Har anvend SciPet produkter til vores hunde gennem længere tid, kan helt klart anbefale Probiotics til at holde styr på mavebalancen og Dental Power fantastisk virkning på frisk ånde og flotte hvide... Se mere
Vores 12 år gamle hund har problemer med benene, men efter vi er den har fået Joint Care i et stykke tid har den det meget bedre, og springer rundt som en ung hund igen. Virkelig en fornøjelse!
Deres hjemmeside fejler når man forsøger at lave en produkt anmeldelse. Jeg har været i kontakt med deres kundeservice i håb om at få løst de tekniske problemer uden held. Jeg har købt produktet Probi... Se mere
Min hund lider iflg dyrlægen af utrolig meget tandsten. Har fået en par overslag gennem tiden på en tandrensning, hvilket koster spidsen af en jetjager. Har derfor benyttet Scipet dental formula til m... Se mere
Videnskabeligt dokumenterede fællespleje kosttilskud til din hunds velvære.
Vesterbrogade 97, 1620, København, Danmark
- info@scipet.dk
- www.scipet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
SciPet produkter bedste til vores hunde
Har anvend SciPet produkter til vores hunde gennem længere tid, kan helt klart anbefale Probiotics til at holde styr på mavebalancen og Dental Power fantastisk virkning på frisk ånde og flotte hvide tænde.
Bedste produkt jeg har prøvet til vores hunde :)
Rigtig glad for at bruge ledtabletterne…
Rigtig glad for at bruge ledtabletterne til min gamle hund på 13 år, som tilskud til de gamle led.
Det virker rigtig godt
Det virker rigtig godt. Har en hund med gigt i albuerne, som haltede. Efter hun har fået SciPet pillerne går hun helt uden problemer.
Kan varmt anbefales.
Vores 12 år gamle hund har problemer…
Probiotics til allergi mm
Probiotics til allergi mm. Kan absolut ikke anbefale dette produkt. Min ellers ikke kræsne hund vil ikke spise dem. Tabletterne er så stenhårde at jeg ikke engang kan knuse dem med en hammer og blande i godbid. Så om de virker ved jeg ikke. Var så dum at købe 3 dåser første gang i tillid til Scipet. Har reklameret og ønsket pengene tilbage, men de siger bare jeg kan komme dem i en blender. Man kan ikke knuse stenhårde ting i en blender! Meget skuffet! Efterfølgende kan jeg nu oplyse at jeg efter langt skriv får 297 kr. tilbage ud af de 445 kr. som 3 dåser kostede. Det er jeg glad for og accepterer. Scipet kan altså godt give god kundeservice til sidst
God behandling
Vi nåede desværre ikke at kunne behandle vores hund så længe med ledplejetabletterne, da vi blev nødt til at aflive ham pga kræft. Kundeservicen var helt i top, idet de viste stor omsorg i deres besked til mig. De refunderede meget hurtigt det beløb, jeg havde givet for de 3 uåbnede bøtter og jeg behøvede ikke engang at returnere dem med posten. Jeg kunne bare give dem til andre, der kunne have gavn af pillerne. Tak for den gode behandling.
Led tabletterne virker
Led tabletterne virker
Vores gamle tervueren på 11 år har fået dem i over et år nu og vi kan klart se at de hjælper på hans gigt.
Min hund er uden smerter nu
Nemt at bestille. Hurtig levering. Min hund var på smertestillende medicin for sin gigt. Hun kunne næsten ikke gå. Efter ca 1 mdr på SciPet for ledsmerter, kunne hun løbe rundt. Nu efter 3 mdr. er hun helt tilbage som før gigten. Hun løber rundt og hopper gerne op i bilen igen. Kan kun anbefale SciPet.
Jeg bestilte tabellerne mod led…
Jeg bestilte tabellerne mod led smerter, jeg har før haft dem til 7 snart 8 årige labbe dreng. Han var begyndt at "knage" i hofterne noget tid tilbage så jeg bestilte 3 bøtter dem fik han, og det hjalp. Nu er han begyndt at "knage" igen så derfor har jeg bestilt 5 bøtter denne gang, da det nok ikke er sidste gang han skal for brug for dem. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og jeg ikke sådan at imponere 🙃
Vores senior hund har nu fået fået…
Vores senior hund har nu fået fået pillerne i et år, hvor han har fået mere udholdenhed og lidt bedre bevægelse. Vi tør ikke stoppe med at give ham dem, da vi ønsker det bedste for ham.
Vi er meget tilfredse da det virker
Vi er meget tilfredse med især ledplejetabletterne, der har sparet vores hund for gigtmedicin
Har nogle gode produkter til vores…
Har nogle gode produkter til vores hund. god kundeservice
Min labrador virker mere oplagt og glad…
Min labrador virker mere oplagt og glad for de lange ture. Hvorvidt det skyldes pillerne er svært at bevise - må blot konkludere, at det skete i takt med at hun fik pillerne
vores gravhund
vores gravhund, har døjet rigtig meget med gigt i forbenene. efter at have fået scipit, går hun bedre og virker mere frisk.
Har nu købt joint Care i et halvt år og…
Har nu købt joint Care i et halvt år og det er det bedste jeg har gjort for min labrador på 11 år så fem stjerner her fra
Joint Care
Vores hund spiser Joint Care som godbidder. Og de har effekt.
Min hund er blevet mere mobil
Min hund er blevet betydeligt mindre stiv i bagpartiet, efter at vi er begyndt at bruge SciPet kosttilskud mod gigt/ledsmerter.
Et godt produkt mod ledsmerter
Et godt produkt som hjælper vores hund så han ikke er stiv i sine led.
Er godt tilfreds
Er godt tilfreds, min hund er mere til motion nu, bedre at forebygge end vendte til lederne gør ondt🐶