Ingen respons fra firmaet, som åbenbart er lukket. Skulle der være nogen som ved hvem der producerer håndtagene til skraveren? Jeg har masser af blade men håndtaget virker ikke mere. Så mon man kunne... Se mere
Virksomheden besvarer ikke henvendelser hverken via telefon eller email. Man kan heller ikke frasige sit barberblad-abonnement via deres hjemmeside, som deres FAQ ellers påstår. Slår man virksomh... Se mere
Jeg har nu flere gange forsøgt at opsige mit abonnement, men der er ingen der svarer på mine henvendelser hverken på telefon eller e-mail. Jeg kan ikke længere logge ind på shaverandsons så jeg ka... Se mere
Selve produktet er okay, men jeg ønskede at se hvad markedet ellers kunne tilbyde, og jeg ville derfor afmelde mit abonnement. Jeg får det gjort via deres hjemmeside, og det bliver bekræftet - all... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shaver and Sons leverer kvalitetsblade direkte til din dør. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil have friske blade. Vi går meget op i, at vores kunder er tilfredse med vores produkt, så vi tilbyder naturligvis fuld returret.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Indtil videre hoider Shaversandsons hvad de har lovet, og så alligevel ikke.
Jeg forstår ikke helt ideen med, at jeg får flere barberblade 4 uger efter jeg har købt startpakken, når jeg har bedt om at få dem hver anden måned.
Det virker som om at det kun er for at få mere salg, og ikke for at gøre kunden glad - så havde jeg valgt den løsning hvor jeg ville få barberbladene oftere.
Udover det - fint. Klingerne er skarpe og skraberen er flot.

Er fuldt ud tilfreds...
Nu har jeg læst en del af de negative oplevelser med firmaet. Kan være jeg bare har været heldig eller at tingene er rettet op. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Jeg fik leveret mit produkt to dage efter, at jeg havde bestilt. Og da jeg havde spørgsmål til mit abonnement, fik jeg svar samme dag...
Og produktet er efter min mening noget af det bedst jeg har prøvet. Også efter flere ganges brug.

Behagelig barbering
Den mest behagelige barbering jeg nogensinde har prøvet!

værd at gøre
hurtig levering, lækkert design, tæt barbering, og rimlige priser. Men en ting der er ærgerligt er at den ikke har det en blad på den anden side af hovedet som Gillette har.
God kvalitet
Leveringen foregår som aftalt, og barberbladene er nogle af de bedste jeg har prøvet.
Lækker
Det her er det blødeste, mest fleksible og præcise barberhoved jeg endnu har prøvet på en skraber.
Gillette Go home
Waw endelig
Jeg er 43 og vil mene jeg har prøvet at barbere mig rigtig mange gange først 1 bladet 2 bladet osv osv og har nået en alder hvor min hårgrænse er stukket helt af så jeg barbere mig i ansigtet undtagen det klassiske biker skæg og også på hovedet
Og endelig kom der et rigtig godt og prisbevist alternativ til de andre modeller det er på markedet i dag og jeg har som alle andre laver den klassiske ej skat vi glemte barber blade igen som man af en eller anden grund som regl glemmer så det her er bare klasse og de kommer til mig jeg skal ik huske på dem og designet ligger kanon i hånden ville personligt gerne have selve håndtaget tungere men er en smags sag men jeg kan kun anbefale den her model til alle jeg kender
Fuldt tilfreds med barbermaskinen.
Hurtig og præsentabel levering og godt produkt
super godt
En 100 % god og positiv oplevelse, både leverance og produktet, kan varmt anbefales
Let anvendelig hjemme side.
Og et produkt der holder hvad, der bliver lovet.
Sådan skal den ged barberes!
Jeg vil klart anbefale shaversandsons! Det er den bedste barbering jeg længe har haft og så til så billige penge også. Så er det bare en ekstra bonus at man får dem leveret direkte i postkassen så ofte det passer kunden:-)
Trækker/reservere beløbet 2 gange! + det er en elendig shaver
Syntes lige folk skal vide at Shaver & Son reservere dit købs beløb 2 gange! deres svar var at det normal man gør sådan. Har nu aldrig oplevet det hos noget andre butikker på nettet. Så jeg har valgt at opsige mit abonnement hos dem, da jeg ikke ser nogen rimelighed i at double reservere ens købs beløb så man skal vente en 1 mdr med at få sige penge retur!
Glemte helt at sige noget om produktet.
Har prøvet en start pakken fra Shaver & Son
Var en okay barbering første gang man bruger bladene anden gang det værste maridt, utrolig elendigt produkt som på ingen måde kan anbefales! Håber folk holder sig fra denne virksomhed!
Rigtig gode
Dejligt at slippe for at skulle købe dyre baberblade.
God service dårlige blade
to eller tre baberingere og så, rev bladet min kind som en billig engangs skraber.
Jeg bestilte derfra, hurtigt levering, lækker indpakning og fed skraber.
Men jeg barberede mig kun to gang også begyndt den at rive min kind som en billig skraber.
Jeg har afbestilt og gået tilbage til mine Gillette som er skarpe efter en uges brug og stadig barbere mig pænt selv om de river mig.
Efter at regne på igennem, med porto og alt de det stadig billigere at købe en stor bestilling Gillette blad online.
Der var udmedbart ingen problemer med at afbestille og komme ud af aftalen fra shaverandsons. Tak for det