Shell Tankstationerne i Danmark Anmeldelser 583

1,8

hej jeg var på tankstationen i ringkøbing, hvor jeg skulle aflevere en pakke. men hende bag disken virkede meget sur, og da jeg ville aflevere min pakke og oplyse hvem den skulle sendet med, blev pak... Se mere

Jeg har været kunde ved Shell siden 2005 og altid været tilfreds😊. I forbindelse med en vask i en af deres vaskehaller, var jeg så uheldig at få en skade på min bil, heldigvis var Shell DCC Energi M... Se mere

Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Se mere

Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded. Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikk... Se mere

1. Tankstation

Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.

1,8

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Shell i åbybro: mistillid til deres kunder

Shell i åbybro:
Kører du din bil i vaskehallen som laver en bule i din bil så må du hverken se overvågningen og skal bare høre på ejeren benægte alt.. alt for barnligt af ejeren, men bare husk at det er dig som skal betale for skaden som vaskehallen laver.. og han er pisse lige glad med dig.. jeg skriver det jævnligt forskellige steder.. ved han taber i det lange løb med den behandling af kunderne.. godt nytår til alle synes i skal vælge en andet sted.. Lan ikke finde min tidligere anmeldelse.. men mu følger vi denne.. også må vi se om den bliver slette.. så tager vi jo bare også fat i det.. og hvorfor skal der anmeldes på hele Shell fremfor lige den tankstation som det drejer sig om.. det fortæller jo alt..

6. oktober 2022

Hej Christian

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af at høre om den oplevelse du har haft.
Du skal være meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk, så vi kan få taget hånd om situationen.

Vi siger tak for din feedback og ser frem til at høre fra dig.

God dag.

Shell Kundeservice

Shell usserød kongevej og pakker…

Shell usserød kongevej og pakker fungere ikke super. Har prøvet at hentet min pakke 2 gange nu efter. Først gang kunne de ikke finde den trods min sms.. hvor de bedt mig om at skrive til bring, som sendt info på den hvor de indlevet den.. så prøvet man igen uden held med mail fra bring også, hvor medarbejde opgav opgave og ville give den videre til butikchefen, samt nu måtte jeg gerne vil høre afsender hvad den var sendt i evt .. fred vær med det hvis det hjælp dem....Problemet er bare butikchefen ikke givet en lyd fra sig.. er nu blevet TRÆT AF DÅRLIG KUNDESERVICE. syntes jeg har været meget tålmodighed..

7. januar 2023

Hej Tina,

Vi er kede af at hører om din oplevelse, og vi vil meget gerne hjælpe. Kontakt os venligst på kontakt@dccenergi.dk, eller giv os et kald på 7010 2800, så vi kan få taget hånd om situationen.

Shell dalumvej 👍🏼 super service

Jeg var forbi shell på dalumvej og jeg ser en glad og smilende medarbejder og fik en lækker kaffe med inden jeg skulle på arbejde 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

11. januar 2023

Hej Anders

De 5 stjerner varmer, og vi er helt sikker på at vores Station på Dalumvej vil blive glade.

Vi sørger for at overbringe dine 5 stjerner til dem.

Du ønskes en god dag

Alt får dårlige serves

Alt får dårlige serves, jeg var i dag en sur medarbejde travlt med at spiser en stor burger og arbejde en gange i mellem med at bane og alt muligt…

6. januar 2023

Hej Lavrent

Vi skal beklage den oplevelse du har haft.
For at kunne hjælpe dig bedst muligt, bedes du venligst sende os en mail eller ringe til os.

Venlig hilsen Shell Kundeservice

Jeg havde et benzinkort til shell/F24…

Jeg havde et benzinkort til shell/F24 gennem FDM, så jeg kunne få noget rabat.
Men så kom inflationen og var nødsaget til at spørger om udsættelse af min regning, men da jeg ringer til kundeservice får jeg en ung kvinde i røret der siger "betal din regning eller vi sender den til RKI" jeg har aldrig oplevet så dårlig service nogensinde.
Fatter ikke et godt firma som FDM vil ligge navn til et så dårligt firma og service.

Hvis i skal have vask og benzin med god service, skal i prøve OK. De som regel også billigere.

31. august 2022

Hej Steven

Vi beklager den oplevelse du har haft med vores kundeservice og vil bede dig kontakte os på tlf. 9933 3360 så vi kan se om vi kan finde en løsning.

Kundeservice

Ubehagelig medarbejder

Efter en lang tids søgen og derefter tankning, da informationer omkring mit nye kort og funktioner dertil, havde jeg ikke fået kan rabat. Ringer til kundeservice, hvor jeg er meget spørgende og ret uforstående, og hun bliver simpelthen ved med at afbryde, smågrine af mig, og tale ned til mig. Bad om en anden, men hun var alene. Ubehagelig medarbejder, der hverken lyttede eller havde nogen form for pædagogisk forståelse. Eller økonomisk, for den sags skyld...

1. januar 2023

Hej Rikke,

Vi er kede af at høre din oplevelse og vi har sendt dig en mail.

Mvh. Privat Kundeservice.

jeg har flere gange kontaktet Shell…

jeg har flere gange kontaktet Shell i.f.m de "flotte" prisrabatter I reklamerer med, hvis man har Shell Card private...den 18/11.22 tankede jeg 20 liter til 14,09/liter og får her 25 øre i rabat, altså 13,84 pr. liter. Den 24/11.22 reklamerede I med stor Black Friday rabat på 50 øre pr. liter. jeg tankede helt op 52,36 liter....men nu var enhedsprisen pludselig 14.58 pr. liter, så fratrukket rabat blev det 14.08/- pr. liter, og hver gang hævder I, at I ikke ved hvornår priserne stiger, men faktum er det, at de er steget hver gang på de dage I lover stor rabat...tankevækkende...!

23. november 2022

Hej Per,

Vi er kede af at hører om din oplevelse. i vil rigtig gerne hører mere om den. Venligst kontakt Shell Privats kundeservice.

Vi ønsker dig en en glædelig jul og et godt nytår!

Kan det være rigtigt at man ved…

Kan det være rigtigt at man ved oprettelse af kontokort hos Shell stadigvæk kun kan bruge NemID med gl.dags nøglekort, når man ringer på telefon 9933 3360 får man af vide det kommer engang i det nye år, og at må genetablere sit NemID for at kunne operette - virkelig dårlig service

18. december 2022

Hej Bertil,

Vi er kede af at hører om din oplevelse, men takker for din feedback. Vi skal nok sende den videre til rette afdeling.

Vi ønsker dig glædelig jul og et godt nytår!

Jeg skul ha kattemad på Shell stationen…

Jeg skul ha kattemad på Shell stationen da jeg kom på tanken i Hellevad var tanken hylder tomme og indehaveren købte ikke mere hjem fordi butikken skul lukke 30 dec det er ekstrem dårlig kunde service på Shell tanken i Hellevad hovedgaden 1 Hellevad ved røde kro det ka de ikke være bekendt for byens borgere det er op til jul der må ikke mangle varer på hylderne dette er ekstrem og lige gyldig kunde service

12. december 2022

Hej Lars,

Vi er kede af at hører om din oplevelse, og vi vil meget gerne hjælpe. Du er meget velkommen til at skrive ind til os på kontakt@dccenergi.dk, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Oplevelse med vaskehal hos Shell

Oplevelse med vaskehal hos Shell, karolinelundsvej, Aalborg. Efter valg af vask og betaling, kunne vaskehallen ikke startes. Kontakt via opsat anlæg viser, at anlægget har en fejl, der ikke kan rettes med det samme. Men det er heller ikke muligt at få betaling af bilvasken annulleret. Medarbejderen på vagt kæmper alt det bedste, men har tilsyneladende nogle retningslinjer som medfører, at betaling for vasken ikke kan annulleres.
Det er under al kritik, at man fortsat modtager betaling mv., når anlægget ikke fungerer og at man ikke også lukker betalingsanlæg ned, når vaskehallen er i stykker.

9. december 2022

Hej Dorte,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du er meget velkommen til at skrive ind på kontakt@dccenergi.dk, så vi kan prøve at finde en løsning sammen.

Shell snyder mig

Jeg er så rasende jeg købte en vare på Shell til 9.95 kr ...og betalte med mit kort . Da jeg kom hjem fandt jeg ud af de havede hevet 10 kr alser jeg er blevet snydt for 0.5 øre jeg har alser ikke mange penge og de 0.5 øre kunne jeg godt bruge i en anden handel er så skuffet over jer og jeg er blevet snydt for de 5 øre er så rasende at jeg aldrig handler på den tank igen i har stjålet mine 5 øre øv tænk man skal opleve det ....jeg vælter alser ikke i penge ...

8. december 2022

Hej Jakob,

Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse. Vi vil meget gerne kigge nærmere på dette, og prøve at finde en løsning, hvis du kan skrive ind til os med nogle flere detaljer. Vores mail: kontakt@dccenergi.dk

Kun 109kr vil de ikke betal tilbage

Jeg var idag 29/11 ca 10.45 fået en bil vask den blev ren men den blev godt nok fedtet bage efter og så en vask til 109 kr det er ikke penge være, så vil jeg heller tage den igen på ok til 69 som gør det meget bedre. Det var den på Hovedvejen 7
8920 Randers NV. Skulle ellers haft lavet en 149 Per måned men ikke efter denne vask. De vil kun give en ny vask og hvad hjælper det så bliver den jo bare fedtet igen. De snakker ingen gang om at sende en ud og kigge på den. Der er OK kundeservice 95% bedre. Så jeg er stoppet med at tanke ved dem selv om jeg får rabat igennem FDM og tager mine ca 3000-4000 tilbage til OK igen. Og her med ingen støtte fra min side til vask, butikker, brændstof

28. november 2022

Besvarelse fra Shell Tankstationerne i Danmark

Vi er selvfølgelig meget kede af at høre om din oplevelse. Du må meget gerne ringe ind til os, så vi kan hjælpe med at finde en løsning. Vores telefon er: 7010 2800.

Oplevelse fra Shell station i Højbjerg

Oplevelse fra Shell station i Højbjerg. Jeg sidder i bilen, mens den bliver vasket, og konstaterer, at tørrefunktionen ikke virker. Der blæses kun luft ned fra ca 3 meters højde i stedet for, at føleren/sensoren sørger for at køre tæt hen over bilen. Bilen er drivvåd, da jeg kører ud. Efter vasken siger jeg det til ekspedienten, og han svarer "Hvad skal jeg gøre ved det - jeg kan jo ikke reparere det", hvortil jeg svarer "Det er jeg med på, men måske du kan give det videre i jeres system og evt sætte en besked op ude ved vaskehallen til de næste kunder, så de undgår samme oplevelse. I øvrigt har jeg jo faktisk ikke fået, hvad jeg har betalt for, når bilen ikke tørres". Hans kommentar: "Du har jo fået den vasket - den er jo bare våd". Flot kundeservice!!! Jeg har nu oprettet konto ved den nærliggende CircleK til både vask og fremtidig tankning.

1. december 2022

Besvarelse fra Shell Tankstationerne i Danmark

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, men vi kan ikke se at vi har en station i Højbjerg. Kan du skrive ind til os på kontakt@dccenergi.dk, og preciserer hvilken station du har været på? Så skal vi nok sørge for at får ordnet dette hurtigst muligt.

Dårligt kunderservice .jeg gentage mit…

Dårligt kunderservice .jeg gentage mit cpr nm 2 gange til dem og sidste Høre mig forkert .

30. november 2022

Hej Mohammad

Vi beklager din oplevelse i vores kundecenter.
Men vi fandt jo frem til dig til sidst og du fik afklaret dit spørgsmål.

Shell Card privat kundeservice

Dårlig service

Der var et stort fedt skilt hvor der stod 3 for 2 men nej det syntes damen bag kassen ikke, og hun kunne ikke en gang engelsk så man kunne ikke snakke med hende

24. november 2022

Hej Dina

Vi beklager den oplevelse du har haft ude på en af vores stationer. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så du er meget velkommen til at ringe ind til os i kundeservice.

Du ønskes en god weekend.

Shell Kundeservice

Dårlig service fra medarbejder i Shell…

Dårlig service fra medarbejder i Shell Viby J.
Dårlig service på hjælp med flyttetrailer hvor dækket eksploderede med et hul i siden af dækket med en størrelse med en femmer / tykkelsen af en tommelfinger.
Der er ringet flere gange for at få hjælp, men medarbejderen fortæller at de ikke vil hjælpe eller tilkalde vejhjælp.
Det skal vi selv klare, selvom at det vil komme til at koste mange penge.
Shell er ansvarlig for at deres trailere er i lovlig stand, det betyder også at Shell skal yde hjælp ved problemer med deres trailer.
Det er aldrig kunden selv der skal rekvirerer vejhjælp på en udlejningstrailer, det er udlejeren ansvar at sørge for dette.
Mine venner står nu med en flyttetrailer som ikke kan afleveres idet man ikke kan køre på dækket, medarbejderen hos Shell Viby J kan eller vil ikke gøre noget, hvad skal man så lige gøre traileren skal jo afleveres ??
Hvad er så meningen med at man skal betale et depositum når man låner jeres trailer.
Selve depositummet burde jo også dække vejhjælp på jeres trailere.
Jeg synes ikke at Shell yder nogen særlig god service eller på nogen måde prøver at afhjælpe kundens problem.
Jeg må derfor på det kraftigste bede om at Shell Viby J, bliver bedre til at give kunderne en ordentlig service og bliver bedre til at afhjælpe de problemer kunderne har.
Det er under alt kritik at medarbejderen blot siger at hans chef er til fødselsdag og han derfor ikke kan kontakte ham.
Dette er noget underligt at sige, tag nu jeres ansvar alvorligt det er ikke så svært.

Med venlig hilsen en meget vred og frustreret kunde.

Shell Viby J bedes give deres svar.

På forhånd tak.

12. november 2022

Hej Martin,
Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af den oplevelse du har haft.

Du må meget gerne kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk, så vi kan håndtere sagen.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail shellcard@dccenergi.dk, hvis du har spørgsmål.

Shell Kundeservice

Mistro til selv faste kunder..

Mistro til selv faste kunder..

Jeg forstår ikke hvor ordet serviceminded er forsvundet hen hos shell på askelundvej i Frederikssund...

Man føler sig fuldstændig mistænkeliggjort når man skal købe noget på denne tankstation...

HVER GANG jeg handler på denne tank står ekspedienten og "tilbageholder" varen fysisk indtil dankort terminalen siger godkendt og derefter får jeg så lagt mine ting på disken... og når jeg spørger ind til dette får jeg af vide af der jo er typer som løber med varerne...

Jeg er kørende sælger og har ALDRIG været på en tankstation som mistror sine kunder på denne måde...

31. oktober 2022

Hej Peter,

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på Shell stationen.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk med yderligere information, så du kan blive kontaktet af Shell stationen omkring din oplevelse.

Shell bjergbygade slagelse

Shell bjergbygade slagelse, utrolig dårlig og sur oplevelse. Meget sur ekspedition af den dame der stod der. Har aldrig i mit liv oplevet så dårlig ekspedition.

26. oktober 2022

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede at høre om den oplevelse, du har haft på
Shell 7-Eleven Bjergbygade. Jeg sørger for at stationen får viderebragt din feedback.

Shell Kundeservice
DCC Energi Retail A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | shellcard@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shell.dkVi siger tak for din feedback og håber, at du fortsat vil besøge vores stationer.

Nærmere Shell tanken på Kildegårdsvej

Nærmere Shell tanken på Kildegårdsvej, ældre mandlig ekspedient. Arrogant og påståelig i sin betjening, af kunderne.

4. oktober 2022

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af den oplevelse du har haft på Shell på Kildegårdsvej.

Vi siger tak for din feedback som vi naturligvis går videre med og håber, at du fortsat vil besøge vores stationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail shellcard@dccenergi.dk, hvis du har spørgsmål.

Shell Kundeservice

Sidste pjat ikke stol på dem…

Sidste pjat ikke stol på åbningstiderne de skriver på nettet. De sidste gange var der altid lukket før det de skriver i kruså, aldrig igen.

3. oktober 2022

Tak for din henvendelse.

Vi har nu tilrettet åbningstiderne på hjemmesiden.