Shirthouse Anmeldelser 55

4,0

Bestilte online og de leverer få dage efter med GLS. Pænt pakket i en kasse og kun en positiv oplevelse. Kan varmt anbefales.

Var naturligvis for sent ude. Bestilte en Eterna skjorte med ekstra ærmelængde onsdag den 15. Februar om morgenen, og fik den leveret med posten nord (pakkeboks) torsdag den 16. Februar om eftermid... Se mere

Meget tilfreds med den betjening jeg har fået, selvom jeg ventede , men det var jo lørdag og søndag, så jeg vidste godt det varede et par dage længere. Jeg ønsker meget gerne tilbud igen på jeres prod... Se mere

Leveringstiden er urimelig laaaaaang. Bestilte to skjorter den 25. november. Den 3. december blev beløbet hævet på min konto og først i dag den 12. december blev skjorterne leveret. Flere søforklari... Se mere

1. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos ShirtHouse køber du skjorter på nettet. Vi har herreskjorter fra eterna, CASAMODA, Venti samt flere. Her finder du det store udvalg af både business skjorter, casual skjorter samt slips.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super oplevelse!

Super oplevelse, varmeste anbefalinger herfra!

Til trods for lidt mixede reviews vil jeg MEGET gerne give shirthouse 5 stjerner. Jeg havde også givet flere, hvis det kunne lade sig gøre.

Jeg købte 5 eterna skjorter til en fantastisk pris - by far den bedste på nettet!

Jeg får en mail dagen efter, at de desværre kun har to af den aktuelle model tilbage, men hvis jeg var interesseret, kunne jeg få en alternativ model.
Den så fin ud, så den valgte jeg.
Jeg modtager pakken 5 dage efter(modtager ikke tracking, men pyt med det, pakken er kommet).
Desværre er de tre alternative skjorter i forkert størrelse.
Jeg tager kontakt til shirthouse og får af vide, at jeg blot skal afvente levering af 3 nye i den rigtige størrelse samt at de beklagede og ville sende returlabel.
Et par dage senere modtager jeg 3 nye skjorter i den rigtige størrelse.
Jeg har også modtaget returlabel og sendt de forkerte tilbage, så alt er fint.

Alle kan lave fejl, men der er så mange butikker, hvor det bliver meget besværligt og man bliver mistænkeliggjort, men ikke hos shirthouse i mit tilfælde.

Jeg er meget tilfreds med deres service og de skjorter, jeg har modtaget og ser frem til at handle til en god pris en anden gang :-)

18. december 2018

Besvarelse fra Shirthouse

Kære Nicklas, tak for din fine anbefaling.

Godt du blev tilfreds med dine nye skjorter i den rigtige størrelse.

God Jul.

Morten

kan ikke komme i kontakt med firmaet

kan ikke komme i kontakt med firmaet og de oplyser en ukendt mailadresse-det er ikke betryggende

19. september 2018

Besvarelse fra Shirthouse

Kære Ingrid, tak for din anmeldelse.

Beklager at du ikke har kunne komme i kontakt med os.

Vort telefonnr. er 2186 2033 og mail adr. info@shirthouse.dk (begge uændret siden 2010).

Begge fungere og vi har ikke noteret os udfald i løbet af ugen. (daglige kunde henvendelser).
Jeg kan således ikke forklarer, hvorfor du ikke har kunne komme igennem til os. Det beklager jeg. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os på ovennævnte.

Morten Lund

Tilfreds kunde

Jeg fik de ønskede varer indenfor den forventede tid. Ingen problemer der og kan derfor anbefale shoppen

7. december 2017

Besvarelse fra Shirthouse

Kære Jesper, tak for det pæne feedback. Det er altid rart at modtage.

Mvh
Morten

Super service :)

Jeg har købt to gange hos Shirthouse og begge gange har jeg fået en rigtig god behandling. De svarer hurtigt på mails, og ved retur varer er der ingen problemer. Kan varmt anbefale siden og deres varer!

6. februar 2017

Fin service

Bestilte sokker, men fik de forkerte tilsendt. Shirthouse rettede superhurtigt op på fejlen, sendte de rigtige sokker. Fin Service

4. november 2016

Super service og hurtig levering.

Har handlet to gange hos firmaet og er meget tilfreds med betjeningen og leveringen.
Eneste minus er, at hjemmesiden ikke er opdateret. Jeg bestilte en sømandstrøje til min mand i str. 50, men fik senere at vide, at den var udsolgt. Derefter fik jeg hurtig besked fra Karl Leer, at jeg kunne købe en str. 50 mærket (Sailor). Så femstjerner trods det lille svigt med hjemmesiden.

Anette

20. januar 2014

Hjemmeside ikke opdateret....

Var inde for at shoppe lidt skjorter....

Fandt et tilbud hvor jeg fik 3 eterna-skjorter til 1125,- det er jo en fantastisk pris.....

Da jeg finder dem jeg vil have og lægger dem i indkøbskurven, ændrer prisen sig pludselig til noget højere..... jeg går tilbage, tjekker prisen igen og prøver påny... igen forkert pris. Nååå men jeg sender en mail til shirthouse hvor Karl stor set svarer sekundet efter og straks retter fejlen.

Dejligt, så jeg shopper og sender ordren afsted på 4 skjorter.....

Den ene skjorte kan der først ikke leveres 2 stk af ( så jeg vælger at nøjes med 3 stk samlet ) og senere viser det sig at en anden er i voldsom restordre så jeg må vælge en anden.

Så fint så godt, jeg modtager først 2 skjorter og en uges tid senere den sidste...... men så tjekker jeg lige mit kontoudtog.... og der har de selvfølgelig trukket for 4 skjorter alligevel.

Mail afsted igen, og det blev naturligvis straks krediteret.

Super kedeligt at lagerstatus på deres hjemmeside er så dårligt opdateret, det krævede alligevel en del mails frem og tilbage for noget der burde være ret nemt ??
Når det er sagt så har jeg fået super god service af Karl i den korrespondance der har været.

Super tilfreds med skjorterne, lækker kvalitet og god pris........ jeres hjemmeside er bare en bagstopper her (0:

7. december 2012

Super købsoplevelse

Sådan skal nethandel være. Bestilte søndag, advisering om afsendelse pr. mail mandag, skjorterne kom med posten tirsdag. Prima kvalitet til en fornuftig pris. Jeg handler gerne hos Shirthouse igen.

3. juli 2012

Holder hvad de lover

Har for første gang handlet hos Shirthouse - og det gør jeg gerne igen.
De lover levering i løbet af 2-6 hverdage og jeg fik min pakke efter 5 hverdage, så det er som lovet.
Pakken blev sendt torsdag med Post Danmark og jeg modtog pakken fredag.
Vil gerne anbefale Shirthouse, men det vil være dejlig med levering på max. 3 hverdage.

19. marts 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (55 anmeldelser)