En hel fantastisk oplevelse
En hel fantastisk oplevelse,
Dejlige spændende retter, kulinarisk oplevelse.
En hel fantastisk dejlig aften.
Hilsen Ole Rødvig
En hel fantastisk oplevelse,
Dejlige spændende retter, kulinarisk oplevelse.
En hel fantastisk dejlig aften.
Hilsen Ole Rødvig
Jeg oprettede selvhenter alt lød godt.
De opretter automatisk telefonsvarer og blokering af data.
Jeg har en smartfon så det er ikke smart. Det kan man ikke selv slå fra, så jeg kom ikke på nettet og fik ikke nogen telefonopkald, så jeg selv må ringe tilbage, nå men opkald til kundeservice de skulle de nok slå fra stadig efter 2 opkald er det ikke slået fra. De tjener jo også flere penge ved at telefonsvareren er til men de mister jo på manglende data trafik.
Der stod man kunne bruge de 50 kr. i oprettelse til at ringe for sådan var det ikke.
Fine priser og betingelser, men det er sjældent at jeg kan få en 3G forbindelse, selvom jeg bor i København, hvor man skulle tro at der var god dækning.
Det fungere, men er i den dyre ende, specielt data!
synes at telenor(også dengang det hed Sonofon) er meget dyrt i forhold til andre, men har aldrig haft problemmer med deres net. dog virker deres site ikke på alle browser som lidt noget lort.
jeg har brugt selvhenter både til mig selv, min mand og min søn.
jeg hat aldrig haft problemer med det, og når næsten ikke at tanke, før pengene er gået ind, og besked sendt til mig.
alt i alt- jeg kan bestemt ikke klage, og i øvrigt en god måde at styre en teenagers telefoni på
Har haft selvhenter et par gange og har ikke haft nogen problemer med dem. Det eneste jeg har undre mig over er at jeg efter at have flyttet over til dem, ikke har kunne modtage MMS beskeder på mobilen, trods at jeg har sat mobilen op som jeg skulle. Har derfor skulle gå ind på en side for at se mine MMS beskeder.
Ellers fin og funktionel abonement
Har her på det seneste prøvet at oprette et Selvhenter abonnement i mit navn. (Jeg er 15 år). Inden jeg oprettede mig skulle jeg indtaste mit CPRnr. så det gjorde jeg. Kom igennem bestillingen, pengene blev trukket fra min konto, men fik ikke udleveret mit abonnement. Ringer så derned til SONOFON og spørger hvad der er galt. De har så sådan et stort rod i deres system at de ikke kunne fortælle mig hvad der var galt, efter en halv time over telefonen med en servicemedarbejder kom vi frem til at det var fordi jeg var under 18 år.
Det at pengene blev trukket fra min konto selvom jeg var 15, og det at jeg rent faktisk fik lov til at bestille det abonnement, var en "fejl" siger SONOFON. Mhmm yeah okay. Fejl.. Så siger vi det.
Får så af vide at jeg skal få min mors bekræftelse, som hun skal sende til dem gennem en mail. Gør vi så. Venter i 5 dage hvorefter SONOFON ringede til mig idag og sagde de ikke havde modtaget nogen email. Igen, rod i systemet.. Har så endelig idag, efter 7 dage fået min abonnement, hvorimod da jeg bestilte det, stod der at leveringen ville tage under 1 dag..
Way to go SONOFON (;
Når det virker er det godt.
De har desværre en hjemmeside der ikke altid makker ret og jeg har prøvet at bestille en sms pakke som jeg aldrig fik, selvom de påstod det modsatte.
Hjemmesiden kan tit være langsom og autotank fungerer ikke altid.
Men som sagt; når det virker er det godt
Tilbudet lyd sådan da jeg bestilte nummerflytning til selvhenter/sonofon:
"Opret dig nu og få 300 kr. taletid
for kun 99 kr.
Vi sætter straks taletiden ind
på din konto"
Nu er der gået ca. en måned og efter mindst 10 opkald og 2 mails til kundeservice, lykkes mig ikke at få den taletid.
Lad være med at skifte til dem!!!Det er noget lort..
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.