De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Se mere
Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren h... Se mere
Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med... Se mere
Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.
Naverland 2, 2600, Glostrup
- 00 00 00 00
- salg@shopitonline.dk
- www.shopitonline.dk
Gitte
Jeg faldt over shopitonline da jeg havde brug for en gave til min son, jeg skrev til dem for at hoere om det var muligt at bestille fra min adresse i canada og faa den leveret til adresse i danmark.
allerede efter 10min fik jeg reply om at der ikke var nogen problemer i det.
min son har saa idag ringet til mig og fortalt at han har faaet gaven!
jeg bestilte den i onsdags kl. 15 cirka og den er allerede leveret i dag.
jeg synes de virker meget flexible og venlig, det vil jeg huske
godt klaret og tak for god service
super hurtige
Jeg bestilte en jabra cruiser efter at have set den i TV, de stod til at have over 100 på lager så regnede med at det ville komme indenfor de 2-3dage de lover.
det var der så allerede dagen efter hvilket vil sige kun 1 dags leveringstid.
det kan ikke gøres bedre.
iøvrigt superfed bluetooth speaker som varmt kan anbefales.
Mvh
Christian
nogenlunde god service.!
nogenlunde service. dog lidt problemer frem og tilbage. men det lykkes tilsidst. deres RMA system kan måske være lidt svært at få styr på. et ok sted på trods af lidt problemer.
Service så det basker!
Jeg fik super service da der var issues med en af mine leverancer, vi fandt hurtigt ud af at finde en løsning, også blev den fuldt helt til døren!
Godt Gået Dion :-)
de har det hele
jeg handlede her fordi jeg kunne finde alt det jeg skulle bruge et sted istedet for at skulle købe det 5 forskellige steder, prisen var en anelse højere men det er lettere for mig ved reklamationer osv. at have det hele et sted.
jeg synes hjemmesiden er fin og brugervenlig og så er de e-mærket
alle varerne kom efter 2 dage så nu er børnene glade :-)
og så lige op til weekenden.
Digital kamera sindsygt billigt!!
jeg faldt over shopitonline da de havde et canon ixus til en MEGET lavere pris end alle de andre butikker jeg kunne finde... under 50% af normalprisen.
jeg ringede så lige for at tjekke om den nu også var god nok, og en sælger bekræftede at det var et særtilbud som kun holdte i 2 dage eller sådan.
jeg har nu idag (dagen efter) modtaget kameraet så det er top iorden !!
5 stjerner fra mig, gode priser og rigtig hurtig levering. <- de svarede også hurtigt på telefon ;-)
God kundeservice - modtog dog aldrig varen
Købte en router. Dukkede aldrig op, men butikken sagde at den var sendt.. Den dukkede aldrig op, men ingen problemer med, at få tilbagebetalt pengene. Så 4 stjerner for god service :-)
købte bundkort
hurtig levering, fik det dagen efter bestilling.
så nu er mine nye spillemaskine oppe og køre.
mediecenter tastatur
jeg fandt denne butik via pricerunner da de var billigst på amitech tastatur.
efter jeg havde bestilt gik der cirka 10 min, så blev jeg ringet op omkring om jeg var klar over at det var svensk, hvilket jeg så var :-)
men de lovede at det blev sendt samme dag, ganske vist så modtog jeg det også dagen efter.
jeg synes shopitonline skal have en stor ros for at også holde øje med at man ikke får købt noget forkert.
5 stjerner herfra.
Har fået opringnig om at telefonen NU er på vej..
Jeg har trods rykkere både skriftligt og mundtligt, blevet lovet at min vare var på vej, men intet er sket efter 6 dage. FØR nu...
Jeg mener stadig, at oplevelsen kunne være bedre, jeg kunne være blevet kontaktet af firmaet, som kunne fortælle, at der var problemer, men det blev jeg ikke... Det kan gøres bedre...
Men telefonen er på vej, og skulle meget gerne nå frem i aften...
Stram op på, at informer jeres kunder, når der er problemer, uden at man som kunde, selv skal kontakte jer hele tiden...
Skal jeg handle en anden gang, vil jeg gerne give jer en chance mere, og håbe på, at det går bedre...
God Oplevelse
Købte et Bundkort hos dem for længe siden, ingen problemer der!
Hurtig end ventet
Jeg sidder og nyder vores nye 50" lg skærm. Leveret på under 24 timer er da lige efter bogen. Ingen problemer og en vanvittig fed skærm
hurtig levering
jeg bestilte et sandberg headsæt jeg blev linket direkte fra sandberg over til shopitonline jeg ved ikke om det er sandbergs egen shop men de er ihvertfald hurtige.
jeg modtog mit headsæt 2 dage efter bestilling leveret med postdk
windows 7 til bedste pris
jeg handlede hos shopitonline fordi de var billigst med windows 7, normalt betyder det så at de halter på service hvis de er billigst men det er bestemt ikke tilfældet her. jeg bestilte kl. 17 igår og jeg fik varen allerede idag (dagen efter) indpakning var helt iorden, jeg er imponeret!
shopitonline har nu fået mig på listen som en kunde der vil have dem på favoritlisten
Udsøgt kundebehandling!!!
Købte forleden dag Microsoft Office 2007, hvor annoncen reklamerede med en efterfølgende gratis opdatering til version 2010. Jeg glemte bare at nøjelæse betingelserne for købet - nemlig, at det kun var gældende til nye pc´er købt inden for de sidste 90 dage. Det betød, at systemet ikke ville kendes ved produktnøglen, når jeg tastede den ind. Helt billigt havde det jo ikke været, så jeg tænkte, du prøver at ringe til firmaet, hvor produktnøglen var købt. Jeg sagde med det samme, at jeg var klar over, at hele miséren var min egen fejl - og hvad sker der - jo, jeg fik uovertruffen flot betjening og fik tilsendt mail med brugsanvisning på, hvordan jeg kunne få systemet til at godkende den købte produktnøgle!!!!
Butikken og Nebojsa Kostic fortjener den største buket roser, man kan forestille sig. Tak for det.
Birgit Hansen i Løjt Kirkeby, d. 28. april 2010.
god rma service
jeg havde et defekt grafikkort fra nvidia som jeg sendte til shopitonline for at få det ombyttet.
de skrev så en uge efter at de ikke kunne skaffe det kort længere men at de istedet ville ombytte med et nyt og hurtigere kort hvis det var ok med mig.
det sagde jeg ja tak til og her 2 dage efter står jeg nu med mit nye grafikkort som bare køre kanont!
tak itonline for god support
sådan!
Endelig en butik på nettet hvor man kan tegne en forsikring på sit udstyr
jeg er lettere uheldig hvad angår edb.
Jeg får altid på en eller anden måde ødelagt det... det er ihvertfald sket 2 gange at min kat har væltet kaffen ned i den bærbare - nu fandt jeg så denne butik da jeg jo skulle have en ny, så kunne jeg for 700kr få en forsikring der dækkede lige netop det + en masse andet, i min situation er det helt klart pengene værd!
jeg blev vejledt af en sælger via telefon og fik bekræftet hvad den dækkede osv.
nu er det hele bestilt hos shopitonline, helt klart også jeg skal handle her når jeg skal købe ny mobil og igen med forsikring til mig tak.
problemfri og hurtig service
jeg købte en doro telefon til min gamle mor.
det var den der ældre telefon med store taster, men da vi modtog denne dagen efter så blev vi noget overrasket over hvor stor den faktisk var. vi blev derfor enige om at den ikke kunne bruges, jeg kontaktede så shopitonline og forklarede problemet. jeg blev mødt af en yderst venlig sælger som sagde at der ikke var nogen problemer og den bare skulle sendes retur, jeg sendte så telefonen retur pænt nedpakket igen og allerede 4 efter jeg returnerede har jeg fået beløbet retur.
det er helt klart en butik jeg vil kigge på næste gang jeg skal bruge noget igen, men lige pt. klare min mor sig uden telefon til vi finder noget mere passende
Thomas Jensen
jeg bestilte et vogels efw3125 men da jeg fik det leveret kunne jeg med det samme se at det var et forkert jeg havde købt
jeg skrev til shopitonline om at returnere varen og efter 15min havde jeg en mail med information om hvor det skulle retur til. her en uge efter det er sendt retur har jeg nu fået alle pengene retur
jeg behøver vel ik nævne at jeg har bestilt et andet korrekt beslag igen hos dem ;-)
Service som de gode gamle dage.
havde set mig varmt på Asrock mediecenter med BR-drev, med det var udsolgt, så ville jeg hører dem om jeg selv kunne skifte det osv. Hvis jeg købte et uden BR-drev. jeg fik hurtigt svar, faktisk kun 10´min efter. det er fandme hurtigt. Andre fimaer, kan man jo venter i flere dage på svar.
fik af vide at de ikke lige ved hvornår det kom på lager igen, svaret kom igen efter få min. hvori de havde skrevet hvilke drev der skulle købes osv.
ALT I ALT:
God og hurtig hjælpsom service.
Her skal jeg helt sikket handle når mediacenteret kommer på lager. medmindere jeg giver mig i kast med at skifte BR-drevet selv. med så har jeg også købt maskinen hod Shopinonline.dk
vh. Jonas FBN