Jeg er meget begejstret og kommer helt sikkert til at handle her igen. Jeg havde fået bestilt en forkert vare og skrev samme aften til shopping4net via kontaktformularen på hjemmesiden. Jeg fik returs... Se mere

Køb ikke noget hos dette firma- havde bestilt øjendråber varen kom, men der var ikke vedlagt en faktura- kort efter modtager jeg en rykker på beløbet plus gebyr på 100,- varen pris ca. 340,- kr Jeg... Se mere

Alt jeg køber bliver betalt med mobilepay, køber en aften 10 forskellige ting, med denne ting følger åbenbart en faktura jeg ikke får set (er sikker på jeg har betalt), nu følger så et rykkergebyr på... Se mere

Fantastisk kundeservice. Der var en fejl på den vare jeg modtog. Jeg skrev til kundeservice søndag. De svarede straks, at de snarest ville fremsende en ny vare til mig, og jeg skulle ikke bruge tid p... Se mere

1. Wellnesscenter
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Fitness- og ernæringstjeneste
  4. Apotek

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Shopping4net Sverige kan du handla kontaktlinser, leksaker, parfym, smink, heminredning, kosttillskott, hälsokost, bläckpatroner och toners direkt på nätet till billiga priser.

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Super service og gode produkter

Ud over rigtig gode produkter, så er der altid hurtig og venlig service. Kan klart anbefale at købe her.

30. april 2025

Hej Kasper,

Tusind tak for din varme tilbagemelding! 🌼😍
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og vi sætter stor pris på din anbefaling.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Hav en dejlig weekend! 🎈

MVH Shopping4net

Virkelig god behandling og masser af…

Virkelig god behandling og masser af gode tilbud,- det er stedet man handler !
Mvh Nanna

3. april 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! 🌺

Det glæder os, at du er tilfreds med både vores service og tilbud. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

De bedste hilsner, Johanna på Shopping4net

Gode priser og kampagner

Gode priser og kampagner. Her kan købes mange forskellige spændende produkter. Jeg køber for det meste mine kontaktlinser og tilbehør her, til fornuftige markedspriser. Men også kosttilskud af god kendt kvalitet, for eksempel Danske Pharma Nord kosttilskud til fornuftige priser. Kundeservice er venlige hjælpsomme.

21. februar 2025

Jeg er super glad for jeres hjælp

Jeg er super glad for jeres hjælp. Min vare fra shoppingnet var kommet retur hos jer selv om jeg ikke havde modtaget dem.men jeg skrev til jer.i var så søde at I sende dem igen det var super nemt at skrive til jer.tak for en god service

6. december 2024

Hej Ulla,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! 🌷

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg og at du opplevde prosessen som enkel. Det betyr mye for oss å kunne gi god service, og vi er glade for at du er fornøyd med løsningen. Takk for at du valgte oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart! 😊

God Jul önskar vi på Shopping4net 🥰🎁🤶🎅

Har fået rykker med posten på trods af…

Har fået rykker med posten på trods af at jeg aldrig har bestilt noget hos firmaet

23. november 2024

Hej Kasper,

Vi har været i kontakt med dig via e-mail om, at en uvedkommende har bestilt varer med dit navn. Sagen er meldt til politiet, og fakturaen er allerede fjernet. Købet er foretaget på vores danske hjemmeside.
Vi håber, vi kunne hjælpe dig på en god måde via e-mail.

Vi beder dig enten flytte anmeldelserne til det rigtige domæne eller fjerne rapporten, der ikke giver et retvisende billede af os som virksomhed.

/ Johanna på Shopping4net

Køb ikke noget hos dette firma- havde…

Jeg betaler straks varens pris, og skriver at de desværre ikke havde sendt faktura og jeg ville ikke betale rykkergebyr- nu er beløbet på ca 400-kr gebyr og renter på en fejl fra firmaet
Hold jer langt væk

20. juni 2024

Hej

Fakturan skickas med varorna i samma paket och också som ett epost.
Vet du att du inte har mottagit en faktura för ditt köp, rekommenderar man att man hör av sig till företaget. Hos oss kan du se fakturan även på din profil på hemsidan.

Detta köp handlar om vår domän www.shopping4net.dk men du är inte villig att flytta omdömet enligt Trustpilot.
Det är viktigt att omdömen hamnar korrekt så vi ber dig flytta detta.

Her skal man godt nok passe på

Her skal man godt nok passe på
Her skal man godt nok passe på.
Man skal sikre sig at betalingen gået igennem og ellers sidder man i deres rykker mareridt. Selvom jeg har betalt for varen og 1. Rykkergebyr godt nok for sent så helmer de ikke, og der er absolut intet der kan få nogen som helst menneskelig handling frem hos disse grådig gribbe.
Der er intet forkert i min anmeldelse.
Det er dårlig købmandskab fra Shopping4nets side.
Hvorfor venter man ikke som alle andre firmaer med at sende varen til der er modtaget penge?
Så var det ikke nødvendig med dette rykker mareridt.
Intet alm. tænkende og fornuftigt menneske vil betale over det dobbelte for deres varer, og det passer jo ikke at i ikke kan stoppe dette. det er en bevist handling og ikke særlig kundevenlig handling fra jeres side, som kunne havde været løst på meget mere intelligent og kundevenlig måde.
her skaber i mere dårlig omtale, men negativ omtale er jo også bedre end ingen omtale.

19. marts 2024

Hej Hanne,

Du har betalt faktura og rykker 5 uger for sent, og det er rigtigt, at der er kommet gebyrer i mellemtiden. Du kan fortælle os, at du har set de mails, vi har sendt, men ikke har læst/forstået dem og undladt at betale. Du har skrevet, at du ikke vil betale mere, men vi har fortalt dig, at de tillægsgebyrer desværre skal betales. Siden da har du skrevet til os, ringet op, lagt ud på Facebook og 3 anmeldelser her på Trustpilot.
Vi beklager, at du har det sådan, men vi kan desværre ikke tage ansvar for, at du missede at læse fakturaerne i tide.

Edit: Du kan vælge at betale med kort direkte ved kassen, men når du vælger en faktura som betalingsmulighed, er det vigtigt at holde styr på betalingsdatoen. Betingelserne er synlige på hjemmesiden og på fakturaen, og fakturaen sendes til e-mail, når varen afsendes.

Hav en god dag!
/ Shopping4net

Altid den bedste service hos jer

Altid den bedste service hos jer , hilsen en tilfreds kunde , Karen skov Jensen

7. august 2023

Hej Karen,

Tack för dessa fina ord och ⭐⭐⭐⭐⭐
Verkligen trevligt att höra.

Ha en fin dag önskar vi på Shopping4net

Ingen retfærdighed

Jeg føler ikke at den behandling jeg har fået er retfærdig, og jeg vil absolut ikke anbefale denne side, ej heller købe noget på siden igen - Ingen forståelse fra kundeservice overhovedet, ingen medfølelse, det føles som om at de kun er ude på at få så mange penge ind som muligt, også rykkergebyrer som man måske burde have været villig til at slette - Det føles som "robotter" der arbejder i kundeserviceafdelingen, og ikke rigtige levende forstående og empatiske mennesker - Blot til info - Det er ikke alle kunder som er ude på at snyde jer, og måske skal I også være opmærksom på at der sidder rigtige mennesker i den anden ende af røret.

13. juli 2023

Hej Christina,

Vi beklagar att du känner så. Vi hade ett trevligt samtal och har skrivit med varandra lite men tyvärr som vi sa, kan vi inte stå för misstag du säger din bank har gjort.

Vi har gott om empati och förståelse för olika situationer men vi är ett företag i grund och botten och kan tyvärr inte ta ansvar eller makulera alla avgifter som skickas ut när en kund missar sin betalning. Där hoppas vi förståelse från kunderna också. 😇

Vi önskar dig en trevlig dag.

/ Johanna på Shopping4net

Svindelfirma,Køb aldrig på denne hjemmeside!

Svindelfirma.Jeg modtog min ordre som jeg gennemførte betalingen og ikke noget problem her, men de sendte en anden ordre som Jeg gennemførte ikke købs- og betalingsprocessen,
For det første: Jeg modtog ikke order bekræftelse via e-mailen på den anden order(Fejl ordre) som jeg har ikke gennemførte betalingen,
Men jeg har modtog order bekræftelse på den rigtige order
For det andet: de har sent den anden ordre tre dage efter den første order blev sent !!!!
Jeg ringede til dem, og de fortalte mig, at jeg skulle betale de samlede returomkostninger på 129 DKK. HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA

12. maj 2023

Hej

Nej, det er ikke helt rigtigt.
Du havde afgivet flere ordrer, der blev afsendt som anmodet. Vi kan ikke se, om du har afgivet ordrerne med vilje eller ved en fejl, da der kun var én vare i ordren.

Det vi har informeret dig om er, at hvis du ikke afhenter din pakke, koster den 129 SEK ifølge købsbetingelserne, men vi har også tilbudt at sende dig en returseddel.

Så nej, der er ikke noget lyssky ved noget, vi har sendt de varer du har bestilt med den betalingsmetode du valgte ved kassen.

Hold jer fra Shopping4net

Har handlet med denne virksomhed flere gange udelukkende, fordi de var billigst på markedet, men det er slut nu. Er der problemer med defekte eller manglende varer, hvilket jeg desværre har oplevet gentagne gange hos dem, bliver de uforskammede, ubehagelige og anklagende! De mange negative anmeldelser og udsagn om svindelforetagende stemmer desværre overens med mine oplevelser, og jeg har derfor handlet hos dem for sidste gang.

6. maj 2023

Hej

Du har købt 6 gange hos os. Når du først syntes, det var ok at betale en faktura flere uger for sent, og 3 af gangene har du beskyldt vores personale for at stjæle dine varer ligesom nu. Gennem overvågningen kan vi stadig se, at alle varerne blev pakket og sendt til dig. Vi har tidligere sendt dig nye varer, selvom alt har været i orden hos os, men denne gang gør vi det ikke mere.
Så snart vi siger nej, skriver du en rapport her. Vi fortalte dig, at vi ikke har et problem med det.

Vi fremstiller ikke varer, vi sender det kunden bestiller. Hvis det er et reelt problem/klage, løser vi selvfølgelig alt.
Ingen har været uhøflige eller beskyldt dig for noget, men vi informerede dig om, at denne gang træffer vi denne beslutning.

Super kundeservice

Havde brug for hjælp ang en defekt vare. Kundeservice var meget venlige og hjælpsomme.
Kan kun anbefale at handle hos dem.

28. april 2023