Comics waren stevig verpakt en binnen een dag binnen. Goede communicatie en tracking. Ben erg blij met mijn aankoop. Ga zeker vaker bestellen. Comics were packed sturdy and delivered in a day. Good... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De beste (online) comic store van Nederland! Altijd leuke acties, live sales, claim sales, freebies, etc. De pre-order site werkt erg prettig, waardoor je elke maand eenvoudig je favoriete nieuwe US c... Se mere
Geweldige online winkel. De eigenaar Marcel is een toffe gozer! Comicbook lover in hart en nieren dus heeft de nodige know-how! Behalve de webwinkel raad ik je aan op via de FB groep mee te doen om k... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dè enige comic webshop met een Comic Live Sale en leuke comic sale events voor de gematigde en hardcore comic liefhebber!
Kontaktoplysninger
8131TH, Wijhe, Holland
- lordoftheshortbox@gmail.com
- www.shortboxcomics.nl
Perfecte service
Comicdom for geeks
Heel toegankelijk naar hun klanten toe. Leuke livesales! Marcel en zijn team doen super veel moeite en zetten zich 100% in. Toppers!
Handig dat je je comics kan opsparen, zo vermijd je een bom aan verzendkosten.
Blijven gaan team Shortbox!
Comics zijn altijd NM en communicatie…
Comics zijn altijd NM en communicatie met de winkel loopt ook soepel
Fantastische service
Fantastische service, fantastische collectie, hele toffe meedenkende host! Keep up the awesomeness!
Helemaal top
De comics waren snel verstuurd en kwamen binnen een paar dagen aan, ze waren ook goed verpakt en beschermt.
Een topper voor NL
Op Comic-Con stonden deze mensen met een stand en de enthousiasme waarmee zij vertellen over hun grootste passie is aanstekelijk. Ze werken samen met ComicStash en je merkt dat zij samen iets hebben opgebouwd dat uniek is. Ik gun deze mensen dan ook alle succes die ze verdienen. En ik heb mijn vaste adres gevonden voor Comics.
Dik in orde!
De comics waren individueel gebagged en boarded, waarvoor dank.En de verpakking van het pakket was dik in orde. De gratis comic was ook nog eens een deel van X-Statix dat ik mistte. Nice!
Zeker te vertrouwen en mooi assortiment comics
Heb dit leren kennen via FACTS, was geïnteresseerd in een paar star wars comics dat ze toen niet veel van bij zich hadden. Ben dan op de site beland waar ik toen een bestelling deed met alles behalve star wars. Zeer mooi assortiment aan comics, je moet soms wel snel zijn.
Perfecte website om comics van te kopen. Je kan zelfs comics achterhouden zodat ze even voor jouw bestemd zijn zonder ze te kopen. De comics waren zeker goed verpakt waardoor de koerier zelfs kan crashen en je comics zijn compleet in orde. Alles ging snel en direct na de aankoop was track&trace beschikbaar. Jammer dat 1 van de comics niet meer beschikbaar was nadat ik de aankoop deed maar ik had wel direct het geld ervoor terug. PostNL deed de moeite niet om aan de deur te komen waardoor ik een dag langer moest wachten maar dit is iets waar Shortbox Comics niet aan kon doen. In mijn bestelling zat een mystery box en hoewel dit puur geluk kan zijn was de inhoud bij mij zeker niet slecht dus waag hier maar die paar euro's extra in.
Zelf was ik ook wel verrast door de 2 gratis comics die er bij kwamen waarvoor veel dank. Volgende bestelling zal er zeker zijn, deze site is echt een aanrader. Ook hebben ze een facebook pagina waar ze live events hosten met verkoop van comic books.

Besvarelse fra Shortbox Comics
Top shop!
Goede service!
overzichtelijke catalogus en betrokken personeel!
Leuke wekelijkse acties! Een echte aanrader voor comic book liefhebbers!
Echt geweldig snelle verzending goed…
Echt geweldig snelle verzending goed gelezen voelt perfecte staat krijg bijna altijd een gratis kom een keer bij echt super
De strips kwamen snel en schadevrij…
De strips kwamen snel en schadevrij binnen. Alles was verder erg goed en veilig verpakt.
Goede service snelle levering en ben…
Goede service snelle levering en ben altijd vriendelijk geholpen. Heeft ook veel kennis over de comics. maandag avond altijd zeer leuke gezellige claim livesale op Facebook.
Gewoon top
Snelle verzending, super verpakt en vriendelijke, gezellige kerel om mee te communiceren.
Goede stripboeken en ook goede adviezen…
Goede stripboeken en ook goede adviezen als je niet weet welke je moet kiezen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.