Schutting Zuid Nederland - KLANT ONVRIENDELIJK
Wij hebben in 2021 een schutting door Hans te laten zetten. Alles is netjes gezet hoor. Maar vorig jaar, begin januari is één van de palen van de poort gaan verzakken. Steeds een klein beetje, tot de deur niet meer dicht ging. Blijkt dus dat de paal nooit in het beton is gezet.
Ik heb vervolgens in juni 2025 contact met hen opgenomen en gevraagd om dit te repareren. Ik wil er zelfs voor betalen.
Zij reageerden dat ze de paal eruit zouden halen en opnieuw plaatsen en dan in de mortel zetten. Dit zou men 17 juli komen doen.
Eerst, 15 juli, appte Hans nog dat de auto naar de garage moest, dynamo.
Ik maar wachten op bericht. Toen zou het 6 augustus worden, maar dat werd ook gecancelled, was iets persoonlijk tussen gekomen.
13 augustus, Hans zegt als ik in de buurt ben repareer ik, als ik de poort maar open laat. Je raadt het al, geen Hans.
15 t/m 30 augustus is Hans op vakantie.
Ik stuur hem 1 september een bericht wanneer hij wel komt. Geen antwoord helemaal niks.
17 september opnieuw een bericht gestuurd dat ik het zeer onprofessioneel vindt. Krijg bericht terug, zit in het buitenland, is 24 september weer terug.
Vanaf 1 oktober herhaaldelijk een appje gestuurd, antwoord 21 oktober: "ik kom sowieso, kijk ff wanneer ik in de buurt ben"
19 november nog maar een appje gestuurd dat Hans nog steeds niet is geweest.
4 december, nogmaals gevraagd waar hij blijft.
16 december een appje gestuurd : "als je nou gewoon zegt dat je komt".
Geen antwoord.
WAT EEN VRESELIJK ONSPORTIEVE MAN! LEKKER KLANTVRIENDELIJK!
14. januar 2026
Uopfordret anmeldelse