De svare ikke på mails og de leverer ikke de vare man bestiller, og man kan ikke ringe til dem eller finde dem på "nettet". Hold jer lang væk.
Shopnord.dk benytter forkert/falsk kontakt-informationer her på Trustpilot. Det er ikke muligt at få kontakt med hverken shopnord.dk eller Trustpilot.dk, så det kan rettes. Telefonerne ta... Se mere
Her købte jeg en vare, som de alligevel ikke havde på lager, så handlen blev annulleret. Det var i maj 2020. I september trak de så beløbet alligevel, hvilket jeg opdagede, da jeg lavede årsregnskab... Se mere
Bestilte en befugter i juli. Blev ringet op og tilbudt en dyrere demomodel da han ikke kunne levere den bestilte model. Det viste sig at den ikke virkede og sendte den derfor retur. Fik at vide at jeg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hurtig levering af bl.a. elradiatorer, varmeblæsere, luftaffugtere, luftbefugtere, luftrensere, ultralydsrensere, blodtryksmålere, personvægte, sparometre m.v. - alt i bedste kvalitet og i anerkendte fabrikater.
En meget korrekt håndtering af en ordinær bestilling
Køb af el-artikel.
Køb forløb aldeles korrekt og uden problemer, ja endda uden stavefejl, fra ende til anden. Levering var perfekt og varen som beskrevet.
Hurtig og perfekt levering
Vores luftrenser ser ud til at fungere. Tobaksrøg er blevet mindre mærkbar.
Perfekt og hurtigt levering.
Købte en makeup-bordspejl tirsdag aften, kom med posten torsdag.
Perfect internethandel.
.Købte smykkerenser,(den er rigtig god)fin service og hurtig handel.
Imødekommende og professionel internethandel
Jeg fik, en uge efter købet, et problem med en befugter, der ikke ville arbejde (Honeywell HH200E).
Jeg ringede til ShopNord, der spurgte til hårdhedsgraden i vandet, hvor jeg bor, og jeg kunne fortælle, at det er ret hårdt, (vi bor ved Horsens).
ShopNord anbefalede dernæst en anden type befugter, nemlig Honeywell HH350E, som de sender uden beregning og med en returseddel til det andet produkt, så jeg bare skal aflevere det på posthuset.
Det var betryggende, at firmaet med det samme tilbød at sende et erstatningsprodukt - jeg blev også tilbudt at få mine penge tilbage.
God og hurtig service
Købte et 1 stk. Duracraft affugter DD-TEC10E
Bestilte søndag aften. Fik sms mandag eftermiddag om levering tirsdag. Det kan ikke hurtigere eller bedre. Meget positivt oplevelse
En perfekt handel. God service.
Topkarakter til ShopNord. Jeg bestilte en varmeblæser og 2 dage efter var den modtaget. Yderligere blev jeg flere gange opdateret gennem PostDanmark. Først meddelte de at jeg ville modtage en pakke på dagen og derefter fik jeg besked om at jeg ikke var hjemme til at modtage pakken, men at den kunne hentes på posthuset. Yderligere var der dagen efter i min postkasse besked om at PostDanmark forgæves havde forsøgt at aflevere omtalte pakke. Hele processen forløb bare perfekt.
Ja fem stjerner er virkeligt ud over det sædvanlige-// Men denne handel må helt klart være til 5 stjerne+ Meget ros.....
Søndag aften bestilte jeg en luftrenser af mærket honeywell/ HAP-16200E..//- På nettet´, hos ShopNord.dk.... Ordrenr nr.- 86835..-.-.-..
Min luftrenser var fremme hos mig 2 dage efter.. Ingen slinger i valsen. en sikker internet handel og meget fin kvalitet luftrenser... Så jer i ShopNord i gør det godt... Kan kun anbefale en handel hos jer.
Mvh. Ove
Meget hurtig levering af meget god vare fra ShopNord !
Jeg købte en ionluftrenser . De er jo ellers kun meget svært at få ; især de mindre ,som ikke er så dyre . Denne har også blæsefunktion . Og er nem at betjene og næsten lydløs og virrker meget godt !Jeg bestilte en dag efter kl. 16 og fik den to hverdage efter ! Så hurtigere kan det ikke gøres . Christel !
Anmeldelse af Shopnord
Jeg købte en affugter hos Shopnord. Den kom 1 eller 2 dage efter bestillingen og undervejs fik jeg præcis den information jeg ønskede. Shopnord gjorde alting rigtigt og jeg vil uden forbehold anbefale Shopnord til alle.
Levering og ikke mindst super vejledning om produktet
Har købt en luftbefugter. Var i tvivl om, hvilken model ville passe mit behov. Ringede op, og fik meget kvalificeret oplysning, så valget blev nemt.
Effektivt, med omtanke
Købte en elradiator og ben, fik samme aften (søndag) en mail om det nu også skulle være 400V, det skulle det, men fint at blive spurgte; fik først at vide at benene ville være i restordre, men de kom alligevel sammen med resten, dvs vi hentede det selv, og fik rabatten
Jeg bestilte i lørdags et makeupspejl, som forstørrer 10 gange, og pakkeposten har lige afleveret det, så det er hurtig levering.
Spejlet virker (uhyggeligt) effektivt ;o))
Hurtig levering, billig fragt og godt produkt
Jeg bestilte 1 stk. Duracraft affugter DD-TEC10E. Affugteren blev allerede afsendt inden der var gået et døgn, så bedre kan det ikke blive. Desuden virker produktet så overbevisende, at jeg blev positivt overrasket.
God kunde opfølgning
Jeg har oplevet en fantastisk hurtig og præcis kundeopfølgning, både ved bestilling og efterfølgende da et par af varerne var i restordre
Jan/Telenor
Varmeblæser
Har kun MEGET positive ting at sige om SHOPNORD, forespurgte på en varmeblæser, inden for 2 timer ringede de, og sagde at den først kom på lager om 1 uge, men de ville ringe og sige bår den var på deres lager... det gjorde de os... og dagen efter var den der.....