Simpelhen svindel, Efter køb af ny bil bliver man kontaktet 1,5 år efter med krav om at skylde 25.000 fordi han har lavet en regne fejl. Efter længere snak om det eventuelle beløb, uden at blive... Se mere
Hvis du kan lide smart i en fart betjening er det måske værkstedet det for dig. Kvaliteten af de meget dyre services er ringe, og sjuskede. Mangler at få sat dele på bilen, kan ikke udbedre lys, ny bi... Se mere
Danmarks Bedst Seat Forhandler
Danmarks Bedst Seat Forhandler
Fik den perfekte behandling. En god byttepris og den flotteste nye Seat Arona.
Alt med et smil
Super sted at handle bil og hvad der dertil høre. Man bliver mødt med et smil og de er meget hjælpsomme.
Fik en super deal på vores nye seat leon st fr af René.
Kan kun anbefales😊
Dejlig ærlig og reel bilhandel
Dejlig ærlig og reel bilhandel. De er altid i godt humør og meget hjælpsomme. Især Rene strakte sig langt for at levere bilen hurtigt og alt var perfekt og som det skulle være. Kan klart anbefales!
God kundeservice
God kundeservice, meget reel og tilforladelig bilhandler, gode priser på bilerne, snyder ikke kunderne.
Troværdighed og Ærlighed.
Har aldrig mødt en mere ærlig autohandler end dem. Måtte som jyde helt til Farum før jeg løb ind i en så åben og ærlig SEAT forhandler. Forvent at høre sandheden og ikke en løgnagtig sælger som kun tænker på dine penge !!! Her er det ikke dem selv, men kunden som er i midten. Og et ord er et ord, og noget de holder. FLOT og TRYGT. Det kunne mange lære noget af.
I morgen tager jeg turen forbi dem for at få en up date til bilen. Jeg har i den anledning bestilt den største lagkage i Kolding, som jeg tager med. Den har de ganske enkelt fortjent. Det er ikke sidste gang jeg tager turen til Farum og handler SEAT :)
Top-service i mange år
Hej. Jeg er Taxivognmand i København og har efterhånden købt mange biler af René i Farum. Gennem efterhånden 15 år har jeg kun oplevet stor professionalisme og service angående mine bilkøb (og bilsalg) og tilhørende servicering af mine biler. René har flere gange hjulpet mig også efter lukketid med presserende problemer med taxier, der f. eks. skal køre hele week-enden, hvor vi pludselig har opdaget f.eks nedslidte bremseklodser. Derfor kan jeg kun anbefale Seat i Farum ikke blot som bilforhandler, men også som serviceværksted.
Søren Christensen. Birkerød
Bedste Seat forhandler i DK ALT ANDET KAN PAKKE SAMMEN RENE DU ER DEN BEDSTE
Jeg købt en Seat Leon hos rene grome automobiler.. efter 4 måneder fik jeg problem med mln automat dsg gearkassse.. så kørt jeg ud til ham havde nemllg 2 måneder tilbage til min garanti .. han fiksede bilen på 2 dage alt var i orden han afleverede bilen med smil du er en ener rene det hvertfald ikke sidste gang jeg køber bil fra dig !!!!:))
Køb af Leon Cupra og service.
Stort tak til René og Co .
Stort tak til René for hjælpen med køb af min Leon Cupra , fed vejledning omkring cupra vs fr , jeg har aldrig fortrudt...fed bil.
Fantastisk personale , søde og rare hele vejen igennem , fedt værksted, det virker bare bagefter , thumbs up til jer alle.
I er en flok originaler , men på den fede måde .
VH Kenneth Troest.
Perfekt
Tak til Seat Farum, specielt tak til Rene Friis for hurtig levering og god service. Benjamin og jeg er super glade for vores Seat Ibiza Cupra.
Kan klart anbefales! :-)
Dårlig information - gør alt for at få kunder
Jeg ringer for at høre hvorfor en pære lyser i vores bil, som kun er 1,5 år gammel. Da vi købte bilen i en anden Seat forretning, så havde vi fået af vide, at den først skulle til service efter 2 år.
René fra Seat siger, at den skal til service, da jeg forklarer hvad lyser og han taler ikke så pænt om den Seat forretning, hvor vi havde købt vores bil. Jeg bliver glad, da det lyder til at han har styr på det og jeg bestiller tid til service. Jeg får af vide, at den ikke skal til service nogle måneder senere, da de jo gør det nu.
Efter nogle måneder lyser pæren igen og jeg ringer og spørger hvad der nu er i vejen, for den skal jo ikke til service, men det skulle den og endnu en gang scorer de et par tunsind på os.
Jeg er færdig med at bruge dem, da jeg føler de har gjort alt for at tjene penge. De skulle jo bare have sagt det som det var, at den skulle til service igen et halvt år efter og så havde jeg fået god info og ville bruge dem igen, men nu siger de bare noget for at få penge i kassen.