Sellpy Anmeldelser

25.974

3,7

Virkelig godt sted at gøre en god handel, man kan finde fine mærkevarer til en billige penge. Fedt at man kan returnere varer, hvis de ikke passer eller lever op til ens forventning. Det trække... Se mere

Jeg har bestilt varer et par gange. Min oplevelse er generelt ok positiv: -Jeg kan finde tøj i min størrelse, svært at finde i almindelige butikker -Jeg kan komme til at prøve et nyt mærke hvis jeg... Se mere

Jeg er glad for at handle hos Sellpy. Jeg køber mærkevarer til fin pris og sælger samtidig de ting jeg ikke har brug for og tjener en god skilling der samtidig med det gavner miljøet og den grønne oms... Se mere

Jeg har indtil videre været mega tilfreds !!!! Hurtig levering og varerne svarer til billederne på hjemmesiden. Stort hurra

1. Genbrugsforretning
  2. E-handelsservice
  3. Online markedsplads
  4. Butik med genbrugstøj
  5. Vintagetøjbutik

Sellpy gör second hand enkelt. Genom att göra det enkelt att köpa och sälja gör vi det möjligt för fler att välja second hand– och hjälper miljontals plagg att hitta nya hem varje år. Vill du sälja? Packa bara ner dina saker i en Sellpy-påse. Vi tar hand om sortering, fotografering, prissättning och annonsering. När något säljs hanterar vi frakt, kommunikation med köparen och betalning. Vill du köpa? Handla från ett urval av älskade varumärken och kvalitetskontrollerade plagg från tusentals säljare – allt i en och samma beställning. Varje plagg kontrolleras manuellt och har 30 dagars öppet köp.

Middel

26 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(25.974)

7.063 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lad vær med at sælg dine ting hos…

Lad vær med at sælg dine ting hos Sellpy.
Jeg har sendt 5 fulde poser afsted med både dyrt mærketøj og almindelige mærker. Jeg har solgt 58 stk. og har tjent 815 kr. Det svaret til 13 kr. pr. Stk, hvilket viser deres enorme kommission. De tager en vanvittig kommission og det ender med at man på fx en varer til 25 kr. får man 1 kr. Jeg har nu opdaget at det som de ikke kan sælge og som doneres til genbrug, det tager er 9 kr. for 🥴🤬 som jeg skal indbetale 😡

5. december 2024

Virkelig dårligt sted at sælge

Virkelig dårligt sted at sælge sine ting.
Man kan lige så godt forære det væk.
Får en fuldstændig latterlig pris for sine ting. Sendte feks.en mærkevare taske som var stort set som ny, og lagde bon ved med pris i euro( 3500)kr, de skrev godt brugt og prisede den til 180kr
Og sådan er dele hele vejen igennem.
Jeg har nu solgt ca12 stk , bla,orginal Vercace nederdel osv og får udbetalt 367kr for det hele.
Det er spild af tid at arbejde med, konceptet lød ellers så godt.

25. november 2024

Kan ikke anbefale som sælger

Kan ikke anbefale som sælger

Har solgt meget lidt til det 2 poser har sendt til dem. De har solgt mine tøj næste 25 kr per stk selvom der er stadig pris mærke på. Nu er mine annoncer er slut har det sendt mine rester tøj til donation og de har trykket 9 kr per del som gebyr for at sende mine tøj til donation. Jeg har faktisk ikke tjent noget fra de tøj har solgt hos dem.
Rigtig dårlig oplevelse.

1. november 2024

Jeg vil simpelthen ikke anbefale at…

Jeg vil simpelthen ikke anbefale at sælge dit tøj på Sellpy. Jeg føler mig så r*vrendt.
De ting du ikke får solgt kan du nå, at bestille retur, men de kræver 9kr pr. Del og fragtomkostninger!!!?? Det er simpelthen ikke i orden at man skal betale for at få sine vare hjem.
Derud bliver tingene solgt for billigt, og det vil bare være bedre givet ud, hvis man brugte tiden selv på at få det solgt, og sat prisen selv.

Alt i alt en MEGA dårlig oplevelse, og jeg vil ALDRIG anbefale Sellpy. Medmindre du vil donere dit tøj væk, så er Sellpy stedet.

20. oktober 2024

Et dårligt sted at sælge sit tøj

Et dårligt sted at sælge sit tøj. Nyt tøj bliver vurderet som godt brugt og simpelthen sat for billigt, og tøjet bliver sat ned i pris hver 14. dag og det ved køber jo, så selvfølgelig springer de ikke til med det samme men venter Havde sendt meget nyt og næsten ikke brugt, dyrt tøj ind og tjente ikke meget på det, kunne lige så godt have sendt det til genbrug. Vil aldrig bruge dem igen.

18. oktober 2024

Virkelig skidt som sælger

Jeg kunne aldrig drømme om, at sælge mine ting hos den virksomhed igen. Uoverskuelig hjemmeside og tøjet bliver præsenteret dårligt og solgt ALT for billigt. Øv og atter øv. Har flere salg kørende og fortryder rigtig meget..

4. oktober 2024

IKKE TILFREDS ALDRIG MERE

Føler ikke de overhovedet kikker på varen inden de kommentere på stand og sætter pris, der står det samme ved alle, og noget af mit er helt nyt uden slid, men alligevel står der at varen er brugt, men godt taget af.. det er jo løgn det er brugt, når det faktisk er nærmest nyt og vil jeg ændre prisen til mere end det passe sellpy, skal jeg anmode om det. Er da mit tøj 🤬
Tøjet sættes alt for billigt , bliver nærmest foræret væk. Mon ikke prisen bare sættes via en computer 🤬

16. juli 2024

Nu bruger jeg godt nok ikke Sellpy…

Nu bruger jeg godt nok ikke Sellpy længere, MEN, jeg erfarede at mange af mine ting nærmest blev GIVET VÆK!..
Dyr regn jakke til 600kr i ny stand blev solgt for 2.50kr!!
Profit til mig INTET..
MOTORCYKEL tøj er hammer dyrt, der blev nærmest foræret væk!..
Brug KUN Sellpy hvis du vil købe noget, for dine ting blir bare foræret eller givet væk.
Brug i stedet den ekstra tid det tager for at få en ordentlig pris for dine ting.

13. juli 2024

Sellpy kan slet ikke levere

Sendte mit tøj ind den 1 april.
Fik efter at det var sendt ind at der var 9 uger til sortering.
Lang tid som skulle have være informeret inden jeg sendte tøj ind.
Så kunne jeg selv have vurderet om det var i orden med mig.
Nu 14 uger senere, har jeg bedt om at få mit tøj retur. Da der går yderligere 9 uger.
Nu kan jeg ikke få mit tøj retur førend at det er min tur til sortering.
Sellpy kan slet ikke holde det de lover- de har brugt for mange penge på markedsføring. For lidt penge på ressourcer og standarder.
Hold dig langt væk fra Sellpy.

1. april 2024

Jeg sendte mit tøj for over to måneder…

Jeg sendte mit tøj for over to måneder siden, det er endnu ikke kommet til salg. Det er umuligt og kontakte dem. Skrev til dem for 12 uger siden, hvor jeg ikke kunne skrive, men der var nogle valg muligheder, som jeg ikke kunne bruge til noget. Dejlig service.

21. juni 2024

jeg har sendt mit tøj ind til dem for…

jeg har sendt mit tøj ind til dem for snart 4 måneder det er ikke sat til salg endnu dette syntes jeg er mega dårlig service da jeg egentlig syntes selve konceptet er fantastisk og var fan af det. jeg glæder mig nu til at se om de for lagt det op inden vinter og om det bliver solgt. pt desværre ikke fan. øv jeg syntes servicen mangler i der endnu ikke er sket noget.

17. maj 2024

Virkelig godt sted at gøre en god…

Det trækker alligevel meget ned, at Sellpy er langsom til at pakke/sende varer, samt returnere penger når varer sendes i retur.

Ligeledes er Sellpy EKSTREMT langsom til at få sat indsendt tøj til salg. 9 ugers ventetid er ikke acceptabelt!
Logistik er åbenbart ikke Sellpy’ sterke side.

25. april 2024

En stjerne er egentlig en for meget

En stjerne er egentlig en for meget, sellpy modtog min varer, der skulle sælges i starten af februar, nu nærmer vi os midt maj og intet er sket. Jeg var naiv nok til at tro på deres lovning om varer sat til salg inden for 4 uger.
Det eneste firma der har overlevet selvom de lyver om alt. Min eneste dårlige Trustpilot nogensinde men folk skal da advares om dette fup-firma

27. april 2024

Ang bestilling

Jeg bestilte tøj fra deres app d.30.12 og forventet levering var 3-4 januar.
Igår d. 5.1 skriver jeg så til dem og de skrev tilbage at min ordre ville blive afsendt 5.1.24 kl. 15;30…
Idag da jeg så går ind og tjekker fordi jeg stadig ikke har modtaget min sporings mail har de noteret min ordre som forsinket og forventet leverings dato nu er d. 10.1.24.
Syndes godt de kunne ha informeret om dette i deres svar på mail og lyve omkring det.

Er pt meget bekymret for om jeg vil modtage min bestilling. Men er sikker på jeg ikke bestiller fra dem igen.

4. januar 2024

Ingen respons fra firmaet

Sellpy sælger mig en kjole som i annoncen er beskrevet til at være en størrelse M/L. Da kjolen ankommer viser den sig at være en størrelse S, som jeg ikke kan passe og aldrig ville gave købt i den størrelse da jeg kender tøjmærket. Jeg skriver til dem med det samme og sender billeder. De skriver på deres hjemmeside at kunder kan forvente svar på en reklamation indenfor 24-48 timer, det stemmer på ingen måde og når jeg henvender mig igen og igen, giver de stadig ingen svar. Det firma kan jeg ikke anbefale.

8. november 2023

Svært at give et firma gode ratings

Svært at give et firma gode ratings, som slet ikke er til at komme i kontakt med.
Efter samtlige mails og diverse metoder at kontakte dem på, så vender de ikke tilbage og de giver ingen lyd.

Deres hjemmeside mangler en masse informationer og tøjet virker delvis at være ødelagt tøj, når vi skulle retunere over 50% af tøjet, som vi ENDU ikke har modtaget pengene på.

Noget skal ske, hvis de skal overleve, for lige PT falder deres respekt meget

22. august 2023