We hebben al eerder 2 schilderijen besteld ,de rode panda en één met wolven nu het schilderij met een wasbeertje met een leuke vlinder op zijn kopje, het wordt heel veilig en goed geleverd. Er wordt... Se mere
Virksomheden har svaret
Het bestelde canvas was mooi en de verpakking zorgvuldig! Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden wanneer er verzonden werd en wanneer het na terugzending opnieuw verzonden zou worden. Let wel o... Se mere
Veel keus op de site, levering binnen een week na bestelling. Print is prachtig qua kleur, goed materiaal. Enige tip; het zou fijn zijn om een mail te ontvangen waarin leverdatum en tijd worden genoe... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn bestelling liet even op zich wachten. Toen ik navraag deed werd er meteen actie ondernomen. Blijkbaar was mijn pakket zoek geraakt bij de pakketdienst. De bestelling is opnieuw verstuurd zodat ik... Se mere
Decoreer je interieur met stijlvolle posters voor meer sfeer en karakter in huis.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De muurposter voldoet aan de verwachting, staat prachtig. De kussens vind ik wat minder omdat de tekening er maar beperkt op kan.
Alles prima verpakt, bezorgd, én goed op tijd!
Goede kwaliteit !
Kortom, wij zijn super blij !!
Gebruiksvriendelijke overzichtelijke website, snelle levering en prima verpakt.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Op zich is het canvas schilderij hartstikke leuk,
Maar het STINKT enorm, nare chemisch lucht die er maar niet uit wil, bij levering was het veel erger, maar geur blijft toch hangen, zou volgens zeggen wel eens vaker voorkomen en zou na een week verdwenen moeten zijn, maar helaas!! Afspraak was dat als het bleef, dat ik dan een bericht zou sturen, vorige week dinsdag gemeld, en helaas nog geen reactie terug..
Zal vast wel komen, maar traag, prijs van schilderij best pittig!! Elders in iets kleinere maat veel goedkoper, scheelt in cm niet veel,
Maar dat is nu eenmaal niet anders, je mag wel verwachten dat dan de kwaliteit 100% is!!!
Dat vinden wij tot op heden dus nog niet..
ben benieuwd met wat voor een voorstel ze gaan komen, ik vrees dat die geur aan ieder canvas schilderij van hun in ieder geval zit….
Beetje spijt van aankoop, qua prijs en kwaliteit,

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Een prachtig schilderij van mooie kwaliteit, heel blij mee!
Het uitgekozen werk is mooier dan ik had verwacht
We hadden een klacht over hoe ons kunstwerk aangekomen is. Deze klacht is snel en naar tevredenheid opgepakt en opgelost.
Was netjes ingepakt en de schilderijen zijn erg mooi
Akoestisch doek was exact wat we ervan verwachtten. Zelfde kwaliteit als ons vorige doek. Echt een mooie aanvulling aan de wand!
Wij zijn bijna tevreden met sfeer aan de muur. Wij hebben een rond schilderij besteld en het staat prachtig boven ons bed, Twee nadelen ik vind de print niet zo helder van dichtbij. Het ophangsysteem met het ijzeren plaatje erbij kunnen ze beter vanuit sfeer aan de muur vastmaken. Ik heb het zelf maar met hightack kit vast gelijmd omdat het ijzeren plaatje los kwam na een week, gelukkig viel het schilderij op ons bed. Het schilderij weegt bijna niks dus daar heb je wel betere dubbelzijdige tape voor i.p.v. wat erbij geleverd wordt. Dan hoef je het ook geen nacht te laten drogen met 15 kilo erop.
Het is gewoon fijn als een bedrijf zijn afspraken nakomt, het product heel en op de afgesproken dag en tijd afleverd en alles heel is.