Service Center Gruppen A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 96 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det professionelle personale. Teknikerne beskrives som dygtige, venlige og hjælpsomme, der udfører opgaverne effektivt og til tiden. Mange sætter pris på den gode kommunikation og den grundige tilgang til reparationer, hvilket sikrer, at alt fungerer som det skal efter besøget. Dog oplevede nogle kunder længere ventetider på servicebesøg og reparationer, samt behov for flere besøg for at løse et problem. Nogle anmeldere nævnte også mangelfuld kommunikation og oplevelser, hvor produktet ikke blev fuldt ud repareret efter gentagne forsøg.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og effektive reparation af... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkt, hvor nogle oplever tilfredshed med reparationer af kogeplader og... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor mange oplever manglende kommunikation og behov for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... Se mere

Har i dag haft besøg af teknikeren Bekir, som kom til aftalte tid, han var yderst venlig og hjælpsom, fik repareret mit TV, og er yderst tilfreds. Kan klart anbefale Service Center Gruppen A/S

Fin service telefonisk og fin service af montør i vores hjem. Montøren var flink, venlig og kompetent. Han kørte først da vaskemaskinen igen kørte. Det var endda langt over hvad jeg vil kalde normal a... Se mere

Venlig og imødekommende betjening. Hurtig til at identificere fejlen og reparere vores fjernsyn. Hang vores fjernsyn sikkert tilbage på væggen, sikrede at det fungerede og pudsede endda skærmen inden... Se mere

1. Elektronikværksted
  2. Hvidevareservice
  3. Elektroværksted
  4. Hvidevarereparation

Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.

Svarer typisk inden for 2 uger

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god service

Super god service, de leverede et virkelig godt stykke arbejde. Reparatøren var flink og imødekommende og var hurtig og dygtig til sit arbejde.
Kan varmt anbefales.

21. januar 2025

Jeg havde problemer med mit TV

Jeg havde problemer med mit TV, som skulle til reparation hos service center gruppen. Jeg fik af vide, at der vil gå 1 uge, højst 2 uger til at jeg får mit TV tilbage igen. Jeg skulle vente hele 2 måneder før jeg fik mit TV tilbage, det synes jeg simpelthen er uacceptabelt. De blev ved med at udskyde leveringen. Så når jeg endelig har fået mit TV tilbage, så mangler jeg nogle skruer til at sætte mit TV sammen igen. Det var nogle skruer jeg havde pakket sammen i boksen da de skulle hentes, men dem har jeg ikke fået tilbage. Så nu kan jeg ikke sætte det sammen lige i øjeblikket.

Man skal ihvertfald være klar på at man kommer til at vente en del tid, når man anvender deres service.

Service center gruppen, fiks det !!

18. januar 2025

Super god oplevelse

Kan kun give Service Center Gruppen min bedste anbefaling.
Blev kontaktet hurtigt, da jeg havde et defekt vinkøleskab.
Lige fra jeg lavede aftalen, har der været opfølgning, hvor jeg blev mindet og informeret om, hvornår de ville komme.
Teknikeren Lars var præcis og meget kompetent og dygtig til sit arbejde, så helt igennem en god oplevelse. Mange roser herfra.

9. januar 2025

God kundeservice generalt

God kundeservice generalt, skulle dog vente et stykke tid pga varen skulle skaffes hjem til at kunne lave tvet og så var der jul oveni så derfor tog det ekstra tid, men ventetiden værd helt klart

8. januar 2025

Der gik godt lige noget tid

Der gik godt lige noget tid, inden der var tid i kalenderen, men det er jo ikke deres skyld. Servicen er der ikke noget at sætte en finger på. Service medarbejderen var venlig og havde styr på tingene. Super godt arbejde.

3. januar 2025

Asko opvasker. Rep. Runder lige straks 3 mdr.

Vores Asko opvaskemaskine fra marts. Stod én morgen (D 17. September)med lågen HELT åben. Vi fik kontakt. Og der kom en montør ud. Jeg er ikke sikker på hvor længe der faktisk gik, før han kom. Men han måtte jo vente på reservedel, som han naturligt forventede havde fejlet. Han virkede kompetent. Men havde ikke det værktøj med, som skulle bruges. Hmmm( vistnok en 14 mm gaffelnøgle) som jeg dog så kunne finde frem fra gemmerne.
Det viste sig så at inderlågen havde taget skade. Så maskinen blev lavet så den kunne køre 👍.
Men ny inderlåge skulle skaffes det lykkedes så efter noget tid. Og det blev skiftet. Så gik der vel 14 dage, så ville maskinen ikke køre og opførte sig forkert, efter så at have talt med en “meget dygtig”🤔 dame i telefonen, som mente at vi havde sat børnelås til !!!
Det havde vi ikke 🤪. Nååå men så var det nok fordi vi havde sat udskudt start til 🫤🤔 nej det havde vi så heller ikke. Så så måtte de jo komme igen. Her kom så en anden montør, som bare kiggede på maskinen, og konstaterede at de reservedele han havde fået med, ikke ville hjælpe på problemet. Såhan kørte igen, og så skrev de igår, og ville komme idag efter kl 15.
Det kan de naturligvis også godt nå endnu. Men nu er klokken 17.30 og vi aner jo ikke om vi skal sidde og vente til kl. 20-21-22 eller ?? For et telefonnummer har vi aldrig fået. I dag er det d. 5. December 😳😳😰
Her er så lige den sidste tilføjelse nu er klokken blevet 18.20. Og montøren har lige ringet og aflyst. Igen. Og vil så gerne komme på Tirsdag 🤢🤢🤮
Ja han kom så idag mandag i stedet for. Det var jo fint. Men 10 minutter efter at montøren var gået. Var den gal igen 😰😰kan I forstå at man bliver frustreret. 😬😬

5. december 2024

Super service! Nu virker mit tv igen!

Havde besøg af Jens som skulle reparere mit TV. Meddelte et par dage før hvornår han ville komme (i et 30 minutters tidsinterval) og det gjorde han. Han skrev på dagen 30 minutter inden han ankom.
Selve reparationen tog kun 30 minutter og efter at have skiftet de nødvendige dele indstillede han TV'et igen og testede at det hele virkede.
Jeg har kun ros til og en god med oplevelse med Service center gruppen.

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse
God dialog om hvad der skulle ske og bestilles hjem, kom som aftalt og fixede det der skullle fixes - Hurtig og meget kompentet montør/tekniker.