Dank je wel. Super snelle service en levering. S'morgens besteld en de dag nadien reeds geleverd. Producten zijn volgens verwachting en passen perfect op het wapen.
Do not buy from this store completely unreliable I ordered an Airsoft a month ago,,,no gun ,no money . do not do this mistake. It looks good until you give your money but it is actually terrible in... Se mere
Hey hey, Shogun.nl liefhebbers. Had laatst voor het eerst iets gekocht voor Airsoft spullen. Nadat ik heeeeel lang had rond gekeken op de website van Shogun, die hebben echt zoveel mooie... Se mere
Al diverse malen online bij Shogun besteld, bestellingen waren meestal de volgende dag al binnen. Deze week een keer in de winkel geweest in Purmerend. Mooie winkel, je kijkt je ogen uit. Een FX... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shogun, Kruisbogen, Handbogen, Zwaarden, Katana's, Messen, Karambit, Airsoft, Zelfverdediging, Luchtbuksen Plus Veel Meer! Bestel Online Of Bezoek één van onze winkels.
Holland
- www.shogun.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
zeer vlotte afhandeling.
.50 ammo
Wat ik wou bestellen was ook op voorraad en dat is wat een klant graag wil, dat was bij andere bedrijven niet het geval.
Top service schnelle levering bij…
Top service schnelle levering bij fragen snell Antwort bestel graag bij schogun
Ik bestel hier altijd mijn airsoft/zelfverdediging benodigdheden en hebbedingetjes en komt altijd kompleet en in nette staat aan.
Shogun - Top Zaak
Shogun heeft een zeer uitgebreid assortiment en een prachtigr fysieke winkel
Zeer betrouwbare winkel
Zeer betrouwbare winkel met fijne service. Bestel hier al heel lang en heb nog nooit problemen gehad. Zeker een aanrader!
Snel
Snel geleverd en voldoet zeer goed. Fijne standaard om in te schieten en super voor onderhoud.
Zeer fijne servicegerichte personeel
Zeer fijne servicegerichte personeel. Dit wordt mijn vaste plek voor mijn airsoft replica.
Snelle levering
Snelle levering, maar dempte niet zo goed als verwacht
Super service.
Super service.
Ik heb hier mijn eerste airsoft replica besteld en aanverwante.
Door de super goede productbeschrijvingen en fijne filters kom je precies uit bij wat je wilt.
Voor ieder wat wils kwa prijs en het bestellen en afleveren altijd netjes.
Omdat het snel en op tijd geleverd werd…
Omdat het snel en op tijd geleverd werd zoals verwacht en vermeld
Vriendelijke en deskundige mensen.hele…
Vriendelijke en deskundige mensen.hele mooie winkel waar je rustig kunt rondkijken,en als je vragen hebt goed advies.
Shogun
Het bezorgen van het product, en de informatie die je krijgt van de bezorging is helemaal top.
Alleen ik heb wel 1x ervaren dat ik er iets heb besteld en dat ik het product aantref hoe ik het eigenlijk niet moet aantreffen.
Maar ik heb meerdere keren iets besteld en dat is gewoon echt top binnen gekomen.
Bedankt Shogun!
Hatsan blitz besteld
Hatsan blitz besteld
De volgende dag geleverd
Zeer blij mee
Makkelijke website
Makkelijke website. Overzichtelijk. Snelle levering.