De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Se mere
Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren h... Se mere
Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med... Se mere
Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.
Naverland 2, 2600, Glostrup
- 00 00 00 00
- salg@shopitonline.dk
- www.shopitonline.dk
Tak for en nem support:-)
Jeg havde købt et software produkt og kunne ikke så det instilleret på min computer, sendte en mail og dagen efter fik jeg en mail, men link og nu virker det...Det var super nemt at følge anvisningen i mailen.
Ingen problemer :-)
Bestilte et Edifier højtalersæt - shopit var de billigste og der var ingen problemer hverken med varen eller leveringen jeg fik varen 2 dage efter bestillingen som lovet med track og trace på
Office support
købte office, og havde problemer med aktiveringen.
shopitonline ydede perfekt og hurtig support, så det kom til at virke!!
købte office
jeg købte en office small business, men åbenbart så var det kun en nøgle, uden cd'er. det havde jeg ikke lige fanget, så tog fat i shopitonline for at ville sende produktet retur, men jeg blev istedet positivt overrasket da de hjalp mig til at få det installeret, nu køre min hp maskine igen med office så jeg kan få lavet noget arbejde, tak for god og hurtig service, det er der mange der kunne lære noget af
mvh
søren
Hurtigt, billigt, god support
Jeg spurgte til status via deres support-chat, og fik straks svar.
Alt i alt fuldt tilfreds med forløbet.
Super
Købte et ophæng til fladskærme, hurtig svar på at det var på lager, fik det dagen efter til den billigste pris.
Mvh
Steen N
God, billig og hurtig betjening
Købte et Sony tv møbel model RHT-G550 hos Shopitonline,,og synes at det er et rigtigt godt køb, hurtig levering, og en rigtig god pris.
det fungere
bestilte et plantronics 995 trådløst headsæt, deres sælgere var både hurtige på deres chat og også afsendelse, jeg føler at jeg fik kompetente svar på mine spørgsmål og det resulterede i at jeg følte mig sikker nok til at bestille.
jeg bestilte kl. 15 cirka og havde allerede headsættet dagen efter med postdk, jeg var så bare ikke hjemme så de smed en seddel, men det er ikke shopitonlines skyld, jeg handler der igen selvom det dog ikke bliver det eneste sted da de ikke altid er de billigste
købte en konica printer
købte en konica minolta printer "1690mf" den kostede kun det halve af hvad alle andre kunne sælge den til, ikke nok med det så blev den leveret allerede efter 2 dage, selvom den ellers stod til at være i restordre.
ret fikst iøvrigt med video af produktet på siden
god efterbehandling
Jeg så Shopitonline.dk havde én hvid clint loki dab-radio tilbage på lager og ingen sorte, en fredag aften og købte den hvide model. Hele lørdagen havde de stadig én hvid på lager, først i løbet af søndag aften melder lagerstatus den hvide model ikke på lager, mens den sorte er kommet 71 stk..
Derfor mener jeg ikke Shopitonline.dk er ærlige, når de skriver "Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online)" øverst til højre på denne side.
Jeg skriver en mail til dem lige efter jeg har bestilt og siger radioen er en gave jeg vil give i påsken og vil derfor gerne have den inden skærtorsdag, hvis ikke den er på lager vil jeg gerne afbestille (og købe hos wupti, som var næstbilligst +kr.70,- og havde den på lager).
I løbet af mandagen hører jeg ikke noget fra dem og ringer til dem om eftermiddagen, kommer hurtigt igennem, og får at vide de ikke har flere hvide på lager men har sendt en efterspørgsel til producenten. Jeg siger en sort er ok og får at vide at det nok skal lade sig gøre og han vil sende en mail med en bekræftelse, den får jeg kort efter og bliver lovet en sort radio senest onsdag.
I dag, onsdag, er der ikke kommet nogen radio og logger jeg ind på shopitonline.dk's hjemmeside står min bestilling som "under behandling".
Læser nogen fra Shopitonline.dk dette; hvorfor kører jeres lagerstatus ikke realtime når I skriver det?
bestilling nr. 43530
Edit: Jeg modtog radion onsdag efter påske og shopitonline har kontaktet mig flere gange (måske efter jeg skrev herinde) under forløbet og har været meget behjælpelige og jeg kan forstå at deres lager er koblet op på flere distributører og det er deres lagerstatus der har været kuk med. Jeg øger antallet af stjerner fra 2 til 4, fordi jeg kan fornemme de ikke er hustlers.
Er stamkunde og meget tilfreds
Siden jeg fandt ShopITOnline via Pricerunner, har jeg været fuld tilfreds med alle de produkter jeg har bestilt - både som "gæst" og som registreret kunde. Jeg har blandt andet købt eksternt lydkort, computertaske samt et HD Videokamera (mit dyreste køb) og har været fuldt tilfreds både hvad angår leveringstid og service. Det eneste jeg har oplevet, var en forsinkelse på mit lydkort i det jeg bestilte produktet i juletiden - det tog omtrent 4 uger for produktet at ankomme.
headset var på lager og kom dagen efter. Hurtigere kan det vist ikke gøres.
hos ShopIT Online bestilte jeg et sony headset (noise cancellation NC7). Det fungere perfekt og kom dagen efter jeg bestilte det. Perfekt.
Pålidelig - uden dikkedar
Vi har købt MS office hos Shopitonline. Og har været meget tilfredse med forløbet. Varerne kom hurtigt efter vi havde bestilt og vi fandt det nemt at bruge ders side til at bestille varene.
god pris
Jeg fandt et TV væg beslag Vogels EFW8345 motion+ 30% biligere end fona som jeg så modtog 6 dg. senere men det var post danmarks skyld ;-)
Beslaget er hængt op på væggen og TV'et ligesom flyver rundt i lokalet, perfekt!!!
Bestilte et Vogels 8340 Floorstand og modtog det 36 timer senere. Der var imidlertid en defekt på denne. Efter kontakt med Shopitonline modtog jeg en ny del efter en uge. Perfekt service og kommunikation, tak.
Fantastisk service
Bestilte om formiddagen, pakken lå klar næste dag.
Endelig en webshop hvor man kan købe til det offentlige uden at blive bedt om et Dankort nummer.
Købte Vogels VFW 332 vægophæng. Bestilte lørdag, modtog varen tirsdag.
Købte tastatur, mus, mussemåtte og headset
Tastatur, mus og mussemåtte kom dagen efter jeg havde bestelt det. Men headseted var blivet send til det forkerte posthus. så jeg giver 4 stgerner.. men ellers god service!
Brugervenligt og hurtig levering
Købte RAM - det var nemt hurtigt og billigt.
Perfekt opleverlse
Købte beslag til fladskærm og tilhørende hylde, hurtig og problemfri levering