Har anvend SciPet produkter til vores hunde gennem længere tid, kan helt klart anbefale Probiotics til at holde styr på mavebalancen og Dental Power fantastisk virkning på frisk ånde og flotte hvide... Se mere
Vores 12 år gamle hund har problemer med benene, men efter vi er den har fået Joint Care i et stykke tid har den det meget bedre, og springer rundt som en ung hund igen. Virkelig en fornøjelse!
Deres hjemmeside fejler når man forsøger at lave en produkt anmeldelse. Jeg har været i kontakt med deres kundeservice i håb om at få løst de tekniske problemer uden held. Jeg har købt produktet Probi... Se mere
Min hund lider iflg dyrlægen af utrolig meget tandsten. Har fået en par overslag gennem tiden på en tandrensning, hvilket koster spidsen af en jetjager. Har derfor benyttet Scipet dental formula til m... Se mere
Videnskabeligt dokumenterede fællespleje kosttilskud til din hunds velvære.
Vesterbrogade 97, 1620, København, Danmark
- info@scipet.dk
- www.scipet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tilfreds med produkt
Efter bare 4 ‘ led tabletter ‘ synes min godt 11 årige hunds problemer ned højre bagben at bedres 🤔
Vores hund Chica på 1,5 år blev…
Vores hund Chica på 1,5 år blev opereret for ledmus i begge haser, da hun var omkring et halvt år. Hun er blevet lidt stivbenet og halter ind i mellem.
Hun har nu i 2,5 måned fået Jeres ledplejetabletter, og det har gjort, at hun faktisk ikke halter mere, og hun kan endda tåle at lege med vores børnebørn. Stadig lidt stivbenet ind i mellem, men det går meget bedre❤️
Deres produkter holder hvad de lover
Deres produkter holder hvad de lover
Super god service og virksomme produkter
Super god service, hurtig levering.
Min hund er multi allergiker og tåler intet, udover 1 foder. Jeg har prøvet nærmest alle produkter på markedet, både probiotika og gigt produkter, men han tåler dem ikke. Jeg er utrolig positivt overrasket over at han tåler Sci-pet og det har på kort tid allerede gjort en forskel for ham. Jeg er lykkelig over at have fundet Sci-pet.
Produktet har virkelig hjulpet på vores…
Produktet har virkelig hjulpet på vores hunds ånde. Nemt lige at hælde i vandskålen med godt resultat.
Vi har denne gang også købt andre produkter mod led og knogler og håber også det hjælper.
God service og gode produkter
God service og gode produkter.
Har handlet der flere gange.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner fra mig.
Udemærket produkter som gør en forskel…
Udemærket produkter som gør en forskel for vores hund. Kan snildt anbefales
jeg har ikke bestilt en ordre igen…
jeg har ikke bestilt en ordre igen ordrenr.9164 hvordan sletter jeg mig hos jer-
Jeg har brugt Scipet Dental formula i…
Jeg har brugt Scipet Dental formula i en mdr nu til begge mine hunde! Og deres tandstik er væsentligt reduceret og deres ånde ligeledes Så derfor vil jeg give dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️da produktet holder hvad de lover! Og leveringstiden er også iorden 👍🪥🦷
Fuldstændig elendigt korrupt firma
Fuldstændig elendigt korrupt firma, der stjæler jeres penge. Aldrig handel på deres hjemmeside, jeres vare kommer aldrig frem. Og der bliv er ikke rettet henvendelser på de sendte e-mails. Udlands firma der snyder, pengene ud af systemet
Ny liv
Vi siger tusend tak!!!
Athos 9 år og Ayumi 9 år var så stive i ryggen og lænden og havde problemer med deres hofter.
Efter en uge havde de det rigtig godt og nu efter ca. 2 måned løber de rundt i haven med de andre hunde.
Jeg siger det virker fantastisk
Ledproblemer hos hund.…
Jeg har brugt jeres produkt mod ledproblemer til hund. Min hund bliver 14 år til februar. Og har god effekt af dem. Vil blive ved med at bruge dem,så længe jeg har min gamle pige. Kan kun anbefale jeres produkt.
Jeg har brugt scipets ledplejetabletter…
Jeg har brugt scipets ledplejetabletter til min nu 14 årige engelske staffordshire bulldog i et år og jeg tør ikke stoppe da jeg er overbevist om at de hjælper ham.
Ledsmerter på gammel hund
Min gamle labrador begyndte at halte..og jeg læste om Scipet på facebook. Jeg fandt det jeg skulle bruge og efter ca.5 dg kom der en besked fra Scipet om at øge dosis, så kom der hurtigt resultater..Jeg har nu bestil en større pakke fra Scipet fordi jeg selvfølgelig vil fortsætte behandlingen.
godt sted at handle
har handlet ved jer før og er bare rigtig glad for jers produkter for de virker bare rigtig godt tak for det :-)
God og hurtig service
God og hurtig service. Min hund på 13 år har stor glæde af ledplejetabletter! Det har virkelig gjort en forskel.
Et produkt der virker efter hensigten
Et produkt der virker efter hensigten. Prøvede at holde en pause for at se om det overhovedet havde effekt og hun begyndte at halte igen efter et par uger, så startede op igen.
Scipet ledpleje
Efter en uge mærkede vi en markant ændring hos vores gamle hund, hun begyndt at gå igennem krat og op af bakker igen. Hun leger igen og virker mere frisk, så vi kan ikke undvære hendes ledpleje.
Hurtig ekspedition og et produkt der virker
Hurtig ekspedition, og et super produkt der virker, dvs. det tror vi det gør, da hunden har længere imellem sine anfald af dårlig mave.
Hun er blevet mere aktiv trods sin alder (7 år), og trives efter en stor operation sidste år ved denne tid. 😊
Noget af det bedste jeg har gjort for…
Noget af det bedste jeg har gjort for min gamle hund er at give hende kosttilskud fra Scipet
Det har givet hende bedre bevægelighed i den gamle krop