SF Anytime Anmeldelser

1,2

Fint indhold, men imponerende ringe app.. og så det der cirkus med tickets fatter jeg ikke noget af, men man kan da købe indholdet uden dem.

Hold jer væk. Ville købe en dansk film men bor i Sverige. Oprettede mig og trykte køb film hvorefter den fortalt mig at jeg behøvede x billetter som så kostede 15kr mere end hvad der stod filmen kost... Se mere

Havde lige fundet filmen der skulle nydes en god aften.Fået betalt og sat sig til rette. iPad sat til AppleTv, der skete bare ikke noget. Efter utallige forsøg med genstart af Apple Tv, iPad, Tv opg... Se mere

Betalte 69 for en film, men den kunne ikke afspille da de åbenbart ikke understøtter min smart tv. Jeg skriver til dem for at få mine penge retur, men det vil de ikke fordi jeg har trykket afspil, på... Se mere

1. Filmstreamingtjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

sfanytime = Inkompetente

sfanytime = Inkompetente, der konstant spammer dig med idiotiske mails UANSET om man skriver til dem at man vil slettes. Hvis man prøver at afmelde sig deres mails, er der et link som blot fører til en side på sfanytime.com, hvor man ikke kan afmelde sig.

27. april 2018

Virker ikke…

Filmen ville ikke afspilles efter betaling.
Kundeservice var ikke til at få fat i, så nu er der betalt for en film vi ikke kan se

2. september 2017

Kan ikke afspille lejet film.

efter at have brugt en evighed på at oprette mig på hjemmeside, og taste kreditkort info ind, og derefter logge ind med fjernbetjeningen af det ret træls når man så finder ud af at en lejet film ikke kan afspille. der kommer bare en (OnConnectionFailed) fejl op.

1. januar 2017

Meget dårlig streaming

Har lejet mange film, men endnu ikke prøvet at film ikke stopper og vi må logge ind igen ..... NU lejer jeg ikke flere film der! De sidste 2 film har det været helt håbløst.....

20. oktober 2016

Dårlig kvalitet og dårlig forbindelse

Har prøvet Sfanytime for første gang i aften, og gør det ikke igen. Til trods for jeg har en 60/60 fiberforbindelse, hakkede filmen, og kvaliteten var meget svingende og ind imellem nærmest umulig at se.

26. september 2015

Elendig kvalitet

Oplevede at filmen hakkede/stoppede, skiftevis var skarp uskarp/grynet osv. Da det var nærmest umuligt at se den prøvede jeg at leje den samme film i HD fordi jeg tænkte at jeg måske havde været for nærig og havde lejet den i for dårlig kvalitet, men det var præcis det samme. Jeg testede min egen internetforbindelse på flere andre streamingsites samme aften og der var ingen problemer = downstream fra serveren hos SF Anytime den var gal med.

Efterfølgende har jeg skrevet til kundeservice som nu efter en uge stadig ikke har gidet at svare. Kan se at en del andre skriver her på Trustpilot om samme dårlige streamingkvalitet og samme dårlige kundeservice ved henvendelser.

28. juli 2015

vil ikke anbefale

Efter jeg har prøvet at leje 1film, har lukket min konto. Dårlig lyd kvalitet, teksten nogle gange er forsinket, og filmen "hakkede" skule genstarte 2 gang..

2. januar 2015

Dyrt og dårligt.

Priserne er I den al for høje ende. Desværre er kvaliteten ikke der efter: Billedet ser grynet ud i HD og lyden tilbydes kun i stereo (dvs. ingen surroundsound). Brugergrænsefladen er et mareridt at bruge, især på smarttv. Hvorfor er HD og ikke-HD den samme filmen der automatisk skiftes i mellem alt efter forhold? Hvorfor kan man ikke spole uden at tv-app'en skal genstartes?

30. september 2014

Perfekt, ingen problemer

Har aldrig har haft problemer med SF Anytime. Virker som det skal, der imod har jeg haft problemer med netflix pga ustabilt internet.
Bruger SF Anytime pga at man kan se trailers af film udvalget.
Og man har filmen i 48 timer

3. januar 2014

håbløst

Generelt håbløst - har prøvet at leje film der et par gange, ingen af gangene har det virket, filmen kan ikke afspilles, der mangler undertekster, den stopper halvvejs og lign.

Hver gang man kontakter kundeservice via deres chat får man teknisk fejl og når man sender en mail får man et håbløst svar retur hvor de bare beklager men slet ikke forholder sig til at løse problemet.

Lejer en del film online via apple tv og netflix og har aldrig oplevet problemer med disse.

5. november 2013

Håbløs teknik

Jeg bruger Netflix en del og det fungere teknisk upåklageligt, så nu skulle SF Anytime app'en på mit LG prøves og en nyere film lejes.
Først var det uhyre langsommeligt at starte app'en op, men ved at afbryde og prøve igen sket der noget.
At leje film og starte den op var lige til og jeg var hurtigt i gang med at se den og det fungerede fint lige indtil at streamingen blev afbrudt og en fejlmeddelse blev vist. Herefter måtte jeg starte helt forfra med at se filmen for problemet er at SF Anytime i det tilfælde ikke kunne "huske" hvor langt man var kommet i filmen. Problemet bliver forstærket af SF Anytime ikke har opdelt filmen i "afsnit" eller "kapitler" men udelukkende har en fastforward funktion som ved 1 tryk bringe een ca 30 sekunder frem i filmen. Så er man en time henne i filmen skal man altså trykke et sted mellem 100 og 150 gange på FF-symbolet for at nå det sted hvor man gik ned.
Når det så samtidig sker 4-5 gange iløbet af en film er det helt håbløst.
En alt i alt ærgelig oplevelse.

1. september 2013

Beta-produkt

Det forekommer at SF Anytime har haft lidt for travlt med at gå til markedet uden at få teknikken på plads.
Deres browser-baserede afspiller er ustabil, men mere vigtigt er deres app til Samsung direkte ubrugelig (login funktionen virker ikke). De skyder skylden på Samsung, og bliver ved med at love at en løsning er lige om hjørnet - men der sker bare intet.

Opdatering 2/5-2012: Kvaliteten er blevet bedre, men der er stadig for mange udfald. App'en til Samsung TV er dog kommet til at virke nu.

4. februar 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (576 anmeldelser)