We hebben al eerder 2 schilderijen besteld ,de rode panda en één met wolven nu het schilderij met een wasbeertje met een leuke vlinder op zijn kopje, het wordt heel veilig en goed geleverd. Er wordt... Se mere
Virksomheden har svaret
Het bestelde canvas was mooi en de verpakking zorgvuldig! Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden wanneer er verzonden werd en wanneer het na terugzending opnieuw verzonden zou worden. Let wel o... Se mere
Veel keus op de site, levering binnen een week na bestelling. Print is prachtig qua kleur, goed materiaal. Enige tip; het zou fijn zijn om een mail te ontvangen waarin leverdatum en tijd worden genoe... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn bestelling liet even op zich wachten. Toen ik navraag deed werd er meteen actie ondernomen. Blijkbaar was mijn pakket zoek geraakt bij de pakketdienst. De bestelling is opnieuw verstuurd zodat ik... Se mere
Decoreer je interieur met stijlvolle posters voor meer sfeer en karakter in huis.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Afbeelding en werkelijke doek komen perfect overeen levering goed verlopen.
Berichtje vooraf van aparte levering is prettig.
Snelle reactie op vragen over het schilderij.
Goed verpakt aangeleverd. Snelle levering.
Ik heb plexiglas gekozen
Mooi schilderij. Heel tevreden

Bestelling ging vlot. Het is een mooi schilderij. Goeie kwaliteit. Top

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Een vreselijk product voor €400 wat je ook nog zelf in elkaar moet zetten!
Ik heb het teruggestuurd!!

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
De afmetingen van de poster klopte niet helemaal waardoor ik hem zelf op maat moest knippen voor de lijst

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Vlotte correcte levering en heel goede kwaliteit.
Heeeel veel keus, dus neem de tijd om iets uit te zoeken. Alles even mooi, maar uiteindelijk een keuze van 3 bij elkaar passende posters gemaakt.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Snelle en verzorgde levering. Het schilderij is helemaal volgens wens.
Mooie sfeer aan de muur gekocht en gekregen . Precies wat verwacht werd

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Klantenservice heeft mij zeer fijn geholpen, nadat de dhl de bezorging zeer slecht heeft afgehandeld

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
De levering was perfect,maar de gebruiksaanwijzing mag iets duidelijker. Verder alles goed.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Mooie kwaliteit kleuren en print komen overeen met de site van sfeer aan de muur.
Levering vlg. afspraak.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Levering volgens afspraak prima verlopen. Product is precies zoals op de afbeelding. Kwalitatief prima.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Er wordt veel aandacht besteed aan het vervoer v/d schilderijen.
Ze zijn geweldig mooi.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
De bestelling goed goed en snel. Ook de leverong werdt goed gecomuniceers. Het enigste minpuntje eas dat russen deze 2 tijdstippen er een week geen contact was. Ik dacht al bijna dat ik was opgelicht. Dasrom 4 ipv 5 sterren.

Besvarelse fra Sfeer aan de Muur
Snel geleverd en precies wat we bestelde.
Geen teleurstelling, maar voor herhaling vatbaar.
Top…..
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.