Shaverandsons Anmeldelser 153

1,5

Ingen respons fra firmaet, som åbenbart er lukket. Skulle der være nogen som ved hvem der producerer håndtagene til skraveren? Jeg har masser af blade men håndtaget virker ikke mere. Så mon man kunne... Se mere

Virksomheden besvarer ikke henvendelser hverken via telefon eller email. Man kan heller ikke frasige sit barberblad-abonnement via deres hjemmeside, som deres FAQ ellers påstår. Slår man virksomh... Se mere

Jeg har nu flere gange forsøgt at opsige mit abonnement, men der er ingen der svarer på mine henvendelser hverken på telefon eller e-mail. Jeg kan ikke længere logge ind på shaverandsons så jeg ka... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shaver and Sons leverer kvalitetsblade direkte til din dør. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have friske blade. Vi går meget op i, at vores kunder er tilfredse med vores produkt, så vi tilbyder naturligvis fuld returret.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget mærkeligt firma

Har skrevet mail til firmaet for at opsige abonnement på vegne af min mand. Det har jeg gjort to gange. Jeg har ringet en del gange. Man kan ikke logge ind på deres hjemmeside for at opsige abonnement så man får jo den tanke at det er endnu et af de fup firmaer som nettet er oversvømmet af. Kundeservice er noget man skal tænke sig til for der er ikke nogen.
Men mon ikke der er nogen som kommer ud af busken nu efter denne anmeldelse.
Jeg vil klart anbefale at man køber barberblade andetsteds, for shaverandsons er da for tunge at danse med.
Har endnu ikke fået bekræftet opsigelse af abonnement men såfremt der sendes flere blade til adressen betragtes de som min ejendom.
Det kan ikke passe der skal være så meget bøvl i at opsige et abonnement.

16. juli 2018

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse - omend jeg ikke er enig i din udlægning af sagen.
Man kan altid få et nyt password og dermed tilgå sin konto, hvis man skulle have mistet dette.
Jeg har svaret tilbage på din mail fra d 09.04 - jeg mangler stadig svar fra dig/din mand.
Jeg kan se at du/din mand har 2 ubetalte fakturaer - dem har jeg sendt på din mail, disse skal betales omgående.
Dit abonnement er annulleret.

ShaverAndSons

Bladene er såmænd udmærkede.

Bladene er såmænd ganske udmærkede; men firmaets evne/vilje til at løse opståede problemer er under al kritik. Man får ingen brugbar respons på henvendelser, uanset man forsøger at kontakte på mail, telefon eller facebook. På grund af den ekstremt dårlige/ ikke eksisterende kundeservice, vil jeg fraråde at handle hos den nuværende forhandler.

22. maj 2018

Hold dig væk - svært at komme ud af igen.

Pas på. Jeg tilmeldte mig og opsagde 2 timer efter. Alligevel modtog jeg barbejgrej 4 dage efter.

Det skete den 30. April 2018

Siden da har jeg ringet 4-5 gange, sendt mails den 30. April, 2. maj og 16. maj til Christoffer på hans private mail samt på shavers and sons email og opsagt igen, men ikke fået bekræftelse.

Jeg har også stoppet abonnement på deres hjemmeside men ikke fået bekræftelse.

Jeg har ikke brugt barbejgrejet så det kan i princippet være OK. Men det er åbenbart umuligt at komme ud af dette foretagende igen.

Til Christoffer : Venligst bekræft min opsigelse når du læser dette.
-------------------------------------------
Update 16.5.2018: Christoffer har 1 time efter ovenstående anmeldelse ringet og bekræftet opsigelsen og også gjort det pr email

16. maj 2018

Hej Kim

Som vi også snakkede om i telefonen, og bekræftet på mail, så opsagde du selv dit abonnement da du loggede ind, og stoppede dermed dit abonnement.

Og som du selv skriver;
"Jeg har også stoppet abonnement på deres hjemmeside"

Pas på

Pas på! Har prøvet at kontakte dem flere gange, for at stoppe mit abonnement, men høre intet fra dem. Så pas på...!

5. april 2018

Hej Thomas

Jeg kan se du har været inde igennem dit login på vores hjemmeside i dag kl 14:01, hvor du har stoppet dit abonnement.

Så jeg er faktisk en smule uforstående over din anmeldelse.

Jeg er ked af vi mister dig som kunde, og vil gerne bede dig uddybe hvorfor.

Pas på!!

Det er umuligt at komme i kontakt dem; jeg har prøvet at sætte abonnementet på pause (fordi jeg har en pæn stak barberblade på lager), opsige det m.m. - men indtil nu uden held.
Ærgerligt, på denne måde ødelægger de det for sig selv.
Så blive væk

16. januar 2018

Hej Jens,

Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse med Shaverandsons, kan jeg ikke få dig til at sende os en mail på info@shaverandsons.dk så jeg kan se hvad der er gået galt, jeg kan nemlig ikke se mere end at du hedder Jens, og dem var vi en del af som kunder :)

Mvh
Sophi

En varierende oplevelse - pas godt på.

En særdeles varienrende oplevelse.

Ret skal være ret og perioden op til denne anmeldelse har virksomheden tilsyneladende gennemgået et ejerskift og har haft en del udfordringer hvilket min oplevelse uden tvivl er farvet af.

Det værende sagt vil jeg dog gerne give andre potentielle kunder et par bemærkninger med.

Produkterne man modtager er af en forventelig kvalitet og det er meget bekvemt ikke at skulle igennem i forbrugspalads for at skaffe et par barberblade.

Jeg vil dog råde alle til at få alting på skrift (gem ALT, også forsøg på at kontakte kundeservice) Registrer alt hvad der modtages og hvornår og kontroller deres trækninger med jævne mellemrum - man står ekstremt svagt hvis man ikke har et komplet overblik over hvad man har modtaget, hvornår og om der er trukket for det.

Husk at de har direkte adgang til din konto og kan trække penge uden at du kan gøre direkte indsigelser.

*Hjemmesider kan man i persioder ikke kan logge ind på - det er et problem hvis man gerne vil udskyde næste leverance.
*tiltider fraværende kundeservice, der ikke tager telefonen eller besvarer mails.
*Varierende forsendelse - blade der var smidt i en af deres skraberposer med resultatet at balsam striben var fuld af stoffibre (tag billeder )
*Robotmails der sendes kl 02 om natten der varsler trækninger fra ens konto ( som så trækkes før daggry)
* Samling af betalinger - jeg fik 3* abonnements inbetalinger trukket på en gang og skulle bruge tid på at kontrollerer at der ikke var foretaget dobbelt betalinger.

Jeg synes det blev lidt for spændende til sidst så jeg sprang fra men jeg
håber at overgangen til ny ejer gør forrretning lidt mere stabil

Held og lykke med det - jeg vender dog tilbage til forbrugstemplerne.

16. januar 2018

Jeg har forsøgt at skrive til …

Jeg har forsøgt at skrive til Shaverandsons 2 gange, for at opsige mit abonnement.
Jeg får godt nok en mail retur hvor de skriver, at de svare "Typisk indenfor 1-3 arbejdsdage".
Jeg skrev første gang den 18. november 2017 og igen den 13. december 2017, jeg har stadigvæk ikke hørt fra dem.
Jeg opfordre derfor folk, som tænker på at købe barberblade gennem dem, om at holde sig fra det.
Hvis jeg ikke høre fra dem bliver de anmeldt for netsvindel.

29. december 2017

Hej Klaus,

Jeg beklager mange gange at du ikke har haft mulighed for at få svar på din mail, det skyldes at vi har overtaget Shaverandsons, og i den forbindelse har vi haft nogle problemer med tilgang til mail server, jeg kan dog se vi har løst din sag for lang tid siden, men synes det var passende at svare dig her os :)

Mvh
Sophi

Forfærdelig side

Forfærdelig side! Hold jer væk!
Mig og min kæreste har prøvet at kontakte dem flere gange for at opsige vores abonnement men de tager aldrig telefonen og svare ikke på mails. De bliver bare ved med at sende flere og flere blade. Deruder kan man ikke logge ind på siden heller og det har jeg aldrig kunne og det samme gælder for min kæreste.
Hvis i ser det er s&s så må i meget godt opsige mit abonnement og min kærestes.

13. december 2017

Hej Pernille

I min opkaldshistorik der går en måned tilbage, så har du har ringet én gang til os fra dit nummer.
Og det er i dag kl 13:58. Jeg skal selvfølgelig beklage at vores kundeservice ikke tog telefonen.
Jeg har dags dato stoppet dit abonnement hos os.

Jeg er ked af vi ikke nåede at fange hinanden før, så dette kunne have været undgået.

Du har fået en tidlig julegave fra os, nemlig de 4 blade vi allerede har sendt med posten i mandags.

Fortsat god dag

"Karl Smart" Firma

Får sendt nye blade trods opsigelse i sept.
Da jeg ringer, beder de mig om at sende opsigelsesmailen en gang til.
Da jeg afviser bliver jeg, nedladende spurgt om det er fordi jeg ikke kan finde ud af det.
Hvis der er nogen som ikke kan finde ud af det, er det så sandelig dem selv!
Da jeg opsagde mit abonnement, var det først pr. telefon og derefter pr. mail.
Det er er "Karl-Smart" firma, som man skal holde sig langt væk fra.
De har åbenbart fået ny mail adresse, den gamle findes i hvert fald ikke!

16. november 2017

Hej Paul Erik

Det var os to der talte sammen i telefonen.
Du var, forståeligt nok, sur over at din opsigelse ikke var trådt i kraft.
Da vi ikke umiddelbart kunne finde din mail, bad jeg dig pænt, for at løse sagen hurtigst muligt, om du kunne videresende mailen til mig personligt.
Og der blev din tone knapt så pæn overfor mig, selvom jeg har talt pænt til dig i hele samtalen.

Dog skal jeg lige tilføje der ikke er trukket penge på dit betalingskort, og ej heller sendt indbetalingskort ud til dig.

Christoffer

Har også pludselig problem med at logge …

Har også pludselig problem med at logge mig ind på deres hjemmeside, er godt klar over at firmaet, eller hvad nu man skal kalde det er blevet overtaget af et andet foretagende, det er under al kritik at behandle deres gamle kunder på den måde, jeg har prøvet at ringe til dem, jeg har mailet , men intet hørt tilbage. Er faktisk glad for deres produkt, så det er da ærgeligt at det åbenbart ender her, jeg stopper med at betale for flere leverancer, det bliver ikke mit problem hvis de bliver med at sende flere barberblade, de vil ikke blive betalt.
Palle Hansen.

11. november 2017

Jeg har for nu 10 dage siden bestilt en …

Jeg har for nu 10 dage siden bestilt en startpakke ved dem, og har endnu ikke modtaget varen. Jeg får ydeligere ikke nogen tilbagemelding på e-mails.
Det abonnementsnummer jeg har fået, kan ikke længere bruges til at finde min bestilling via deres hjemmeside.

Som mand, går man typisk ind og bestiller sådan et produkt når man er ved at løbe tør - derfor er det fuldstændig latterligt at der skal gå over en halv måned før man, måske, modtager det bestilte.

Det virker meget uprofessionelt. Selv små virksomheder bør skrive hvis de har lavet en fejl, eller hvis de har problemer med at leverer varen - så har man dét at forholde sig til.

26. oktober 2017

Rimeligt produkt, dårlig kundeservice

Kundeservicen kunne godt trænge til en opstramning. Da jeg skrev til dem, at jeg gerne ville have prøvepakken, med en forsigtig hentydning til, at jeg gerne ville have opsagt mit abonnement, lød svaret meget kort, at det måtte jeg opsige via deres hjemmeside.
Fair nok, jeg har selv meldt mig ind, og selvfølgelig vil jeg da gerne melde mig ud igen selv - jeg forventer ikke, at kundeservice gør det for mig.

Hvordan man imidlertid opsiger sit abonnement, er en hel videnskab i sig selv. Jeg kunne ikke finde det på deres hjemmeside, så jeg måtte google mig til en klage fra en anden bruger, der heller ikke kunne finde ud af at opsige abonnementet, før jeg fandt ud af, hvordan det gøres.
Som sagt forventer jeg ikke, at kundeservice afmelder mit medlemskab for mig, men en hurtig trin-for-trin guide til hvordan man afmelder sig havde ikke gjort noget. En sådan "trin-for-trin-guide" kunne jeg som sagt heller ikke finde, på deres eget website.

Når man modtager pakken er det fint pakket ind, men personligt synes jeg ikke, at bladene er specielt skarpe, og de holder ikke særligt længe.

Alt i alt må vi nok konstaterer, at pris og kvalitet hænger sammen.

2. oktober 2017

Dårlig kundeservice, ok produkt

Selve produktet er okay, men jeg ønskede at se hvad markedet ellers kunne tilbyde, og jeg ville derfor afmelde mit abonnement. Jeg får det gjort via deres hjemmeside, og det bliver bekræftet - alligevel ligger der 4 nye blade i min postkasse to måneder efter, og beløbet er trukket fra min konto.

Hvad er det for en måde at drive en forretning på?

Søren

16. august 2017

Hold jer væk, et Ok produkt, bliver overskygget elendig kundeservice :-(

Selv produktet er rimeligt okay, men deres forretnings metoder er primitive

Jeg har haft jeres produkt på abonnement i et par år, men da jeg ikke kunne følge med i at bruge jeres blade, opsagde jeg mit abebonement for at holde en pause.
Jeg gjorde det ved at meddele jer pr mail at jeg ønskede at opsige (For at vende tilbage igen, når jeg er kommet i bund i bunken af barberblade i skabet).
I stoppede herefter med at sende mig flere blade og med automatisk at trække flere penge på min konto.... Så langt så godt.... Altså lige indtil i dag, hvor jeg fik en "rockermail" om at jeg skylder jer penge og at det er SIDSTE chance, og hvis jeg ikke straks betaler, vil der komme renter på beløbet, samt andre følger, som I vælger ikke at sætte ord på, så jeg kan kun gætte på hvad "straffen" bliver?????
I vælger oven i købet at sende en mail, der ikke kan besvares. Så nu får I mit svar her på Trustpilot istedet.

Undskyld mig, men hvad fan... er det for en måde at drive forretning på?? I stopper et abonnement, på min anmodning og I stopper, på et tidspunkt valgt af jer, med at foretage den automatiske kontinuerlige opkrævning fra min konto og sender mig herefter en rockermail fordi I mener jeg skylder jer penge. Det er jo for fan... jer selv der har stoppet opkrævningen fra min konto og jer selv der er stoppet med at sende, hvis I mente jeg skyldte noget, kunne I jo bare have trukket pengene en ekstra gang, inden I stoppede med at hæve penge.

Min abonnement opsigelse var tiltænkt at være midlertidig, til jeg igen fik brug for blade.... I har, med jeres mail, så selv valgt at det ikke bliver aktuelt at jeg vender tilbage!!

3. juli 2017

Modtog min shaver 3 dage efter min …

Modtog min shaver 3 dage efter min bestilling i superfi indpakning.
Shaveren kan kun anbefales med 5 stjerner.
Mange flere skulle fjerne deres grimme skægstubbe
Hilsen
Tidligere frisørmester