Comics waren stevig verpakt en binnen een dag binnen. Goede communicatie en tracking. Ben erg blij met mijn aankoop. Ga zeker vaker bestellen. Comics were packed sturdy and delivered in a day. Good... Se mere
De beste (online) comic store van Nederland! Altijd leuke acties, live sales, claim sales, freebies, etc. De pre-order site werkt erg prettig, waardoor je elke maand eenvoudig je favoriete nieuwe US c... Se mere
Geweldige online winkel. De eigenaar Marcel is een toffe gozer! Comicbook lover in hart en nieren dus heeft de nodige know-how! Behalve de webwinkel raad ik je aan op via de FB groep mee te doen om k... Se mere
Op Comic-Con stonden deze mensen met een stand en de enthousiasme waarmee zij vertellen over hun grootste passie is aanstekelijk. Ze werken samen met ComicStash en je merkt dat zij samen iets hebben o... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dè enige comic webshop met een Comic Live Sale en leuke comic sale events voor de gematigde en hardcore comic liefhebber!
8131TH, Wijhe, Holland
- lordoftheshortbox@gmail.com
- www.shortboxcomics.nl
Hele goede webshop
Hele goeie, overzichtelijke website met ceel leuke, nieuwe comics en ook aantrekkelijk dealtjes en leuke events op Facebook.
Goede service en snelle verzending!
Goede service en snelle verzending!! Ben erg tevreden met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
Dikke prima!
Dikke prima die Marcel. Reageert snel en heeft een leuk aanbod. Zeker de moeite waard.
Snel verzonden en goed verpakt.
Goede service en perfecte verzending.
Geweldige service
Geweldige service. Verzenden snel en goed verpakt. Geweldig bedrijf.
John Carter
Mijn ervaring is zeer goed met deze winkel uiterst vriendelijk
Een zeer snelle en correcte levering een toppertje dus
Mijn zoon is er heel blij mee
Mijn zoon is er heel blij mee. Snel geleverd, zat mooi ingepakt per comic en er zat er 1tje gratis bij. Super!
Top Comic Shop
Snel, vriendelijk en heel toegankelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar
Zeer zeker een aanrader !!!
Goede service, comics zijn goed verpakt en er worden interessante complete sets aangeboden op de site. Van harte aanbevolen!
Hier besteld toen ze 40% kortingsactie…
Hier besteld toen ze 40% kortingsactie hadden, normaal zijn ze best prijzig. Pas 4 dagen na bestelling werd de boel verstuurd, totaal dus 5 dagen. Sommige van de bestelde NM comics zou ik eerder VF beschouwen. Zending was goed verpakt, met alles netjes voorzien van hoesje en backing board.

Leuke comics kunnen bestellen
Leuke comics kunnen bestellen. Helaas was er 1 zoek, maar kreeg snel het geld daarvan retour en 2 comics cadeau ook nog! Super tof! Alles snel geleverd en goed verpakt!

Besvarelse fra Shortbox Comics
Super service weer zoals altijd
Super service weer zoals altijd! 1 comic was helaas niet meer op voorraad dus knallen ze 2 comics ter compensatie erbij! TOP!!!

Altijd alles top
Altijd alles top, netjes verpakt, goeie service, en marcel staat altijd voor je klaar voor al je vragen, en sinds kort ken je ook Comics pre orderen, helemaal geweldig.

Waiting on payment ?
Waiting on payment ?! It’s been two weeks and counting. No payment. You are to send things out promptly but they do give seller prompt pay. Ridiculous it takes this long to be payed this day and age. So I guess I’m giving comics a way…. Terrible… response to Short - Box… I do have an account. I can’t help you don’t find it. Took about 3 and weeks finally get my check …why would I respond to your comment, all you guys kept tuning around in circles and the problem is obvious

Besvarelse fra Shortbox Comics
Stripboeken kwamen met de post
Stripboeken kwamen met de post. Ze zaten netjes verpakt en waren goed beschermd tegen water en dergelijken.

Besvarelse fra Shortbox Comics
Mooie comics in plastic voor een prima…
Mooie comics in plastic voor een prima prijsje.