De svare ikke på mails og de leverer ikke de vare man bestiller, og man kan ikke ringe til dem eller finde dem på "nettet". Hold jer lang væk.

Shopnord.dk benytter forkert/falsk kontakt-informationer her på Trustpilot. Det er ikke muligt at få kontakt med hverken shopnord.dk eller Trustpilot.dk, så det kan rettes. Telefonerne ta... Se mere

Her købte jeg en vare, som de alligevel ikke havde på lager, så handlen blev annulleret. Det var i maj 2020. I september trak de så beløbet alligevel, hvilket jeg opdagede, da jeg lavede årsregnskab... Se mere

1. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hurtig levering af bl.a. elradiatorer, varmeblæsere, luftaffugtere, luftbefugtere, luftrensere, ultralydsrensere, blodtryksmålere, personvægte, sparometre m.v. - alt i bedste kvalitet og i anerkendte fabrikater.

1,1

Dårlig

Dybt skuffet. Dårlig service

Dybt skuffet😢. Fatter simpelthen ikke at de ikke svarer på deres mail. Jeg sender til dem.😈👿 jeg har bedt om at annullere ordren , og så forventninger jeg altså at et firma svarer .
Har intet hørt . Nu står de penge bare som er mine .
Og skal have dem retur til min konto. Det er en måned siden nu .. Jeg kan simpelthen ikke anbefale at nogen køber ved dette firma .. hvis de penge ikke er kommet retur inden d.1-4-2022. Må min bank gøre det ..
Dårlig service ud over alt kritik .😈😈😈😈😈😈😈

25. marts 2022

Har købt en olieradiator på siden men…

Har købt en olieradiator på siden men får ingen informationer prøver at ringe men får bare en telefonsvarer der siger at han ikke er ved telefonen lige i øjeblikket google advare nu om at siden er usikker så nu er jeg spændt på om der bliver trukket nogle penge uden jeg får varen

7. september 2021

Svindel

I september trak de så beløbet alligevel, hvilket jeg opdagede, da jeg lavede årsregnskab i feb. 2021. Det er ren og skær svindel, og jeg har politianmeldt firmaet, som i øvrigt ikke ser ud til at eksistere. Søger man på cvr nr. som står på fakturaen 36728906 kommer der et Golf firma frem. Min revisors henvendelser til indehaveren er blevet ignoreret. Jeg vil foreslå, at alle jer som er blevet snydt , også anmelder det.

23. februar 2021

Bestilte en befugter i juli

Bestilte en befugter i juli. Blev ringet op og tilbudt en dyrere demomodel da han ikke kunne levere den bestilte model. Det viste sig at den ikke virkede og sendte den derfor retur. Fik at vide at jeg ville få pengene retur. Siden da har jeg ringet, mailet, sms'et mange gange til "Claus". Det har ikke været muligt at få ham i tale i nu 3mdr.

26. oktober 2020

Jeg kan ikke anbefale Shopnord

Jeg kan ikke anbefale, at handle hos Shopnord - ingen information om varer er på lager - blot en ordrebekræftelse og et forhåndstræk på kontoen.

Efter 10 dage fjernes forhåndstrækket på min konto - og jeg har forinden forsøgt, at få fat i virksomhedens ejer/kontaktperson - hverken på telefon eller mail kommer man nogensinde i kontakt med vedkommende.

Det er for useriøst - tag dig sammen, hvem du så er der ejer Shopnord - giv i det mindste kunderne en chance for at få information om de bestilte varer - tag telefonen eller svar på henvendelse via e-mail.

Hvis du ikke ønsker, at handle med kunderne kan du blot lukke skidtet - der er ingen der har bedt dig om, at være her på nettet med dit bras.

11. februar 2019

Shopnord.dk benytter forkert/falsk…

Shopnord.dk benytter forkert/falsk kontakt-informationer her på Trustpilot.

Telefonerne tages ikke/man får en telefonsvare, og der reageres heller ikke på mailhenvendelser.

Så én stjerne til begge herfra.

-------------------
Under trussel af anmeldelse til Datatilsynet, lykkedes det at få mine private data fjernet.

Det undre mig for øvrigt, at shopnord.dk er e-mærket, når man læser kundernes beretninger.

4. februar 2019

Helt i orden

Havde ledt et stykke tid efter en elradiator. Shopnords hjememside var den eneste, hvor der var ordentlige billeder af deres varer inkl. termostatknappen osv.
Hurtig levering, rabatter mv blev fratrukket regningen præcis som lovet.

6. oktober 2014

God og venlig service

Jeg købte en Beurer BG013. Kropsanalyse med BMI måling og var ikke tilfreds med produktet hvorefter jeg returnerede det. Pengen blev øjeblikkelig sat ind på min konto.
Alt vedrørene mit køb og returnering er forløbet nemt og ordenligt.
Ros til ShopNord herfra.
Mvh Rune . E. K