Shopping4net Anmeldelser

3,2

Har handlet flere gange hos firmaet, men efter KORREKT bestilling af vare kom en forkert udgave af varen. Meget mailkorrespondance om en vare til en værdi af ca kr. 150 for mig og meget mindre for dem... Se mere

Har atter købt specialcreme hos Shopping4net.com. Der gik - som første gang - et par dage før posten arriverede med pakken. Alt forløb efter planen. Har spekuleret ang. flere bad reviews: Der kan... Se mere

Bestilte Stelton Forest salt og peberkværn pr. 22/10 2017. Forventet leveringstid mellem 2 og 5 dage. Pengene blev trukket 24/10 2017. Der gik 10 dage inden varen nåede frem! Så pas på med at bestil... Se mere

Trods min skepsis mod firmaet, som var affødt af den noget middelmådige karakter herinde på Trustpilot, foretog jeg den 6. maj en bestilling af diverse varer på Shopping4net.com. Jeg bestilte... Se mere

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3,2

Umuligt ar returnere vare der er i stykker!!

Jeg købte en Sengehimmel til 500,- der gik i stykker da den blev hængt op. Stroppen var ikke stærk nok og sengehimlen var ødelagt i syningerne. Jeg sendte billeder af dette til Shopping4net med det samme og spurgte om jeg kunne returnere den eller evt. få et afslag i prisen så den kunne blive syet.
De skrev at de ville sende en returlabel til mig. De sendte en returlabel på mail der var ugyldig! Derefter lovede de at sende en returlabel med posten, hvilket de aldrig har gjort! Jeg har rykket adskillige gange, men ingen returlabel modtaget. Deres svar på mail er: Har du ikke modtaget den? Vi håber du får en god dag!!

Jeg vil på det kraftigste advare mod at købe noget på deres hjemmeside! Det er umuligt at returnere, hvis varen er i stykker og pengene er dermed spildt!!

19. maj 2020

Hej Conny,
Beklagligt att du upplever att vi inte har försökt att hjälpa till. En retursedel har skickats som du inte skrev ut inom gilltighetstiden. En retursedel har skickats per post och när kollegan frågade dig om du hade mottagit den, var det en vecka efter den hade skickats. Dessutom var det inte hela mejlet...
Vi har också erbjudit dig 150kr i kompensation vilket du valde att neka.
Vi återkommer till mejl och försöker självklart hjälpa dig på bästa sätt.
/ Shopping4net

Hurtig levering og meget grundigt indpakket.

Købte en 5 liters glas Kilner. Kom efter få dage og rigtigt grundigt og sikkert indpakket. Så fuld tilfredshed.

Desværre har min mand lige ødelagt den, så vi har måttet bestille en ny. Men jeg må nok hellere lade være med at anmelde min mand her på Trustpilot.... :-)

13. marts 2020

Besvarelse fra Shopping4net

Ha ha - vi skrattade när vi läste din review. Väldigt tråkigt att höra om att din Kilner gått sönder. Lycka till med din mand:-) :-)

vänligen Shopping4net

Pakken er aldrig kommet

Pakken er aldrig kommet. Bestilte varen d 17/1 og har endnu ikke modtaget den. Har skrevet til kundeservice de sender en standart mail retur om at de har lang svar tid.. bliver spændene om pakken nogensinde kommer.

Opdatering har nu fået svar fra shopping4net de skriver jeg kan prøve at gå til nærmeste udleveringssted og høre om pakken er der.. og anden hjælp tilbyder de ikke... det er bestemt ikke til nogen hjælp.. må prøve om postnord kan hjælpe... kundeservice 0 stjerner.. dog skal det siges at der bliver tilbudt mere hjælp under denne anmeldes..

Opdatering nu kom det fut i dem og de er nu meget hjælpsomme og sender ny pakke så efter lidt frem og tilbage er alt fint..

3. februar 2020

Hej

Vi beklagar om PostNord inte har levererat ditt paket i tid. Du beställde varor den 17/1 och vi skickade dom från oss samma dag till dig. Det brukar ta mellan 2-8 arbetsdagar till Danmark men Postnord skannar inte in denna typen av brevförsändelser tyvärr, och det är inte möjligt att spåra paketet i Danmark. Skulle inte paketet komma inom de närmsta dagarna, kan vi reklamera ärendet till Postnord och skicka om varorna till dig om du önskar. Återkom i så fall på mejl.

Alt i alt OK

Har handlet hos Shopping4net for første gang - god pris - var ved at blive lidt utålmodig, da det tog 8 dage fra bestilling til leveringen i dag, men måske forståeligt nok, da forsendelsen så vidt jeg kan se kommer fra Sverige. Alt i alt ok tilfreds🤗

30. august 2019

Dårlig første oplevelse

Dårlig første oplevelse - de skriver at varerne kan være der på 2-3 dage - og selv 10 dage efter bestilling er varen ikke dukket op.
Lad være med at bruge dem, de siger "bare" at det er Post Nord der er problemet.

26. august 2019

Hej
Tack för samtalet och även detta feedback. Som vi försökte säga i telefonen, danska PostNord scannar tyvärr inte in varubreven på det sättet som de ska alltid, och därav kan man inte spåra ditt paket. Förmodligen ligger det på utlämningsstället i väntan på att du ska hämta ut varorna men aviseringen inte har kommit till dig, vi vet tyvärr inte varför. Ditt paket skickades på måndag, den 19/8 eftersom beställningen gjordes den 16/8 på kvällen och idag är den 5.e arbetsdagen efter det.
Ni har inte intresserad av att besöka utlämningsstället och inte heller lyssna på att en ersättningsorder kan skickas i väntan på reklamationstiden.
Vi hoppas paketet dyker upp snarast möjligt, det är rätt så tråkigt att vi får skulden för transportbolagets felaktig behandling av varubrev gång på gång...
Hör av dig om paketet inte dyker upp inom de närmsta dagarna.

Håber snart

Håber snart, at shopping4net.com svarer på mine adskillige fremsendte mails. (men det er måske for meget forlangt ?)

25. januar 2019

Hej

Beklagar att vi inte har hunnit svara på alla dina mejl som har kommit in under veckan. Som du kan se på svarsmejlen du får tillbaka automatiskt, är vi inte fullbemannade just nu pga. sjukdomar men vi jobbar så gott det går för att besvara allas mejl.
Vi har nu besvarat ditt mejl gällande påminnelsen du har mottagit.

Ha en trevlig helg!
MVH Shopping4net

betalt men rykker for gebyr og renter - trods det er deres fejl

Varen leveret indenfor 1 uge og bestikket (old farmer) virker godt nok. MEN
Skulle betale efter faktura, hvilken ikke var vedlagt forsendelsen !
Modtog pludselig en rykker og betalte straks faktura beløbet.
Modtog derefter en opkrævning på gebyr og renter. Jeg kontaktede dem og oplyste der ingen faktura var med pakken, men de sagde det ikke kunne passe, da de altid lægger en faktura ved og ellers kunne jeg jo logge ind på deres hj.side og se fakturaen - men det vidste jeg ikke man kunne. De mente ikke de havde gjort en fejl. Og nu sidder jeg gudhjælpeme med endnu en rykker og ny gebyr som de vil have jeg skal betale !!
Møg firma - jeg handler aldrig der mere - sikke en dårlig service...ad siger jeg bare.

14. august 2018

Tack för din feedback.
Fakturan skickades i samma paket med varorna då lagerpersonalen måste ha det som underlag för att veta vad det ska skicka och till vem. Utöver en pappersfaktura kan man alltid se alla sina köp/fakturor när man är inloggad på sin profil.
Fakturan betalades 15 dagar EFTER förfallodatumet och under tiden har påminnelsen skickats till dig. Du har inte reagerat på påminnelseavgiften och skulden har tyvärr blivit större under tiden med tanke på att 3 nya fakturor har skickats till dig innan du kontaktade oss. Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt.
Vi hoppas naturligtvis att du förstår vår sida och har du flera funderingar, kan du alltid kontakta vår kundservice igen.
MVH Shopping4net

Leveringstid dobbelt så lang som anført!

Så pas på med at bestille, hvis du skal bruge varen kort tid efter den anførte forventet leveringstid på hjemmesiden. Den holder ikke!

25. november 2017

Besvarelse fra Shopping4net

Bästa kund, Vi beklagat att posten har tagit sin tid denna gång. Vi anlitar Danska Posten eller Bring vid leveranser till Danmark och förväntar oss att alla våra leveranser når kunderna inom 3 arbetsdagar. Vid kortbetalning dras pengarna när man lägger en order och detta informeras om i köpvillkoren. Vi gör vårt bästa att hålla de beräknade leveranstiderna från oss och önskar naturligtvis att alla våra kunder får sina beställa varor snabbast möjligt. Dagen efter varorna lämnar vårt lager bör dom vara hos alla våra utländska samarbetspartners. Har du mer synpunkter eller önskemål, vänligen kontakta vår kundservice. MVH Shopping4net

Akta dig - Skydda ditt privatliv

Shopping4net krænkede mig med sin intimiderende administration af min ordre.
En ordre, der blev betalt up front blev der foretaget kreditprøvning på.
På forespørgsle om, hvad den bagvedliggende årsag var, kunne/ville Shoppig4net ikke svare på.
Hvad de ikke-rationelle informationer anvendes til kunne/ville Shopping4net ikke svare på.

Har du din integritet og dit privatliv kært - så find en anden leverandør.

18. januar 2017

Sælger varer med falsk varebetegnelse.

Den 11-4-16 bestiller jeg en dåbsske:
Dåbsskeer Sterlingsølv Mia IMG03-1-NB
Da skeen kommer, er den af pletsølv og ikke sterlingsølv som beskrevet i shoppen og igen oplyst på fakturaen. Det tager 40 dage at få penge retur. Firmaet svarer ikke på flere mail. Den 24. maj annoncerer firmaet stadig med skeen som sterlingsølv, selvom skeen er af nysølv eller pletsølv. Nysølv er et blandingsmetal som ikke er sølv eller sterlingsølv.

24. maj 2016

Dårlig service

Fik leveret en ting, der var beskadiget. Kontaktede Shopping4net og vedhæftede fotos af den defekte vare og fik hurtigt svar, at jeg ikke behøvede at returnere varen. De ville sende mig en ny. Dette var jo fin service. Dagen efter fik jeg imidlertid en ny besked; at jeg skulle returnere varen. Det ville koste 90 kr. til Norge, hvilket jeg gjorde Shopping4net opmærksom på. Jeg skulle returnere alligevel - hvilket jeg så gjorde. Flere uger efter har jeg stadig ikke hørt noget. Kontakter Shopping4net igen, og år nu at vide, at varen nu er udsolgt, så de kan ikke sende en erstatningsvare. I øvrigt er varen ikke modtaget endnu, så jeg kan ikke få mine udgifter til returporto dækket. Jeg har dog fået tilbagebetalt varens oprindelige pris - men har så haft en del ulejlighed og portoudgifter forbundet med at handle hos firmaet. Jeg vil aldrig handle hos dem igen - tænk, hvis der var noget galt med varen..... Det har været et langt forløb på over 1 måned - det burde ikke være nødvendigt.

25. november 2015

Kan varmt anbefales, altid super service, svarer meget hurtig også på reklamationer osv.

Ingen dårlige erfaringer herfra - og har købt ca en 3-4 gange på deres shop. :)

26. oktober 2015

Virkelig dårlig service

Jeg bestilte en pakke og fik at vide, at den forventede afsendelsesdato ville være 31/8. Den blev dog hverken afsendt dér eller dagen efter, så jeg kontakter kundeservice for at høre, hvornår jeg så kan forvente min pakke. Jeg får så at vide, at de forventer at få den på lager 25/9. Så min pakke kommer en måned efter forventet, selvom pengene er trukket med det samme. Og det er ikke kundeservice der kontakter mig om det, men mig der er nødt til at kontakte dem. Det er virkelig dårlig service!

2. september 2015

Det fungerer bare

Bestilte 2 trolde til vores barnebarn. I 2 forskellige farver.
Fik dagen efter mail om de var afsendt. 2 dage senre lå pakken der.
Desværere var de 2 trolde ens i farven. Sendte en mail og spurgte hvad vi skulel gøre.
Omg.- svar og 3 dage senere nå en ny trold i postkassen - uden jeg skulle ulejlige mig med at returnere den forkerte.
Det er sådan service jeg som salgstræner (Resultatskaber.dk) træner andre virksomheder i at udføre. En fejl skal rettes så kunden næsten er glad fro at fejlen opstod.
Så 5 stjerner her fra

15. maj 2014