Sellpy Anmeldelser

25.974

3,7

Virkelig godt sted at gøre en god handel, man kan finde fine mærkevarer til en billige penge. Fedt at man kan returnere varer, hvis de ikke passer eller lever op til ens forventning. Det trække... Se mere

Jeg har bestilt varer et par gange. Min oplevelse er generelt ok positiv: -Jeg kan finde tøj i min størrelse, svært at finde i almindelige butikker -Jeg kan komme til at prøve et nyt mærke hvis jeg... Se mere

Jeg er glad for at handle hos Sellpy. Jeg køber mærkevarer til fin pris og sælger samtidig de ting jeg ikke har brug for og tjener en god skilling der samtidig med det gavner miljøet og den grønne oms... Se mere

Jeg har indtil videre været mega tilfreds !!!! Hurtig levering og varerne svarer til billederne på hjemmesiden. Stort hurra

1. Genbrugsforretning
  2. E-handelsservice
  3. Online markedsplads
  4. Butik med genbrugstøj
  5. Vintagetøjbutik

Sellpy gör second hand enkelt. Genom att göra det enkelt att köpa och sälja gör vi det möjligt för fler att välja second hand– och hjälper miljontals plagg att hitta nya hem varje år. Vill du sälja? Packa bara ner dina saker i en Sellpy-påse. Vi tar hand om sortering, fotografering, prissättning och annonsering. När något säljs hanterar vi frakt, kommunikation med köparen och betalning. Vill du köpa? Handla från ett urval av älskade varumärken och kvalitetskontrollerade plagg från tusentals säljare – allt i en och samma beställning. Varje plagg kontrolleras manuellt och har 30 dagars öppet köp.

Middel

26 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(25.974)

7.063 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En stjerne er allerede en for meget!

Er ellers talsmand for at løse uoverenstemmelser internt. Men, mod dumhed kæmper selv den stærkeste forgæves….

En stjerne er egentligt for meget! Hvis man klager, bliver det til ren chikane. At klage over Sellpy er ikke en idé, selvom du har ret. De er slet ikke fagligt dygtige nok til at kunne håndtere konstruktiv kritik og fuldstændig uduelige til at prissætte fine ting. Selvom der argumenteres for de mange fejl.
- Kan læse at andre desværre står med mange af de samme ærgerlige oplevelse

Sellpy er fløjtende ligeglad med de mange anvisninger der vedlægges. Som sælger skal man høres, vurderinger og revurderinger skal tages alvorligt. Det er trods alt værdier som bliver lagt i Sellpy’s hænder, og som skal tages godt hånd om. Sellpy afregnes trods alt størstedelen af salget for det.

Som kunde skal du vide, om den pågældende vare, du køber, har rigtig størrelse, farve og materiale.

Man bliver samtidig ked af det, og vred, når det indsendte omgåes så lempeligt, og man som sælger/fagperson ikke kan trænge igennem og behandles ordenligt. Hvordan kan man i sådan et foretagende have så lidt kendskab til samarbejdspartner, kundepleje og kvalitet? Det tager tid at skrive anmodninger, det er respektløst ikke at tage det alvorligt. Sellpy reagerer på positive anmeldelser, og frasiger sig ethvert ansvar til ALLE negative. Det er enormt tidskrævende at skulle justere alt det man allerede har informeret om. Det er tidsrøveri, samtidig med at det ødelægger ens salg, og humør!

Med mistanke om en god aftale med PostNord, da ikke en eneste pose er gået komplet igennem uden der bare SKAL udsorteres en helt masse, selvom alle varer var nye og rene - hvilket lukker enhver anden påstand. Hvorefter du tvinges til at betale returfragten eller donere værdier væk!

Bortkommer, ødelægger, eller udsortere Sellpy fejlagtigt værdier, ydes der ingen erstatning! Mail og dokumentation ignoreres gentagne gange

Frustrationen har etableret kontakt til en H & M’s manager, der lige så hovedrystende har gennemgået dokumentation og hændelsesforløb.

Det er virkelig trist at Sellpy ikke selv tager ansvar, og at nogle medarbejder (ikke alle) ødelægger et ellers rigtig godt koncept.

1. maj 2023

Mine indsendte 2 poser er forsvundet.

Hej,
Indtil nov 22 har jeg været yderst tilfreds med Sellpy.
Men fik afhentet 2 poser i nov 22 af budbee.
Midt i december 22 skrev jeg til sellpy for at høre hvornår poserne blev registreret. De 2 poser blev registreret som modtaget midt i december 22.
Sellpy leder stadig efter mine forsvunde fine ting.
Nu har vi midt januar 23. Come on.
Jeg vil have mine ting til salg, ellers må i erstatte dem..

14. januar 2023

Billigt och stort sortiment

Billigt och smidigt med Väldigt stort sortiment!

12. januar 2023

Hej Maria,

Vad fint att höra att du är nöjd med Sellpy! Stort tack för ditt omdöme och för att du använder vår tjänst. Det glädjer både oss och miljön! ♻️

Vänligen, Elvin

Bra online secondhandbutik.

18. december 2022

Hej Simon,

Vad härligt att du är nöjd med dina köp. Det gör oss mycket glada att höra. Tack för att du använder Sellpy! ♻️

Vänligen,
Kajsa på Sellpy

Jeg har sendt 3 poser til dem kun 1 er…

Jeg har sendt 3 poser til dem kun 1 er nået frem hvor er de sidste 2 poser henne spørg budbee de har ikke styr på en skid

30. november 2022

Hi Gitte,

We are terribly sorry to hear that one of your bags has not been recieved by us yet. I suggest you reach out to our customer support at kundtjanst@sellpy.se. We will of course assist in a search for your bag. It is in our biggest interest to locate the bag that has not yet been registrerwed on your account.

Kajsa at Sellpy

Super koncept

Super koncept - det eneste du skal gøre er at putte dit tøj i poser, bestille afhentning og afvente dit salg :)

3. november 2022

Hej Ulla,

Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med dit køb hos os! Mange tak for din anmeldelse og for at bruge Sellpy. Det gør både os og miljøet glade! ♻️

Danke,
Kajsa, Sellpy

Er vild begejstret.

Er vild begejstret.
Tingene levede op til min forventning, godt koncept, og ikke sidste gang jeg handler der.

21. oktober 2022

Hej Helen,

Hvor er vi glade for at du havde en god oplevelse hos os, og mest af alt, at alle varerne levede op til dine forventninger. Vi gør vores bedste for at give vores købere og sælgere de bedste forudsætninger for at sælge og handle second hand, og vi bliver så glade når andre hjælper os med at skabe en grønnere verden. ♻️

Med venlig hilsen,
Nelly/Sellpy

Man kan gøre nogen virkelig gode køb

Man kan gøre nogen virkelig gode køb, men man skal huske at undersøge varen godt selv, da man desværre ikke kan regne med at størrelse eller stand svarer til det beskrevne. Ofte er der billeder af hvad størrelsen er, men alligevel er det en anden størrelse de har skrevet på varen. Men husker man at være kritisk, så er det en super god måde at spare en masse penge på :-)

19. september 2022

Hi Kamilla,

Thank you for taking the time to give us your review and for using Sellpy, you are contributing to a greener future! ♻️

Nelly at Sellpy

Helt ok

Helt ok! Bra med 2nd hand.

20. juni 2022

Hej,

Tack för ditt omdöme och för att du handlar hos Sellpy och bidrar till en mer hållbar konsumtion! ♻️

Hälsningar,
Nelly på Sellpy

har for første gang anvendt Sellpy til…

har for første gang anvendt Sellpy til salg og det fungerer super fint og er dejlig ukompliceret. har også selv købt derfra hvilket også fungerede fint. Dejligt med returmulighed selvom det er genbrug.

2. september 2022

Hi Anett,

What a fantastic review! Thank you so much for that and for both buying and selling at Sellpy. It makes both us and the environment happy! 💚

Nelly at Sellpy

En fin mulighed for at hjælpe miljøet…

En fin mulighed for at hjælpe miljøet og spare penge

Sellpy er et supergodt koncept, som jeg med det samme skulle afprøve. Har netop modtaget min første ordre - leveret inden for tidsrammen af Sellpy’s estimat ✅

Varerne lever fint op til billederne ✅

Man skal dog selv liiiige være vågen og tjekke størrelser og kigge godt på billederne, idét der ikke altid er overensstemmelse med den angivne størrelse og den faktiske størrelse, der står i produktet. Ligeså lidt difference imellem hvornår et produkt anses for at være i “god” og “acceptabel” stand. Nogle produkter er angivet som værende i god stand, men med oplyste og fotograferede defekter. Andre er angivet som acceptable, men uden øvrige anmærkninger.

Så hvis man lige gider bruge tiden på at undersøge produktet så godt som muligt, så er det en kanongod mulighed for at kunne få lidt nyt i garderoben.

Mht. Returnering læste jeg, at det var dyrt, så jeg afklarede mig selv på forhånd med, at det bare måtte være ærgerligt, hvis det ikke sidder pænt mv. Så må sælges videre med et lille tab - det stadig er billigere end returforsendelse.

23. juni 2022

Jeg er mega tilfreds

Jeg er mega tilfreds! Både med at købe og sælge. Det fungerer så fint.

15. juni 2022

Hej Anne,

Tack för ditt omdöme och för att du använder Sellpy, du bidrar till en grönare framtid! ♻️

Hälsningar,
Linnea på Sellpy

Order kom aldrig fram.

5. august 2021

Hejsan,

Det var tråkigt att höra, självklart ska något sådant här inte få hända. Om du registrerar en reklamation på ordern ska vi se till att återbetala dig för den.

Vänligen, Sellpy

Billigt och fint

1. marts 2021

Hej Picha,

Tusen tack för ditt femstjärniga omdöme och för att du använder dig av Sellpy! 💙

Vis anmeldelser på alle sprog. (25.974 anmeldelser)