Elendig service samt snyderi
Jeg har i 2 omgange prøvet Shipping.DK. Første gang fik jeg en MB Pagode sendt hjem fra US. den blev mod alle aftaler bragt hjem på åben bil fra Holland i sne, frost og hagl - ikke en ideel behandling for en vintage bil i særklasse, men var det nok bare et uheldigt forløb og da Shipping selv ringede og spurgte om der var andet og beklagede forløbet, tænkte jeg ok, det er menneskeligt at fejle så de får en chance mere. Min næste sending kom, til trods for at jeg blev lovet at de kom frem til datoen der var absolut bagkant, for sent og da jeg ringede en uge før bagkant, fik jeg af vide at varene ikke var kommet med fra US og da jeg bad om øjeblikkeligt at få en staus på forløbet, var det ledelsen der overtog og synes jeg var grov og at hans medarbejder ikke skulle høre på sådan en amatør som mig - jeg blev mødt med latter i røret da jeg sagde at selvfølgelig var jeg en amatør (det er jo derfor jeg vælger at bruge et shippingfirma) men at jeg selvfølgelig forlangte at få en up-date på min shipping, som nu "pludselig stod i Malmø. Shipping.DK valgte så at lade min sending stå i Sverige over en weekend ekstra og bede om yderligere 25.000,- for opbevaring etc. - ellers fik jeg ikke mine varer og ingen tvivl, det var udelukkende for at "genere" og i fald det ikke var for at "genere" så må jeg bare konstatere at det var ufattelig dårlig og helt igennem uprofessionel service og udførsel af opgaven. Den pålidelighed Shipping.DK postulerer på forsiden af deres hjemmeside har jeg bestemt ikke oplevet og jeg vil kraftigt advare andre mod svindel fra Shipping.DK - trist-trist !