Jeg går hos Shala ved Bremerholmen hver anden uge, hvor jeg får afrensning (med peeling, serum og mask) diamantbehandling og lift. Jeg ELSKER det. Og min hud elsker det. Jeg får altid kompliment... Se mere
Jeg har nu igennem mange år kommet i Østerbroafdelingen on and off. Jeg har også shoppet ansigtsbehandlingstilbud mange andre steder. Men jeg har altid været tilfreds med behandlingerne her og har pr... Se mere
Jeg har prøvet ansigtsbehandlinger mange steder gennem årene. Grunden til, at jeg nu på 2 år, er fast kunde hos SHALA ( der også er ejerens navn (0:)), Bremerholm 18.st, 1069 Kbh. K, er den, at bå... Se mere
Aldrig har jeg gjort noget bedre for mig selv. Mads er rigtig dygtig til at skræddersy den helt rigtige behandling og de produkter jeg køber giver virkelig et godt resultat! Aldrig har jeg haft pæn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
frisoer, kosmetolog, kosmetik, haar, ansigsbehandling, massage
Jeg går hos Shala ved Bremerholmen hver…
Jeg ELSKER det. Og min hud elsker det. Jeg får altid komplimenter fra alle, som siger, at min hud er fast og ren at se på. Havde nogle pigmenter i ansigtet, som nu er væk. Shala er så imødekommende, professionel og dygtig. Jeg kan kun anbefale behandlingerne hos hende.
Hver gang mit klippekort udløber, køber jeg et nyt. Jeg kan nemlig ikke undvære mine behandlinger hos Shala. Det kan min hud heller ikke.
Lana
Jeg fik en ansigtsbehandling- det…
Jeg fik en ansigtsbehandling- det skulle være en Madonna behandling men modtog en masse andet og meget lidt af det jeg reelt havde købt. Efterfølgende er jeg slået totalt ud i hovedet. Hvorefter jeg kontakter og orienterer Mads om der hvor han siger at det umuligt er behandlingen og at de har rene produkter, da jeg møder personligt op, fortæller han at det er udrensning og jeg er top ti efter 1-2 dage. Behandlingen var i lørdags 5 dage siden, jeg er stadig slået helt ud og mine øjne er meget irriteret. Min læge fortæller at det er en allergisk reaktion. Yderst utilfredsstillende!
Fantastiske behandlinger!
Mads er super dygtig! Han har flair for god kunde-ekspertise og har nogle rigtig fine priser. Jeg er altid tilfreds med resultatet af behandlingerne, og nyder de rolige og hyggelige omgivelser...
Fantastisk yderst professionel service af Mads
Fantastisk service fået idag af Mads. Yderst professionel, betanksom og rolig kosmetolog. Forladt klinikken super afslappet og velplejet. Vil gerne vende tilbage.
super behandling
Endnu engang en super behandling af Mads og et godt resultat, samt gode fif angående min hud, produkter og behandlinger. Kan klart anbefale Shala... Jeg kommer igen i næste måned :)
Igen en skøn behandling!
Igen en skøn ansigtsbehandling hos Mads på Østerbro.
Super lækre behandlinger, altid gode tilbud og en erfaren behandler.
Jeg kan kun anbefale et smut forbi!
Meget nænsom og erfaren behandler
Meget nænsom og erfaren behandler, velduftende, dejlige, luksusprodukter. Kosmetologen tør anbefale og fraråde behandlinger afhænge af hudtype og giver tilpassede og fleksible behandlingstilbud. Og så er han også frisør. Glæder mig til næste gang!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og i dejlige omgivelser.... vil meget gerne komme igen. Stor viden. :)
Jeg har lige været på Salon Shala og…
Jeg har lige været på Salon Shala og syntes at det var en rigtig god oplevelse.
Jeg var ny til alt det med cremer og hvad der er bedst for huden, det er jeg ikke mere fordi at Mads grundigt har forklaret mig, hvilken hudtype jeg har og hvad der er bedst for den, samt fik jeg en forklaring på de 5 lag man har i huden.
Jeg købte et tilbud for mænd, hvor man fik Hydramerie, Diamantslibning og lys behandling.
Denne behandling har været fantastisk for min hud, den har fået sin glød tilbage og glæder mig til om 2 dage at se hvor mange af mine små ar der er forsvundet.
Hvis man ønsker en flot hud med …
Hvis man ønsker en flot hud med ansigtspleje af første klasse. Kan klinikken på Bremerholm varmt anbefales.
Fuldsændigt fantastisk
Fuldsændigt fantastisk - ualmindelig god og meget professionel behandling hos Mads i Nordre Frihavnsgade.
Efter et forløb hos Mads vil jeg give mine varmeste anbefalinger. Jeg har fået foretaget en serie lift behandlinger og resultatet er som en drøm eller en skøn fantasi - spørg hvornår jeg vågner, det er for godt til at være sandt :o)
Mads er meget dygtig, seriøs og besvarer alle mine spørgsmål seriøst.
Oooog - så er priserne endda overkommelige :o)
Tid til eyelash extensions - kritisering af hud
Jeg havde bestilt tid til eyelash extensions. Havde før fået lavet det et yderst godt sted, så vidste hvordan det skulle foregå. De kørte tilbud, så tænkte det var gode penge at spare. Jeg gik efter 15 minutter, da jeg ikke følte at han havde styr på det han lavede. Han troede ikke på at jeg havde fået lavet det før, for så burde jeg jo vide at det skulle laves som han gjorde. Samtidig formåede at han kritisere min hud i samtlige 15 minutter. Jeg skulle have en ansigtsbehandling, jeg skulle til lægen osv. Jeg valgte at gå da jeg ikke gad at høre på hans kristisering af min hud og da jeg følte at det ville være spild at tid at få lavet vipper der. Spild af 400 kr.
Et rigtigt fint sted til en …
Et rigtigt fint sted til en ansigtsbehandling. Jeg føler mig i trygge hænder og nyder at slappe af, mens Mads sørger for forskellige behandlinger som Madonna og diamantslibning. Jeg synes, jeg kan se en forskel - en mere stram hud i ansigtet.
Meget dårlig service og utrolig dårlig …
Meget dårlig service og utrolig dårlig attitude.
Jeg købte klippekort som jeg fik brugt to klip af til at starte med. Manden på Østerbro var så bedrevidende og med så dårlig attitude at jeg simpelthen fandt det ubehageligt at være der. Han sagde at jeg skulle købe det ene og det andet af hans dyre produkter under behandlingen (som jeg i øvrigt tror er gode nok) men da jeg ikke rigtig reagerede, insisterede han på at jeg så ikke fik noget ud af behandlingerne som jeg havde købt. (Han havde rådet mig til at købe 6 klip til 2500kr som en kur, da det ville være det eneste der gav resultat ifølge ham) Det var ret skuffende at mine 6 behandlinger nu ik var eget værd uden hans cremer. Jeg sagde at jeg ikke havde råd til alt det og at jeg var i tvivl om at produkter var det eneste der skulle til da jeg tror at min hud reagerer på noget indefra. Hormonelle sving. Han påstod at han kunne ændre min hud til det perfekte og at han var ligeså kompetent som en hud læge til at fortælle mig hvad jeg trængte til.(Det tvivlede jeg selvfølgelig på men sagde det ikke højt) Det blev alligevel til en passiv aggressiv diskussion pga. jeg insisterede på at jeg havde brug for noget mere alvorligt end ansigtsrens og creme, og derefter valgte jeg ikke at følge med på yderligere kommenterer. (Jeg synes at ansigtsbehandlingen var udemærket. Men efter den negative samtale sjuskede han med alt. Også næste gang jeg kom.) Det tog mig lang tid at komme igen pga den dårlige oplevelse, og endnu længere tid at komme fjerde gang. Nu er der gået 2 år og jeg overvejede at bruge de sidste to klip i den anden klinik inde i Kbh K, men de er desværre udløbet! De udløber efter 2 år så ved i det. 830 spildte kroner pga. de forrige dårlige oplevelser. Meget meget skuffende.
Blev placeret på briksen
Blev placeret på briksen, fik renset ansigt i 2 minutter og derefter lagt maske på. Lå så i 25 minutter hvor jeg kunne høre hende tale i telefon og blot vente. Så fik jeg masken af og skrubbet lidt. Lagt creme på og så var de 45 min gået. Ikke 600 kr værd :/
Fantastiske ansigtsbehandlinger
Jeg har været kunde hos Mads på Ndr. Frihavnsgade i ca. 1 år og får jævnligt ansigtsbehandlinger, og jeg er meget tilfreds med den professionelle vejledning og gode service - og jeg er meget glad for de lækre Guinot-produkter.
Meget dårlig service og ringe kvalitet.
Fik en gave til eyelash extention, så grim og dårlig kvalitet, alle samlinger kunne ses og lignede klumpede macara, og hårene sad bare og strittede i alle retninger. Første gang jeg fik det lavet, det tog under en halv time og var grædefærdige over resultatet. Forhørte mig til at få det lavet om eller fjernet, fik at vide jeg kunne klippe dem kortere eller betale 250 kr for at få dem fjernet. Er så vred og utilfteds. Gå aldrig til Shala på Østerbro
Professionel og erfaren
Har igennem fire år fået behandlinger hos Shala, Østerbro og har været yderst tilfreds med alle mine behandlinger. Har fået professionel behandling, vejledning og har mærket markant forbedring af min hud. Shala får hermed mine anbefalinger
Stjernebehandling hos Mads i Shala
Jeg har nu snart opbrugt mit klippekort, som jeg købte efter en behandling, som jeg var til pga et sweetdeal. Jeg har fået de såkaldte "Madonna-behandlinger" og derefter lift-behandlinger og kan varmt anbefale dem. Synes jeg kan se min hud er blevet pænere og rynkerne er blevet mindre. Det er altid en professionel behandling man får af Mads, samtidig med der rådgives undervejs, hvilke plejeprodukter, der ville være godt for ens hud - uden at man føler tvang til at købe. Skønt at ligge og slappe af, mens man ryger ned af memory-lane til musikken fra 80-erne. Meget atypisk for sådan en klinik, men faktisk rigtig fornøjeligt. Jeg kan på alle måder anbefale Shala på Østerbro.
Her vil jeg ikke komme igen
Jeg har idag været til ansigtbehandling i klinikken på Østerbro og det var ikke en særlig rar oplevelse. Jeg er en voksen kvinde som har været til en del ansigtsbehandlinger i mit liv.
De fleste steder bliver der lavet en hudanalyse inden man går i gang med behandlingen og det blev der ikke her.
Dernæst så fik jeg at vide inden behandlinge overhovedet var startet at det var en forkert behandling jeg havde bestilt og at jeg i stedet burde få en Madonna behandling næste gang jeg kom.
Herefter fik jeg så den "forkerte" behandling hvor jeg af flere omgange fik påført diverse masker, peeling mm i 10 min hver gang på en meget hårdhændet måde uden empati .
Behandlingen blev udført af en mand og det er der som sådan intet galt med dog virkede han totalt uinteresseret i sit arbejde. Alt ialt en dårlig oplevelse og jeg kommer bestemt ikke igen.