Jeg går hos Shala ved Bremerholmen hver anden uge, hvor jeg får afrensning (med peeling, serum og mask) diamantbehandling og lift. Jeg ELSKER det. Og min hud elsker det. Jeg får altid kompliment... Se mere

Jeg har nu igennem mange år kommet i Østerbroafdelingen on and off. Jeg har også shoppet ansigtsbehandlingstilbud mange andre steder. Men jeg har altid været tilfreds med behandlingerne her og har pr... Se mere

Jeg har prøvet ansigtsbehandlinger mange steder gennem årene. Grunden til, at jeg nu på 2 år, er fast kunde hos SHALA ( der også er ejerens navn (0:)), Bremerholm 18.st, 1069 Kbh. K, er den, at bå... Se mere

Aldrig har jeg gjort noget bedre for mig selv. Mads er rigtig dygtig til at skræddersy den helt rigtige behandling og de produkter jeg køber giver virkelig et godt resultat! Aldrig har jeg haft pæn... Se mere

1. Hudplejeklinik
  2. Skønhedssalon
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Wellnesscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

frisoer, kosmetolog, kosmetik, haar, ansigsbehandling, massage

4,9

Ikke overbevisende behandling

Diamant peeling købt på sweetdeal. Svært at booke tid, især når man fortæller det er fra sweetdeal. Men min kæreste og jeg fik en dobbelt behandling... "Vi har tid.. Lørdag 8.30 om en halvanden måned" ?? Det måtte være et godt sted tænkte jeg.. Men..Meget underligt sted, underlig indretning, mærkelig stemning i et baglokale indrettet med plastic blomster og rodet. Jeg har gået til kosmetologer i over 15 år, men dette sted er ikke pengene værd. Det fås meget bedre i Kbh. Følelsen under behandling er.. Hvad sker der lige her.. Følelsen efter er.. Hold da fest hvor var det spild af tid.. Vidste han hvad han lavede..??? Resultatet.. Ingen forskel, på nogen måde.. Ingen ny glød, intet der indikere at man lige har været til en ansigts behandling. Jeg plejer på ingen måde at skrive bedømmelser, men denne salon burde ikke lave ansigts behandlinger.. Helt enkelt.. Behandlingen er overfladisk og kun i midten af ansigt, kommer på ingen måder ud i kanterne eller i dybden.. Frugtsyrebehandlingen er humbug.. det er IKKE frugtsyre der bliver brugt.. det er helt sikkert..Du får mere ud af sæbe, vand og egen ansigtsmaske. Beklager Shala afd. Østerbro, fin betjening men ikke kompetent nok til faget til en bedre bedømmelse. Det er en hel pakke man køber når man går til sådanne behandlinger, oplevelse om velvære og selvfølgelig et godt resultat.. Eller bare... Et resultat..

13. februar 2013

Professionel og dejlig behandling

Jeg var med min søster hos Mads, og vi fik en super behandling. Vi kan kun varmt anbefale Mads, og er kede af det på hans vegne, at der står så meget negativt om ham. Han er professionel og dygtig og vi bookede straks en ekstra behandling som var lige så skøn som den første. Han tog anmeldernes ord meget alvorligt, og havde allerede ændret procedure så han ikke tager telefonen under behandlingerne. Vi håber alle får en lige så god oplevelse som os, og ønsker Mads alt det bedste. Han er virkelig dygtig til sit fag.

16. december 2012

Mine forventninger lever op til det produkt, jeg får tilbudt.

Jeg har nu fået min ottende behandling hos Salon Shala, og jeg kan kun sige, at jeg er rigtig tilfreds. Mads som udfører behandlingerne, er en kompetent og dygtig kosmetolog. Jeg sætter pris på at han kommenterer, og anbefaler produkter, under behandlingerne. Det er rådgivning, som jeg kan benytte mig af eller lade være. Både min hud og jeg er glade for at komme i Salon Shala.

Susanne H

26. november 2012

Rædselsfuld oplevelse- boykot Sweatdeal - de er koplet ligeglade med at deres produkt er dåligt

Magen til snobbede, åndsforladt, uvenlig, overfladiske menneske skal man lede længe efter.
Jeg troede jeg skulle forkæles med en lækker behandling, men nej han fik mig til at føle mig rigtig dårlig tilpas. Hvad pokker bilder han sig egentlig ind? Jeg gjorde Sweatdeal opmærksom på problemet, og ville have returneret mine penge- de svarede ikke tilbage.
Hilsen Sanne.

20. november 2012

Fantastiske produkter og god moral

Jeg købte en Sweetdeal og bestilte en behandling hos Shala på Østerbro. Jeg er enig med dem som mener, at den telefoniske kontakt ved tidsbestillingen kunne være mere imødekommende. Jeg kan også godt undvære salgstalen under første behandling, hvor man har brug for at slappe af og nyde det.
Når jeg alligevel giver fem stjerner, er det på grund af de fantastiske produkter. Jeg købte 16 Intraceuticals behandlinger forlods, men allerede efter 2. behandling kunne effekten ses. Det virker. Som mange andre kan man afbestille en tid senest 24 timer før behandling. Jeg blev aftenenen før en behandling næste morgen nødt til at ringe afbud og blev informeret om 24-timers fristen. Jeg var naturligvis ærgerlig over at miste en behandling, men en time senere tikkede en sms ind på min mobil, at tiden var blevet tildelt en anden, så jeg slap for tabet. Det er da service og god moral.
Marianne F

24. oktober 2012

God service tros afbud.

Da jeg desværre blev forhindret i at møde til aftalte tid hos Shala på Østerbro og måtte melde afbud 5 timer før velvidende om at jeg ville komme til at betale for det, men den flinke mand sagde han ville prøve at finde en anden som kunne tage min tid, så jeg kunne jeg slippe for at betale for mit afbud, der gik 15 min så havde han afsat min tid, det kalder jeg service.
God klinik med nogen fantastiske produkter, kan varmt anbefale diamant peeling og Oxygen.

9. oktober 2012

For dem der vil have ægte vare til lav pris

Jeg har indtil nu fået 10-11 behandlinger hos Shala på Østerbro og jeg må sige at jeg er tilfreds. Dog var mit første indtryk negativt. Jeg købte to behandlinger via Sweetdeal og da det ikke var muligt at bestille tid on-line ringede jeg. Stemmen virkede uimødekommende, irriterende, ligefrem arrogant og jeg følte mig ikke velkommen som kunde. Under første behandling blev der snakket meget om de produkter og behandlinger som indehaveren sælger. Jeg vil give ret til de mange anmeldere at det kan være ret irriterende at høre på – man vil jo gerne forkæles og slappe af, i stedet for skal man høre på ”reklamer”. Jeg tænkte også - lad mig bare få det overstået og så kommer jeg ikke her mere. Men i modsætning til mange andre saloner som snyder med kopivarer, var Madonna behandling ægte, både maskinen og serum - jeg har tjekket det. Serum blev åbnet mens jeg kikkede på, som er ret vigtigt, da det mister sine evner efter at det har stået åbnet i længere tid. Jeg fik også verificeret via oxygentlift.dk at Shala benytter de ægte varer og fik at vide af importøren at Shala køber rigtig mange oxygenlift produkter af dem, derfor kan de også sælge dem billigere end andre steder. Så der indehaveren kom med tilbud om en række af Madonna behandlinger til en meget fornuftig pris, hoppede jeg på. Jeg prøvede også på et tidspunkt en anden behandling – så kaldte Rolls-Royce fra Guinot og den var jeg også tilfreds med. Efter et par besøg fandt jeg ud af at indehaveren er hverken arrogant, bedrevidende eller uimødekommende, desværre virker hans stemme sådan på kunder der møder ham første gang. Faktisk er det lidt synd for ham, for det er han nok slet ikke klar over.
For at opsummere – for dem af jer der er ligeglade med lamper, blomster og andre dekorationer, for dem der ikke lader sig påvirke af salgssnakken, men til gengæld ønsker en ægte Madonna eller Guinot behandling til meget fordelagtig pris – I kan rolig benytte denne salon. Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er at der ikke er muligt at booke tider on-line og fordi jeg også synes at der burde snakkes mindre om produkter, tilbud og lign. når man kommer til salonen første gang….

8. oktober 2012

Under AL kritik

Jeg var nødsaget til at melde afbud til en behandling, da min datter var blevet syg. Herefter modtager jeg et opkald fra Shala, hvor de fortæller mig at, da afbudet er kommet ind senere end 24 timer har jeg mistet mit gavekort.

Det er virkelig under al kritik. For det første har det ikke været muligt for mig at melde afbud 24 timer før, da det var en søndag. Derudover er jeg ikke spåkone, så jeg har ikke haft nogen jordisk chance for at vide, at hun skulle gå hen og blive syg. At de så har den frækhed at ringe til mig 5 MINUTTER før min behandlingstid og meddele mig, at hvis ikke jeg møder til aftalt tid, så er mit gavekort udløbet, dét har jeg simpelthen ikke ord for. I det mindste kunne de have ringet i morges og meddelt dette til mig, så jeg selv kunne vælge at finde en løsning. Den situation de satte mig i, syntes jeg, var dybt uacceptabelt.

Hvis dét er deres måde at gøre forretning på, kan jeg kun stille mig uforstående overfor det og sørge for at jeg i fremtiden ikke benytter mig af deres "tilbud".

8. oktober 2012

Værdibeviser

Jeg er den "glade" indehaver af et værdibevis til Salon Shala, som jeg nu skal have bestilt tid til. Men hvor er det dog nedslående at læse så mange negative anmeldelser - og jeg kan forstå, at hovedparten af de negative tilfælde er dem, hvor kunden har benyttet sig af et værdibevis. Er det mon kutyme, at har man ikke betalt "fuld pris" for sin behandling, så kan man "kun" forvente en lavpris behandling?!
Jeg har for en lille måned siden benyttet mig af et tilsvarende bevis til ansigtsbehandling et andet sted i byen - og oplevelsen der var heller ikke noget at råbe hurra for.
Kan skønhedsklinikker tillade sig at miste potentielle kunder på den måde? Det er ret imponerende, at der tilsyneladende ikke eksisterer det man kalder "faglig stolthed" i de behandlinger man laver på "værdi-bevis kunder"......
Jeg håber, at jeg kan skrive en anmeldelse herinde om et stykke tid med et positivt udsagn - men kan godt se, at jeg desværre ikke skal skrue forventningerne op...... Der må i så fald rettes henvendelse til de forskellige tilbudssider, da det de tilbyder, således ikke lever op til det man reelt får!!!
Mvh Anette

2. oktober 2012

En god oplevelse.

Jeg har været en fast kunde hos Shala i over et år. Mads er en meget dygtig kosmetolog som ved hvad han snakker om. Min hud er blevet så meget pænere efter hans behandlinger. Jeg har fået masser af gode råd om kost, produkter mm. samt gode tilbud på de forskellige behandlinger.
Klinikken bliver hele tider forbedret med nye flotte møbler, lamper etc. som gør at jeg føler mig altid veltilpas og afslappet. Jeg er en glad og tilfreds kunde.

26. september 2012

Venlig og professionel behandling.

Jeg har været i Shala utalige af mange gange og det har været lige godt hver gange.
Han gøre meget ud af og finde de rigtige behandlinger til en ansigts behandlig resulatet var fantastisk.
jeg gik derfra med en følelse af ren og flot hud..

26. august 2012

Shala på Østerbro - skrækkelig oplevelse!

Købte behandling via sweetdeal. Lille ucharmerende/primitiv butik med træt interiør /kunstige blomster og billige lamper/ billeder. Var udsat for den mest usympatiske mandlige behandler! Arrogant, bedrevidende og irettesættende!! Ligegyldig behandling (oxygen lift) der var overstået på 40 min.....overvejede simpelthen at forlade stedet før tid. Kronen på værket var pynten i butiksvinduet: en stakkels guldfisk der svømmede gispende rundt i en høj vase med postevand.....Kommer ALDRIG igen og har lært fremover at Google firmaet inden deal anskaffes!!!

18. august 2012

Fortjener ingen stjerner

Havde fået en tid på Østerbro for en et par uger siden. Da jeg ankom var vi to der havde den samme tid, og jeg stod i kalenderen. Den anden kunde kom fra Varde i Vestjylland og kunne derfor ikke bare få en ny tid, så jeg ofrede gerne min tid. Manden ikke så meget som blinkede over at jeg reddede hans r.. og antydede at damen burde være taknemmelig.
Har så lige været forbi og fået en "Madonna" købt gennem Sweet Deal.
Magen til uengageret behandling har jeg aldrig været ude for.
I de 35 minutter behandlingen tog snakkede han uafbrudt om produkter og pris. Og om min ødelagte hud og dybe rynker.
Han ville rigtigt gerne have mig til at købe 6 Madonnabehandlinger, men ærlig talt, med den behandling og den attitude, var det ikke lige noget jeg blev draget af.
Gad vide hvordan behandlingen havde været hvis jeg havde betalt fuld pris.
Tror bare ikke han evner, at få kunderne til at føle sig godt tilpas.
Så spild af penge og tid!

17. august 2012

En blid oase i hjertet i København

Jeg har været stamkunde hos Shala Bremerholem i 1 1/2 år og ser altid frem til at skulle forkæles af Shala's blide og kyndige hænder.
Jeg kommer til Madonna behandlingen og har har været der så ofte som én gang om ugen over flere mdr. Jeg kan kun sige, at min oplevelse af stedet er uhyre positivt. Jeg får ro til at slappe af såfremt det er det jeg har behov for, og andre gange taler vi sammen som nære veninder. Shala giver altid fordelagtige tilbud og som stamkunde kommer man altid i første række. Behandlingen har taget 10 år af mit ansigt og der er ikke noget at kritisere der. Jeg bestemmer selv om jeg skal have damp eller ej, jeg har ikke brug for det, men hun taler mig aldrig fra det, hvis det er det jeg har lyst til. Jeg kan varmt anbefale Shala og hendes professionalisme.

15. august 2012

venlig og professionel behandling

Jeg har besøgt salon Shala på Bremerholmen flere gange. Min oplevelse har altid været positiv. Behandlingen bliver justeret efter min hudtype uden ekstra omkostninger. Jeg er også blevet tilbudt udvidelse af behandlingen og gode produkter som jeg kan anvende hjemme. Nogle ting har jeg købt, andre har jeg valgt fra. Jeg har ikke oplevet at mine fravalg er blevet taget ilde op. Jeg får resning af ansigt, diamantpeeling og oxygenlift. Jeg føler at mit ansigt er rent og blødt med en fastere struktur efter behandlingen. Jeg er alt i alt tilfreds med Shala.

11. august 2012

Spild af penge!!!

Jeg havde købt en værdikupon til Shala på Bremerholm ved Magasin og jeg vil fraråde alle om at tage derhen! Jeg havde bestilt til diamantpeeling m. frugtsyre men hun syns jeg skulle have en anden behandling og det skulle jeg betale ekstra 200kr for! Hun rensede slet ikke min hud ordentligt inden hun puttede en maske på som sku være på i 10 minutter derefter puttede hun tyk lag creme på og masserede med nogle ruller...jeg aner ik hvad præcis det var for jeg blev slet ikke informeret om noget som helst udover at det ville hjælpe på min sarte hud. Efter 15 minutter hun har masseret cremen ind vasker hun min hud med samme vand hun havde "vasket" min hud med og så lagde hun en fugtigshedcreme på og så var det slut. Det tog hende max 20 minutter.......Jeg har været på mange skønhedsklinikker men dette var seriøst en unik og latterlig oplevelse!

9. august 2012

Lad hellere være...

der er ingen grund til at spilde tid og energi på stedet. Totalt Uimødekommende i telefonen. Bad ham redegøre for de dårlige anmeldelser og blev mødt med en arrogance der tydeligvis ikke er fortjent.

1. august 2012

En super oplevelse

Sidst jeg var der . Fik jeg en god behandling , jeg var helt afslappet . Det over en uge siden og mit hud er stadig ren og føles som babyhud det hele var dejlig og jeg fik masse af rådgivning af Mads synes det lød helt rigtigt og gjort som han sagde og synes mit hud er fantastik nu . Jeg snakket meget med Mads og fortalte Mads at jeg havde læst her inde om den maskine som han havde solgt og som ikke virket . Fik en helt andet at vide , hun havde købt den og tog den med hjem og kom 2 dag efter og fortale at den ikke virket og hun råbte og skrig i buttiken og det var ved at blive lukke tid Mads fortælle hende st han havde allered solgte hende det 200 billiger end den koster og at hun skulle nok får en ny maskine eller godebvis men nej hun vil have sine penge og hun havde brugt den maskine og brugte meget af den product som der var med Maskinen Mads beder hende om at går da det blev lukke tid . Men hun skrig og blev bar sur . Synes det var udmodent gjort af hende og Synes at Mads er en Super klog mand men ja ligeså snart der en lille Fejl som Mads siger så skriger alle folk . Gooood dag til alle og anbefaler stedet gerne da jeg skal der igen næste uge med glæde for at får fantastik hud :)

28. juli 2012

Ualmindelig dårlig deal.

Jeg har også købt et tilbud som skulle indløses idag... Som havde en værdi af 830 kr. og jeg kom til efter at have ventet 15 min. ekstra, hvilket i pricippet ikke gør så meget da der kan forekomme ventetider og jeg intet har imod det, så længe alt andet er i top.
MEN.. Min 830 kr. behandling tog lige nøjagtig 35 min, som jeg har fået andre steder i op til 2 timer.. Jeg var i klinkken ved kongens Nytorv.
desuden havde jeg make ud på da jeg kom og gennem alle kure osv, jeg skulle ha, vaskede hun mit ansigt i samme klamme kolde vand hun havde renset mit ansigt i.
Hun var desuden ikke særlig venlig og hun gjorde slet ikke sit arbejde, tror ikke engang hun kan være uddannet.
Kan se at ejeren har kommenteret og prøvet at "forklare" travlhed m.m. men han oplyser da intet om, hvorfor den uheldige kvinde fra første indlæg ikke kunne få sine penge tilbage.. Magen til frækhed. Jeg afventer derfor gerne en ny fuld behandling for mine penge.. ja ellers kan vi jo alle oprette en side på FaceBook, hvor vi fraråder denne klinik. Desuden kan jeg ingen forskel se på denne diamantpeeling, men tror da faaan når jeg har fået peeling, kur, maske, serum osv. på 35 min. Skam jer!!!

16. juli 2012

Er dette din virksomhed?