Shell Tankstationerne i Danmark Anmeldelser 583

1,8

hej jeg var på tankstationen i ringkøbing, hvor jeg skulle aflevere en pakke. men hende bag disken virkede meget sur, og da jeg ville aflevere min pakke og oplyse hvem den skulle sendet med, blev pak... Se mere

Jeg har været kunde ved Shell siden 2005 og altid været tilfreds😊. I forbindelse med en vask i en af deres vaskehaller, var jeg så uheldig at få en skade på min bil, heldigvis var Shell DCC Energi M... Se mere

Jeg besøgte for nylig 09.04.2026 kl. 12:46 en tankstation i Værløse og havde en meget dårlig oplevelse. Personalet nægtede at give toilet-nøglen til kunder, selv når man benyttede deres service.... Se mere

Jeg kan slet ikke som i slet ikke forstå at man ansætter medarbejdere i servicebranchen når de ikke aner en dyt om at være serviceminded. Natascha, som påstår hun er souschef, må simpelthen ikk... Se mere

1. Tankstation

Shell i Danmark drives af DCC Energi, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter - herunder Shell produkter til de danske bilister og virksomheder.

1,8

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Dårlig opførsel mod børn!

Jeg ved ikke om anmeldelsen er til rette vedkommende. Men jeg besøgte en Shell tank i Aalestrup med tilknyttet grill. De nægtede at låne mig toilettet til min lille datter på 3 med mindre jeg købte noget hos dem.
3 år gammel! Fantastisk mindset. Om ik andet så bør Shell få styr på hvem de samarbejder med - et sted som nægter at lade 3 årige piger tisse på deres toilet burde ikke eksistere i Danmark. Så hold jer fra Shell i Aalestrup. Desuden var der beskidt og ulækkert derinde.

23. juli 2023

Hej Cindy,

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Jeg skal nok sørge for at tage din feedback med videre til stationen, så dette kan blive udredt hurtigst muligt.

Shell Kundeservice
DCC Energi Mobility A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | kontakt@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shellservice.dk

tak for ingenting

Ok. Så nægter i at låne et toilet til min lille søn på 6 år. Seriøst, hvad falder der af jer for at låne et barn et toilet, en søndag aften? Tror i han laver graffiti, junker eller tisser ved siden af. Håber fan.... du bliver fyret for din uduelighed. Firma politik eller ej. Som far håber jeg jer dybt fra mit hjerte en dårlig omsætning og snarlig konkurs.

16. juli 2023

Hej Sune

Jeg skal beklage din oplevelse på en af vores stationer.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, så må du gerne kontakte os på tlf 7010 2800 eller kontakt@dccenergi.dk, så vi kan høre mere og få taget hånd om det.

Shell Kundeservice
DCC Energi Mobility A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | shellcard@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shell.dk

Shell støtter krigen i Ukraine når de køber Russisk Gas og Olie

Det er en rigtig dårlig idé at tanke benzin eller Diesel hos Shell´s tank stationer den kan ikke anbefales fordi at de køber Russisk Olie og Gas og det er en dårlig idé at støtte. Så derfor vil jeg anbefale jer at i fremover ikke bruger Shell Tankstationerne til at tanke Benzin eller Diesel. Det er meget bedre at i gør det et andet sted. Kiosken er også alt for lille hos Shell i Lyngby og så er der heller ikke nogen Bilvask. Så jeg vil anbefale jer at i bruger Q8 på Bagsværdvej i stedet for de har en Bilvask. Shell skal ikke støttes når de køber Russisk Olie og Gas

5. juli 2023

Hej Nawa

I Danmark er det os hos virksomheden DCC Energi, der har licensen til Shells varemærker og bla. driver Shell tankstationerne. Shell er ikke selv tilstede i Danmark.

Som dansk virksomhed har vi i DCC Energi ingen indflydelse på Shells forretningsmæssige beslutninger, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ikke ønsker at sælge russiske brændstoffer.
Vi har derfor også bekræftet med de depoter, hvor vi køber vores olie, benzin og diesel til vores tankstationer, at de ikke køber produkter i Rusland.
Det samme gør sig gældende for fyringsolie og diesel solgt og leveret til private, erhverv og landbrug og for forsyningerne af flybrændstof til de danske lufthavne.

Desuden kan jeg fortælle, at vi allerede kort efter Ruslands invasion fjernede alle russiske produkter fra vores butikker.

Shell Kundeservice

Prøv ikke at booke en trailer

Jeg havde booket en boogietrailer til 24 timer og da jeg kommer frem til Shell Askelundvej i Frederikssund får jeg at vide at jeg ikke kan leje den da den er reserveret til en anden dagen efter. Jeg har booket på websitet men får at vide at man skal booke på stationen da deres computer ikke virker - det var et lignende problem for nogle måneder siden men dengang var der ikke nogen dobbeltbooking. Der var en god grund til at jeg havde bestilt en stor trailer og da jeg foreslog at give mig en anden, noget mindre, trailer uden beregning blev det bare afvist. Det er urimeligt at i ikke får lukket for onlinereservation når grejet ikke virker. Jeg endte med at køre til Circle K i Jyllinge og ingen problemer med maskineriet og ekspedienten vidste lige nøjagtigt hvordan opgaven skulle lykkedes. Shell, det duer ikke - traileren blev booket til afhentning 16/06 kl 18. Tak Circle K Jyllinge

16. juni 2023

Kære kunde,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Du skal have mange tak for at dele din feedback, og vi skal nok sørge for at tage den med videre. Har du spørgsmål, eller andet at tilføje, må du meget gerne kontakte os på 7010 2800 eller skrive en mail på: kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice

Nu er jeg godt og grundigt træt at i…

Nu er jeg godt og grundigt træt at i bliver ved med at resevere beløb, denne gang på 1500kr hva sker der man. Jeg kører scooter og tanker max for 50kr når jeg nu tanker. Det er i øvrigt også ulovligt så stop nu med det pjat.

10. juni 2023

Hej Lucas,

Vi er kede af at du har fået en dårlig oplevelse.
Reservationsbeløbet frigives med det samme fra Shell, dog kan der gå et par dage før reservationen er frigivet hos dig.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk, så vi kan kontakte NETS og fremskynde frigivelsesprocessen.

Shell Kundeservice

Har igen forsøgt at bruge det abonnemet…

Har igen forsøgt at bruge det abonnemet vi har på vask, og igen skuffet, det virker ikke, så måtte igen betale for en vask, og når man så går i butikken og klager, ja så får man en ny vask, jamen lille ven, jeg har jo abonnemt, så har "gratis" vask, så kan ikke bruge en gratis vask til noget.
Så det var fra vores side sidste gang vi brugte det abonnemt, vi opsiger og finder en anden udbyder af vask af vores bil, det kan på ingen måde være andre udbyder der er så ringe som Shell's, abonnemtservis.

Opdatering: efter at have været i kontakt med Shell via deres Shellservice, fik jeg det ud af det at vi betjener det forkert, de forholdte sig slet ikke til det jeg have oplevet, men følte mig som en idiot over at jeg kunne finde på at klage,

10. juni 2023

Hej Jimmy,

Vi er kede af at hører om din oplevelse, og vil gerne hjælpe med at finde en løsning. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk, hvor du gerne må inkludere din nummerplade også. Så vil vi meget gerne hjælpe.

Shell Kundeservice

Jeg tog til Shell tanken i Usserød…

Jeg tog til Shell tanken i Usserød Kongevej - Hørsholm, og skulle fylde en spand med vand op (til at vaske min bil) Normalt har alle tanke spande+børster ude så man selv kan tage, men det have de ikke. Så spørger jeg en medarbejder om hun kan give mig en spand, og hun virker bare helt ligeglad og siger at jeg skal vente til en anden kunde er færdig med bilvask. Som kunde, forventer jeg at, når jeg køber en nøglekort til 975kr, så er service inkluderet, men ikke i dette tilfælde.

30. maj 2023

Hej Hamida,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi vil gerne høre mere om din oplevelse, hvis du har mulighed for at kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice

Har nu været 2 gange på Shell i…

Har nu været 2 gange på Shell i Langeskov. Meget dårlig oplevelse hver gang. Maden er flere dage for gammel - dette selv om, at de reklamerer for friske sandwich. De medarbejdere jeg har mødt, at været både langsomme og sure - de minder mig ikke om nogen, der er glade for deres arbejde. Ikke et sted jeg vil anbefale med mindre, du blot skal tanke benzin. Shell burde have en der kørte rundt - evt anonymt og tjekkede deres egen service, mad mm. Måske noget feedback ville hjælpe.

26. maj 2023

Hej Jeanette,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi skal nok tage din feedback med til stationen. Du skal have tak for at dele din oplevelse, og du er også meget velkommen til at kontakte os på kontakt@dccenergi.dk, eller 7010 2800 for yderligere henvendelser.

Dårlig service…

Mega dårlig service, personale er flabet og snakker ned til kunder. Mange gode ting i butikken men med alt for høj pris

16. maj 2023

Hej T N

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi kunne godt tænke os at hører mere om din oplevelse, så vi kan tage din feedback med videre. Vores mailadresse er: kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice

Har her kl 18 ca vasket min bil og…

Har her kl 18 ca vasket min bil og valgte den dyreste vask, da jeg ikke synes det var i orden sidste gang med den billige.
Den dyre var faktisk værre 😡
Spild af penge

13. maj 2023

Hej Lise,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice

Spildte 20 minutter på at vente på…

Spildte 20 minutter på at vente på først vaskehal 1 hvor motoren til porten gik i stykker, og vaskehal 2 blev så lukket mens bilen var derinde og måtte vente yderligere 20 minutter på at få min bil ud og pengene retur - håbløst forældet og vaskehallen ser tydeligt nedrivelsesværdi ud.

8. maj 2023

Hej Mads,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne høre mere om den. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Shell Kundeservice

Skal aldrig mere købe benzin hos Shell.

Skal aldrig mere købe benzin hos Shell.
Efter jeg havde købt benzin for 302 kr stod der på min Wallet at 1500 kr venter på at blive trukket.
Troede først at en anden kunde havde købt benzin på mit kort. Tankede d. 28. April for 302 kr.
hvad handler det om. ? Står stadig i dag d. 3 maj.

28. april 2023

Hej Bodil,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vil meget gerne høre mere om den. Du må meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk, så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere.

Elendig service

Elendig service. Elendige butikker og tankstationer. Ren og skær elendigt.

2. maj 2023

Hej Imran,

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi vil meget gerne høre mere. Du må meget gerne fortælle os mere om det på kontakt@dccenergi.dk, eller ringe til os på 7010 2800.

Shell Kundeservice

Seriøst den værreste gls pakkeshop til…

Seriøst den værreste gls pakkeshop til dato

Det starter med at jeg modtager en besked om at min pakke som er sendt med gls ikke kunne leveres på min adresse og derfor er blevet sat af ved lygten 51 på Nørrebro og er klar til afhentning fra klokken 16:25
Jeg kommer ned i forretning klokken 16:35 og bliver mødt af en arrogant uerfarende og meget forvirret medarbejder han beder om de sidste fire i mit pakke nummer det får han så han går ud på lageret og kommer tilbage efter 5min den her gang beder han om hele pakke nummeret det får han så jeg sætter mig til at vente på et beskidt fastfood bord der går yderligere 10min han kommer så helt forvirret ud og siger at han ikke kunne finde pakken og det var et værre rod inde på lageret osv osv jeg bider det i mig på trods af at jeg skulle have den pakke! den var vigtigt men tænkte det går nok han fortæller så at han ville få styr på lageret og at jeg bare kunne komme og hente pakken inden 22 fortæller hm at jeg vender tilbage kvart i 10 jeg forladere forretningen og kører hjem efter den forgevse kører tur !
Når hjem vender så tilbage igen som aftalt med ham tidligere inden 22 kommer ind og han fryser for en stund da han ser mig og begynder at stampe i sin snak “ nej dsv har ikke fundet den ring til gls de har ik sat den af” eller vend tilbage imorgen” jeg bliver sur og iriteret vender så ryggen til ham og forlader forretningen ringer så ind dagen efter og efter 10. Opringning bliver jeg sur og kører ned til forretningen bliver mødt af en glad med arbejder fortalte ham et kort resume af oplevelsen og spørg om han evt kunne tjekke om den var der han beder om de sidste 4 går ind på lageret og 2min efter stod han med min pakke i hånden og udleveret den til mig!!! Det var alt hvad der skulle til men syntes IKKE DET IORDEN AT JEG HAR SKULLE BRUGE BRÆNDSTOF OG TID PÅ AT KØRER FREM OG TILBAGE 3gange FORDI MEDARBEJDEREN ER EN IDIOT !!!

DET SKAL SIGES AT HVIS SAGEN IKKE TAGES SERIØST RYGE DENNE BESKED VIDERE TIL GLS SOM SÅ MÅ SE HVAD DE SYNTES OM BEHANDLINGEN

14. april 2023

Hej Ayman

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.
Vi tager din feedback med videre til stationen.

Vi siger tak for din feedback og håber, at du fortsat vil besøge vores stationer.

Du skal være velkommen til at kontakte os på mail shellcard@dccenergi.dk, hvis du har spørgsmål.

Fejl i systemet

Der stod en ritter sport kostede 5 kroner på skærmen men vi gav 21 for den

15. april 2023

Hej William

Tak for din henvendelse

Vi er meget kede af den oplevelse du har haft.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@dccenergi.dk

Vi siger tak for din feedback.

Shell Kundeservice

Alt for lang ekspeditionstid og ingen hjælp at hente

Ingen stjerne ville være mere passende.

Fik SMS fra GLS om, at pakke nu var klar til afhentning. En time senere fortæller ekspedienten hos Shell mig, at den først kan hentes efter kl. 15, altså mere end tre timer senere end angivet af GLS?

14. april 2023

Hej Karin,

Snydepriser

Kom til Shell Kongsted med et kæmpe prisskilt hvor Diesel annonceres til 12.29. Da jeg har tanket opdager jeg at have betalt 13.09 pr liter. Den uforskammede tankpasser ringede til chefen og fortalte at jeg havde tanket v- power. Ved nærmere undersøgelse finder jeg ud af at alle diesel haner er v-power på nær en langt fra de andre. Da jeg siger det vil jeg klage over får jeg at vide jeg kan møde personligt op på mandag i arbejdstiden og bliver derefter smidt ud!
Jeg bor ikke i nærheden, så kommer ikke til at tanke der mere ej heller på andre Shell tanke!

1. april 2023

Hej Finn,

Vi er kede af at høre om din opvelevelse på stationen. Vi vil gerne hører mere om din oplevelse, hvis du har mulighed for at kontakte os på: kontakt@dccenergi.dk, så vi bedre kan behandle sagen.

Bestilt fastfood

Hej,
Bestilte fastfood til 4 pers. her til aften kl.17.55 ved shell Hadsten, kører de 6 km hjem - kun for at konstatere at der er indtil flere hår i maden.
Ringede og fik at vide at det var der ikke så meget at gøre ved, for dem der var på job havde ikke beføjelse til at give pengene tilbage ved reklamation, selvom jeg kunne køre de 6 km tilbage med det. Men at de ville gøre det bedre næste gang.
233 kr's madspild en fredag aften.

31. marts 2023

Hej Helle,

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi kunne meget gerne hører mere om din oplevelse på stationen, så vi kan tage din feedback med videre. Har du mulighed for det, så må du meget gerne kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

En ubehersket tankpasser

En ubehersket tankpasser
Mit dankort var tabt formentlig på shelltanken på Ørbækvej i Odense. Efter en telefonisk forespørgsel, tog jeg til tanken for at lede videre. En ansat på tanken opførte sig urimeligt vredt og uforskammet og påstod at jeg dels havde anvendt et dankort med olie på i en slit til tank, dels havde undladt at logge af på tanken. Begge dele var noget vrøvl, men hun var stærkt ophidset.

27. marts 2023

Hej Preben,

Vi er kede af at hører om din oplevelse. Vi kunne godt tænke os at hører mere om den, så vi eventuelt kan tage feedbacken med videre til stationen. Du kan kontakte os på kontakt@dccenergi.dk.

Venlig hilsen Shell Kundeservice
DCC Energi Retail A/S | Nærum Hovedgade 8, DK 2850 Nærum | CVR nr. 32141846 | shellcard@dccenergi.dk | Tlf: 7010 2800 | www.shell.dk