

17. oktober 2024

Besvarelse fra Sijben Wooncenter B.V.

Bedankt voor uw recensie. We waarderen uw feedback enorm. Wij zijn niet actief op dit platform en beheren hier geen reviews. Voor meer informatie of melding van een eventuele klacht, kunt u terecht op onze website.

Jubileum kater!

Hoekbank gekocht. Notabene de jubileumaanbieding van Sijben. Voor €375,00 (extra) laten behandelen tegen vlekken en dergelijke.

Enkele weken na levering verkleuren de zitvlakken van de licht beige bank en onstaat er een blauwe gloed. Sijben zegt nu (achteraf) dat je met jeans ook niet op deze bank mag gaan zitten. Daar kan het stof niet tegen.
Hadden ze dat vooraf maar gezegd, dan hadden we deze bank zeker niet gekocht. Ze doen er nu niets meer aan en doen het af als gebruiksporen!

Hoe bestaat het dat je anno 2024 een bank durft te leveren waar je niet met jeans op mag zitten!

Ik ben ervan overtuigd dat Sijben met hun huidige instelling het volgend jubileum niet meer zal halen! Ik laat mijn advocaat het verder wel oplossen. Bezint, eer u met Sijben iets begint!

5. december 2024

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel tevreden met onze keuken

Een keuken besteld bij Sijben waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn.

Er ging van alles mis in het begin, en heeft mede door levertijden en drukte wat langer geduurd als verwacht eer dat het opgelost was.
Maar het belangrijkste vinden wij, dat er gecommuniceerd werd dat het langer ging duren. Daar willen wij Noëlle van Sijben Keukens Roermond ook voor bedanken!
Zij heeft steeds duidelijk aan gegeven wat we konden verwachten en heeft ons netjes op de hoogte gehouden.

We zullen iedereen jullie nog altijd aanbevelen!

Fouten kunnen gemaakt worden, maar het belangrijkste is dat jullie de moeite doen op het netjes op te lossen.

De keuken ziet er heel mooi uit en zijn er super tevreden over. De prijzen bij Sijben Keukens vallen ook reuze mee.

17. oktober 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

5 afspraken door het bedrijf verzet en…

5 afspraken door het bedrijf verzet en een secretaresse dat moeite heeft met het inplannen van afspraken en praat aan de telefoon alsof ze je beste vriendin is. Het woord professional kennen ze niet

22. november 2024

Nieuwe zetel deffect na 1 week

Helaas is onze nieuwe zetel die maar 5 dagen in gebruik was helaas defect, kan gebeuren zou je zeggen, maar helaas is de na service rot slecht, je krijgt niemand aan de lijn, doen geen moeite voor je verder te helpen, en ondertussen krijg je een datum voor 2 maand later eens iemand aan de deur te krijgen, voor te betalen staan ze op de eerste rij,

14. november 2024

Wij zijn dik tevreden

Met een plattegrond van onze keuken gingen mijn man en ik naar Sijben keukens Ekkersrijt waar we een afspraak hadden.
We zijn daar geweldig goed geholpen.
Het heeft even geduurd zo’n vier en een half uur maar toen stond onze droom keuken op papier.
Op al onze vragen gaf hij goede uitleg en liet goede voorbeelden zien.
Wat heeft die man een geduld gehad met ons, daarom onze dank.
Maar ook de plaatsing werd perfect gedaan, wat een vakman.
Daarom een dikke dankjewel want wij zijn super blij met onze nieuwe keuken.
Groetjes uit Achel

6. november 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nadat we vroeger met een keuken heel…

Nadat we vroeger met een keuken heel erg tevreden waren van Sijben is dit keer alles fout gegaan wat ook maar fout kon gaan liefst 12 punten waren niet in orde bij het plaatsen. Daarnaast was de vaatwasser niet goed aangesloten waardoor onze nieuwe vloer van een maand oud omhoog kwam en de hele keuken weer eruit moest en maanden een droger in de keuken stond te pruttelen. Al met al een jaar verder om dit af te kunnen sluiten en dit is geen uitzondering onze tegenover buurvrouw had ook alleen maar gezeik met Sijben en logen haar zelfs aan zei zit nog in de afwikkeling en loopt ook niet soepel.

1. april 2024

Nooooooit meer

Nooooooit meer. We hadden een Himola bank gekocht met de functie in hoogte verstelbaar. De bank werd geleverd maar miste deze functie. We hadden dit gelijk gemeld. Verkoopster Alicia B zei dat dit nog achteraf erin gemaakt kon worden. Dit bleek niet zo te zijn. Tig keer naar de winkel teruggeweest. Uiteindelijk werd gezegd dat wij die bank niet met die in hoogte verstelbare functie hebben gekocht. Het stond nl niet op de bon. De verkoopster is dat vergeten op de bon te zetten. Ze heeft dit echter niet toegegeven. We kregen uiteindelijk een heel onreëel "aanbod ". De bank houden en 10% korting of een nieuwe bank laten leveren en er 3490 euro bij doen op een bank van 8600 euro🫣. En dat terwijl die functie maar 499 euro kostte. We hebben via mail gereageerd dat we dan deze bank maar houden en daar hebben we verder nooit geen antwoord meer op gekregen! Voor ons nooit geen Sijben meubelen meer. Wat een vreselijk slecht bedrijf.

1. august 2024

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend van begin tot eind ondanks probleempje

We waren al lang op zoek naar nieuwe eetkamer stoelen in het midden segment. Toen we aankwamen hadden we eerst wat tijd nodig en daarna juist wat hulp. De verkoopster die ons hielp wist beide stemmingen perfect aan te voelen dus dat begon goed. We kregen duidelijke en heldere informatie en ze nam de tijd. Ook nog een leuke aanbieding dus dat was extra prettig. De levering ging volgens afspraak, we zouden bericht krijgen als ze er waren en de schatting was half juni, dit klopte perfect. We spraken af de stoelen zelf op te halen zonder verpakking. Ook dit verliep vlot en vlekkeloos, de mannen van het magazijn hielpen ons perfect. Helaas bleek bij thuiskomst na het verwijderen van de beschermhoes dat ze de verkeerde kleur hadden geleverd, iets dat we bij het afhalen niet in de gaten hadden. Gebeld en prompt werd gezegd: oh nee dat is onze fout, heel vervelend, gaan we oplossen en je mag de stoelen zolang gewoon gebruiken. Mail bevestiging hiervan gevraagd omdat we het bijna niet durfden te doen, dat duurde even maar kreeg het keurig, dus toch, zij het heel erg voorzichtig, in gebruik genomen. Nog geen maand later waren de nieuwe zittingen er en konden we deze omruilen, ook al geen probleem. Conclusie: vlotte en spontane verkoopster met een goed instinct. Duidelijke informatie. Levertijden conform de belofte. Een lever probleem werd zeer goed opgepakt en opgelost. Enige minpuntjes zouden zijn (en dan ben je dus echt aan het muggenziften) dat we door het weekend 4 dagen hebben gewacht op de schriftelijke bevestiging van deze service. De winkel is bovendien heel groot en soms wat lastig te navigeren, dat kan een tikkeltje over stimuleren dus hou daar rekening mee. Al met al zou ik deze winkel zeker aanraden en komen we er zeker nog eens terug. 5/5!

9. juli 2024

Besvarelse fra Sijben Wooncenter B.V.

Bedankt voor uw recensie. We waarderen uw feedback enorm.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Personeel denkt in je beurs te kunnen kijken…

In 2018 een bankstel gekocht bij Sijben Heerlen, toen van bijna €6000,- in de aanbieding voor €3500,-/€4000,-. Na 1.5/2 jaar was het midden gedeelte helemaal doorgezakt tot op het frame, voelbaar. Sijben 2 keer laten langs komen, 1 keer vanuit Heerlen 1 keer vanuit Roermond door verhuizing, omdat we hier niet tevreden mee waren en ook niet met de afhandeling. Conclussie? Dit was normale slijtage, voor €1200,- konden we dat gedeelte opnieuw laten vullen. Iedereen snapt wel dat een bank langer als 2 jaar hoort mee te gaan. Nu zijn we opzoek naar een nieuwe bank, merk, model en opstelling weten we al, prijs ook. Bijna het dubbele van de nieuwprijs van de vorige bank, dat doet er verder ook niet toe. Maar toch eens bij Sijben Roermond binnen gelopen om te kijken of deze bank ook daar staat en wat de prijs daar doet, natuurlijk sceptisch door onze vorige ervaring met Sijben. Eenmaal op de juiste afdeling, kregen we van een "bekakte" mannelijke medewerker meermaals de opmerking te horen, deze banken zijn niet in de aanbieding, deze banken zijn niet in de aanbieding. Erg jammer dat er nog mensen zijn, die denken bij iemand in de beurs te kunnen kijken. Voor ons geen Sijben meer.

14. april 2024

Besvarelse fra Sijben Wooncenter B.V.

Bedankt voor uw recensie. We waarderen uw feedback enorm. Wij zijn niet actief op dit platform en beheren reviews enkel op Google. Voor meer informatie of eventuele klachten kunt u terecht op onze website.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In November een 2 zits en een 2,5 zits…

In November een 2 zits en een 2,5 zits bank gekocht bij Sijben Roermond.
Na een week was er al een pootje afgebroken.
Maanden op een monteur moeten wachten en al die tijd geen gebruik kunnen maken van mijn nieuwe bank.
Na maanden wachten kwam eindelijk de monteur met het nieuwe pootje......helaas het pootje was een heel stuk te kort!!!!!
Eindelijk na weer een tijd wachten een nieuw pootje onder mijn bank.
Maar bij het monteren bleek dat beiden banken op de hoeken het leer behoorlijk beschadigd was werkelijk niet te geloven.
Sijben kwam met een" passende "oplossing voor dit probleem ik kreeg ik €175 terug !!!! Of tegoed bonnen voor €350 hoe durven ze het aan te bieden!!!!
Het bankstel heeft € 3500 gekost.
Dus mensen bezint eer gij begint om bij Sijben een aankoop te doen.
Ik ben er helemaal klaar mee, en zet nooit meer een stap binnen bij Sijben

16. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meubels zijn geleverd en moet je 3…

Meubels zijn geleverd en moet je 3 maanden op de de handgrepen wachten die waren afgebroken. December geleverd pas eind februari kwamen ze pas binnen om vervolgens moeten ze nog naar ons gestuurd worden..

10. februar 2024

We hebben een keuken gekocht in 2020

We hebben een keuken gekocht in 2020. Onlangs gong onze FLOWW-kraan kapot. Wij kwamen erachter dat een boiler uit 2018 is geplaatst en dat de kraan geregistreerd had moeten worden. Ook moest hier om de 2 jaar een filter worden vervangen. Dit is ons allemaal niet verteld geworden en daarom kunnen wij nu voor alle kosten opdraaien. De monteur heeft bij het installeren ook bepaalde formulieren niet ingevuld. Op tijd van 3 jaar is dit al het tweede apparaat dat stuk gaat. De Bora kookplaat was al binnen 2 jaar kapot. Met de kraan kunnen wij voor alle kosten opdraaien. Bel je Sijben, dan krijg je nooit een mens aan de telefoon. 1 x Sijben, nooit meer!

13. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toch vlekken gekregen op nieuwe geimpregneerde bank. Sijben zal ervoor zorgen dat de firma die geimpregneerd heeft gratis bij ons thuis komt proberen de vlekken alsnog te verwijderen.

11. juli 2023

Kledingkast met kledinglift gekocht

Kledingkast met kledinglift gekocht, na de montage op dezelfde dag de lift al kapot vanwege de slechte kwaliteit. Door de slechte kwaliteit wouden wij geen nieuwe lift maar een vaste kledingstang, wat jammer genoeg niet mogelijk was. Alleen reparatie was mogelijk.
De klantvriendelijkheid was nul procent.

18. maj 2023

NOOIT MEER SIJBEN

1 ster is het misschien nog waard.

Wat een ellende bij deze firma. Werkblad was plots niet meer leverbaar, toestellen zijn plots niet meer leverbaar.
De keuken heeft van alle mankementen en niemand neemt verantwoordelijkheid, meer nog, men beweert dat dit onze schuld zou zijn. On-ge-zien! Je blijft zitten met een incomplete keuken.

TIP: geef een beetje meer uit en koop je keuken bij een deftige keukenleverancier.

2. maj 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Deze review heb ik naar Sijben-meubelen…

Deze review heb ik naar Sijben-meubelen gestuurd na 2,5 maanden vanaf het indienen de eerste klacht bij Seijben op 15-01-23 :
Hiermee willen wij U meededelen dat wij niet mee eens zijn met de wijze waar wij te maken hebben met onze klachten over de 4,5 maand geleden gekochte 2 bankstel.
Of U leest of U luistert niet goed wat onze klachten zijn met deze gekochte 2 bankstel.Nog een grote poging om deze bij U in te brengen. De Klachten
1- Na 3 maand is de bankstel gezakt op de RELAX - zitgedeelte en de armleuning tot onze verbazing en wij hebben contact gehad met Uw Service afdeling.
2- Op 20-02-2023 tussen 10:00 en 12:00 is uw eerste bezoek gekomen, De klachten werden snel al duidelijk bij uw service-medewerker.
Heeeel netjes afgehandeld en op papier gezet door hem.
Toen hadden wij deze mijnheer wel duidelijk aangegeven, dat wij deze bankstel terug wilden geven door de boven genoemde klachten.Deze werd buiten beschouwing gelaten door Uw medewerker,op papier heeft hij hiervan geen aantekening gemaakt.
3- U heeft ons een EMAIL gestuurd op 6-3-23 waarin staat,dat er een monteur zal komen op 21-03-2023 om de bankstel te repareren.Omdat wij niet goed gelezen hebben dachten wij dat U deze 2 bankstels op kwam halen. Ook zei uw call-service medewerker dat wij NA deze email meteen moesten reageren.dit was onze fout.
3- Op 21-3-2023 is uw reparateur langs gekomen en heeft de betreffende gedeeltes gekeken,gezien en gefotografeerd.en goed ook want wij hebben ook dit gedeeltes gezien.Wij hebben aan uw reperateur,monteur gezegd dat wij ABSOLUUT GEEN REPERATIE wilden hebben aan deze 4 maand oude bankstel,(hij adviseerde ons om nog meer vulling in het bankstel te doen).wij hebben hem duidelijk gezegd dat er tijdens de productie proces die vulling en andere dingen goed geregeld most zijn.De ongeveer 2 mm dikke binnenplaat van armleuning is losgekomen van leuning-gedeelte hierdoor is de armleuning gezakt.
Wij zijn nu nog banger dat de andere 3 armleunings ook kunnen wegzakken.Wij zitten nu erg voorzichtiger , OM TE GAAN ZITTEN.wij zijn gewoon bang dat het nog verder weg zal zakken.
4- op 29-02-23 ongeveer om 17:00 zijn wij naar de winkel Seijben te Son en Breugel binnen gelopen, hier hadden wij de 2 bankstels gekocht.wij hebben daar met Dhr ...... gesproken over onze klachten,uiteindelijk kwam een andere mijnheer van achter de balie,hij had baard ,naar ons toelopen ( voor Dhr ...... hadden wij met deze mijnheer ook onze klachten besproken) en zei (beetje boos)tegen ons dat " De klant tevredenheid heeft altijd de voorrang" ik zei "wij willen deze 2 bankstels terug geven " Hij zei weer dezelfde " Klant tevredenheid heeft altijd voorrang"
Daarna heeft hij met ons achter zijn computer gelopen,gezegd dat hij naar fabriek van bankstel weer EMAIL heeft gestuurd en hij had onze EMAIL adres op zijn scherm laten zien en vroeg of deze email-adres onze juiste email adres was. En deze was juist.
Het laatst wil ik U nog zeggen dat door de wegzakking de randen van bankstel nog harder zijn gaan aanvoelen,dus de zit comfort is hierdoor veel slechter geworden.
Wij hebben toch besloten om U de gelegenheid te geven voor eventuele reperatie onder een voorwaarde als U na de reperatie onze problemen niet opgelost heb, dan zullen wij onze koopovereenkomst ontbinden.
Met vriendelijke groeten
Mvr. .................

Deze gedeelte hierna is vandaag naar Seijben gestuurd....

Nog steeds geen antwoord op onze bestaande klachten
Ik heb vorige week donderdag schade-expert gekregen voor mijn auto,en maandag kreeg ik een brief dat mijn beoogde schade binnen 5 Werkdagen op mijn rekening staat.

En wij maar wachten en wachten op Uw 3,5 MAAND LANG WACHTTIJD.

Als jullie zoo doorgaan zal ik nu al op verschillende websites deze klachten SCHRIJVEN met alle gevolgen van dien.
Verkoop deze bankstel niet meer in uw winkel,De zit - comfort is erg slecht,u zult heel veel klachten krijgen van klanten.
Vorige keer had ik vergeten te schrijven,wij willen GEEN LEENBANKSTEL.....

25. april 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.