Forfærdelig oplevelse hos Seehusen Biler
Jeg var i dag hos denne "forhandler" for at skulle prøvekøre en af deres demobiler (Scala 150hk), som de havde stående ifølge deres og Skoda's officielle hjemmeside. Jeg ankommer, og bilen står udenfor med prisskilt, og det hele, så altså umiddelbart ingen problemer... endnu. Da jeg så kommer ind og møder salgschef og indehaver Morten Hoier Mandsberg, bliver situationen vendt 180 grader. Han påstår først, at Scala'en er på 115hk. Da det jo sagtens kunne være en fejl på skiltet - der ligger i bilen - slår jeg nummerpladen op på tinglysning.dk og tjekbil.dk (den havde en rigtig nummerplade og ikke prøveplade). Der står begge steder at bilen er med 150hk. Hmm, det var mærkeligt, så jeg konfronterer ham med det. Da jeg fortæller ham om hvordan det forholder sig med registeringen svarer han flabet "har du fundet den oplysning på bilviden.dk eller hva'". Han skifter hurtigt emne (da han godt kan se han er på dybt vand) og begynder at snakke om lange leveringstider på alle Skoda'er, og at det stort set er umuligt for ham at få en bil hjem. På dette tidspunkt er jeg kun interesseret i en prøvetur, hvad jeg også har givet udtryk for. Han undersøger derefter hvor man ellers kan prøvekøre en Scala 150hk (altså der står en lige ude for døren). På et tidspunkt i hans "snak" nævner han, at Scala'en er så ny, at ingen har dem som demobiler endnu (den kom for snart 1,5 år siden, og den Scala han har stående blev registreret i slutningen at juni sidste år). Han finder ikke rigtigt ud af noget, så jeg smutter ud i min bil. Få minutter efter ser jeg, at han går ud og fjerner skiltet i bilen og kører den ind på deres værksted (nu skal han undersøge hvor mange hk den faktisk har). Han har åbenbart fundet ud af, at det ikke helt passer, det han siger, men vil ikke erkende at han har taget fejl. Jeg kører derefter og kunne ALDRIG finde på at købe en bil hos Seehusen Biler/Skoda Helsinge.
Under samtalerne med ham (Morten Hoier Mandsberg) virker han meget afvisende og på ingen måde interesseret i at sælge en bil. Imens jeg tjekker nummerpladen på Scala'en hører jeg, at han snakker med en anden kunde, og de bliver lidt uvenner, hvorefter kunden måtte gå sin vej.
- Denne "bilforhandler" er ikke interesseret i at sælge biler.
- Deres salgschef (Morten Hoier Mandsberg) er ubehøvlet og direkte flabet overfor sine kunder.
- Han har ikke styr på hvilke biler de har
- Han erkender ikke han har taget fejl
Seehusen Biler/Skoda Helsinge kører rigtig dårligt, også økonomisk, ifølge deres regnskaber. Det havde nok set bedre ud hvis de var mere kundevenlige og imødekommende.
FRARÅDER ALLE AT BENYTTE DENNE FORHANDLER!
15. juli 2020