Service Center Gruppen A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 96 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det professionelle personale. Teknikerne beskrives som dygtige, venlige og hjælpsomme, der udfører opgaverne effektivt og til tiden. Mange sætter pris på den gode kommunikation og den grundige tilgang til reparationer, hvilket sikrer, at alt fungerer som det skal efter besøget. Dog oplevede nogle kunder længere ventetider på servicebesøg og reparationer, samt behov for flere besøg for at løse et problem. Nogle anmeldere nævnte også mangelfuld kommunikation og oplevelser, hvor produktet ikke blev fuldt ud repareret efter gentagne forsøg.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og effektive reparation af... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkt, hvor nogle oplever tilfredshed med reparationer af kogeplader og... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor mange oplever manglende kommunikation og behov for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... Se mere

Har i dag haft besøg af teknikeren Bekir, som kom til aftalte tid, han var yderst venlig og hjælpsom, fik repareret mit TV, og er yderst tilfreds. Kan klart anbefale Service Center Gruppen A/S

Fin service telefonisk og fin service af montør i vores hjem. Montøren var flink, venlig og kompetent. Han kørte først da vaskemaskinen igen kørte. Det var endda langt over hvad jeg vil kalde normal a... Se mere

Venlig og imødekommende betjening. Hurtig til at identificere fejlen og reparere vores fjernsyn. Hang vores fjernsyn sikkert tilbage på væggen, sikrede at det fungerede og pudsede endda skærmen inden... Se mere

1. Elektronikværksted
  2. Hvidevareservice
  3. Elektroværksted
  4. Hvidevarereparation

Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.

Svarer typisk inden for 2 uger

4,5

Fryser fryser kan ikke laves

29/1-25 Jeg ændre nu fra 2 til 5 stjerner jeg har d.d. modtaget en kreditnota fra Service gruppen😊
Fryser kan ikke laves
Har i 2022 købet en Hisense fryser som aldrig har virket, hvilket har medført en masse mad er gået tabt.
Vi har haft service på den flere gange, og hver gang er der fundet en ny fejl. Nu er garantien udløbet - fryser en kan ikke laves, jeg antager at den heller ikke kunne laves med garatien dækkede......
Nu har vi fået en faktura på 1.587,50 og en fryser som stadig ikke virker

15. november 2024

Ingen anbefaling

Service under alt kritik har nu ventet 9 uger på at få lavet mit fryseskab fordi de ikke kan sende de rigtige service teknikere ud fra Start selvom men siger det er en ting så sender de en tekniker der ikke har noget med den ting og gøre det er aldrig nogen jeg vil anbefale til nogen som helst

29. oktober 2024

Super god service

Vi havde Lars Gregersen ude og kigge på vores vaskemaskine. Han var lyn hurtig til at skille det hele af og finde fejlen og gjorde det hele med et smil.

29. oktober 2024

Ringede igen til kundeservice

Ringede igen til kundeservice. Denne gang valgte jeg at taste 1 og ikke 2. Da vi var blevet enige om at prøve selv inden vi bestilte tekniker. Så havde kun bestilt reservedelene. Og nu ville jeg ringe og høre om status. Da jeg bestilte og betalte i tirsdags, og nu var det fredag, og jeg havde intet hørt. Havde fået at vide der gik 3-5 hverdage. Havde også fået at vide det vil blive sendt direkte til os. Ikke via Nordjylland. Fik fat i en meget ubehagelig person, Kurt, der som han 'tidligere havde sagt' (informerede ham om vi aldrig havde snakket sammen). Så skulle det bestilles i Holland og så vil det blive pakket om og sendt via dem. Og jeg kunne forvente det kom sidst næste uge. Som jeg informerede om et langt mere end 5 hverdage. Han mente det passede med 5 hverdage. Han var meget uvenlig at snakke med. Det jeg havde fået at vide før måtte være os det havde snakket forbi hinanden. Jeg er dog sikker på jeg husker rigtig fordi jeg specifik spurgte ind. Så synes det var en utrolig ubehagelig telefonsamtale, og er ikke blevet det mindste klogere på hvor vi er i processen til at få vores del.

Jeg kan ikke svare på svaret.

Tak for opdateringen. Det var det eneste jeg efterlyste. Jeg ringede ind tirsdag inden jeg betalte for at sikre mig, det blev sendt til mig og ikke Pandrup som endestation. Der fik jeg at vide det sket ikke kom til servicecentergruppen, at I ikke ville være involveret, men blev sendt direkte til mig. Derfor undrede det mig at jeg endnu intet havde hørt. Og valgte at ringe ind for at få en status. Havde helt oprindelig henvendt mig hvor jeg havde købt produktet. Jeg kan ikke gøre for arbejdsgangen er som den er. Jeg plejer aldrig at skrive en træls anmeldelse. Men den her samtale var virkelig dårlig service, i en grad at jeg var i tvivl om hvordan jeg skulle håndtere det. Og jeg vil gerne at en anden ikke står med samme følelse efter. Jeg klatre jer ikke arbejdsgangen. Det virker til det går fint med de 3-5 hverdage. Men mandag er andet end sidst næste uge! Men nu fik jeg svar på det jeg efterspurgte. Bare ærgerligt at jeg måtte efterlade denne anmeldelse!!
Jeg hedder Jule Alina Tang-Wagner. Denne login er bare ikke opdateret. Kurt vil ikke huske der er en Alina der har henvendt sig. Da det ikke er det navn jeg præsenterede mig med.

25. oktober 2024

Hej Alina

Jeg har fundet dig sag og kigget lidt på den. Og som du oplyser oprettede du sagen hos os den 21/10 kl. 16:21 og vi gav dig en pris på det som du ønskede den 22/10 kl. 7:46. Og du godkendte og betalte den 22/10 kl. 8:11. Vi bestilte delen ved LG den 22/10 kl. 10:26 og modtog den fra LG den 24/10 kl: 12:48. Vi har pakket den til dig den 25/10 kl. 7:41 og afsendt med postnord til dig. Så jeg tænker du modtager den på mandag. Jeg kan desværre ikke se hvor vi kunnet have hjulpet dig hurtigere når vi ikke har delen på vores lager. De 3-5 hverdage regnes fra vi modtager dig betaling. Så vi holder indenfor det.

Vi tager lige en snak med Kurt om din oplevelse.

Tommy.
Scg.

Uendeligt mange opringninger og mails…

Uendeligt mange opringninger og mails fra SCG senere, så er der ikke sket noget efter 2 måneder. Først forkert adresse som de ikke selv havde opdaget i en triviel forsikringssag, så skal man vente 14 dage på at de kører, så var der restordre og det kunne SCG først fortælle dagen før og gentag efter behov. Sært at SCG ikke kan ringe med lige så stor ildhu til deres egne leverandører.

24. oktober 2024

Hej Rune

Jeg har prøvet at søge dig frem i vores system så vi kan se hvad som er gået galt i din sag. Jeg har også bedt om flere oplysninger. Men du har desværre ikke svaret, så jeg kan ikke komme videre i sagen.

God dag.

Tommy
Service Center Gruppen

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse…

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Martin fra Service Center Gruppen.
Martin leveret en enestående service. Han er utroligt professionel, venlig og imødekommende.
Martin udstråler en høj grad af ekspertise og engagement i sit arbejde. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og kommer gerne med råd og vejledning. Hans venlige og positive attitude gør det til en fornøjelse at snakke med ham.

Jeg kan varmt anbefale Martin og Service Center Gruppen til alle, der har brug for pålidelig og kompetent service. Tak for den fantastiske hjælp, Martin!

18. oktober 2024

Hvad sker der ?

I modtog mit Panasonic Tv den 19. september som garantireparation. Ved et klik på ordresedlen kan man følge reparationen. Efter en uge skriver I "afventer reservevedele", og herefter forventet repareret 1. Oktober. Umiddelbart inden ændres det til "forventet repareret til 5. Oktober. Den 4. Oktober ændres det nu til "forventet repareret 12. Oktober.
Den 4. Oktober prøver jeg forgæves at ringe til jer. Hører musik i 15 minutter. Venter 5-10 minutter, ringer igen forgæves og hører musik i 10 minutter.
Den 7. oktober ændres datoen for Forventes repareret til 21. oktober ?
Hvad vil I selv vurdere jer til på en skala fra 1 til 5 ?

4. oktober 2024

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S

Hej Bent, vi har bestilt originale reservedel fra Panasonic til dit produkt. Men de udsætter desværre leveringen af delen til os så vi kan desværre ikke gøre mere. Men vi kan prøve at hører om de vil acceptere en kreditering af dit produkt pga. lang leveringstid af den reservedel vi skal bruge.

Tommy
SCG.

Jeg havde en MEGETdårlig oplevelse med…

Jeg havde en MEGETdårlig oplevelse med dette firma. Min opvasker viste fejl 12 og vinpræver at finde ud af fejlen selv uden held. Teknikker kommer ud og han nulstiller maskinen og den kan starte igen. Det får jeg en opkrævning for på 985 kr. 2 uger efter skriver maskinen igen fejl 12 og denne gang kan teknikker ikke lave dengang forkerte reservedele. Vi får en ny tid som bliver aflyst * flere pga sygdom. Og så får vi ny tid som aflyst * flere pga manglende reservedele. Tilsidst får vi skiftet alt i maskinen og den vil stadig ikke køre. Vi kontakter butikken hvor den købt som giver os en ny maskine, da de ikke mener vi kan være tjent med den dårlige service. Firmaet her vil så ikke tilbagebetale de 985 kr da de mener at sagen var forældet. På det tidspunkt havde ikke fået ny maskine endnu og de havde jo ikke lavet den. ALDRIG HAR JEG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE

13. juni 2024