Ho ordinato una scala per interno il 20 Ottobre 2025, con consegna entro il 13 Novembre 2025 tramite il sito di Leroy Merlin. Sul sito di Leroy Merlin il venditore era "Osisi", sparito e disattiva... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ongelofelijk dat dit in NL kan gebeuren. €399,- trap voor ons zoontje besteld. Nooit geleverd, nooit aangekomen. Op de mail word je er gewoon verder ingeluisd. Ik vertrouw vervoersbedrijf Logique... Se mere
In 2022 een trap besteld en vooruit betaald. Er werd echter niets geleverd, ondanks talloze toezeggingen. Uiteindelijk via advocaat rechtzaak aangespannen en gewonnen. Vervolgens deurwaarder aktie la... Se mere
Lijkt een beetje chaotisch bedrijf. Bestelling via Ideal betaald en dan krijg je bericht dat er niet betaald is. Uiteindelijk na lang gezeur is de bestelling geleverd en dat ziet er uitstekend uit e... Se mere
Merce mai arrivata, comunicazione impossibile!
Sul sito di Leroy Merlin il venditore era "Osisi", sparito e disattivato dopo qualche giorno.
Dopo numerose richieste, andate tutte a vuoto (eccetto quelle con la piattaforma Leroy Merlin, che ha risposto velocemente), la merce non risulta mai inviata, nonostante un numero di tracking che dice che la merce è a Lille (F).
In settimana mi rivolgerò alle autorità di polizia Italiane ed Olandesi, in modo da bloccare questi truffatori seriali.
Quello che mi stupisce, è che l'azienda sia ancora in grado di truffare indisturbata, nonostante le numerosissime segnalazioni in tanti anni.
Un mes esperando el producto y nada
Un mes esperando el producto y nada. No hay manera de contactar con la empresa
Dit bedrijf is na bestelling niet meer te bereiken
Dit bedrijf is na bestelling en betaling met geen mogelijkheid meer te bereiken. Bestelling wordt niet geleverd. Oplichting???? Als een ieder melding maakt bij AMC consuwijzer wordt dit bedrijf onderzocht op zijn handelswijze.
14 juni nog steeds niks ontvangen, geld terug geëist, ook hier geen reaktie op.
Aangifte gedaan bij de politie
Te lange levertijd, geen rechtstreekse communicatie
Op 8 februari 2025 heb ik een bestelling van twee standaard trapleuningen gedaan. Op 10 februari heb ik vooruit betaald omdat de bestelling klaar was. Na lang wachten zijn de trapleuningen in twee delen ontvangen. Het laatste deel is door Houtcompleet op 8 april 2025 verstuurd via DHL. Er ging dus zomaar 2 maanden overheen. Omdat het allemaal lang duur heb ik vanaf 25 februari meerdere keren contact gezocht, maar Houtcompleet is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mails.
Vlizotrap
Op 7 februari besteld en op 26 februari bezorgd. Ik ben tevreden over deze levering.
Dit bedrijf is pure oplichterij
Dit bedrijf is pure oplichterij. Hebben in 2022 een trap besteld die nooit geleverd is. We wachten al 2 jaar op terugbetaling van ons geld. Er is reeds een rechtzaak geweest die gewonnen is maar er gebeurt niets. DOE HIER GEEN ZAKEN MEE!!
September trap besteld.
September trap besteld.
5 weken levertijd.
Was 6 weken geworden.
Keurig geleverd en compleet.
Alleen tel. contact krijgen met hun is onmogelijk. Dat is jammer.
Op de WhatsApp reageren ze wel al is het pas na een paar dagen.
Verder tevreden met de mooie trap.
Website nog actief niet te geloven dat…
Website nog actief niet te geloven dat dat kan in Nederland en dan niets geleverd krijgen wel betaald.
Spiraal trap
Ondanks alle slechte revieuws ben ik super tevreden!
Bij een mail te sturen kreeg ik de dag zelf of de dag erna al antwoord.
Mijn trap is in correcte staat geleverd alle bestelde stukken zijn aanwezig.
En het is binnen de levertrijd gebeurd!
Heel erg tevreden klant! 😊
Bestel hier niet, levert niet
Bestel hier niet! 4 maanden geleden smetplank besteld en betaald, zou na 3 weken geleverd worden. Is niet gebeurd, vervolgens moeilijk/geen contact mee te krijgen. Nadat ik een ingebrekestelling brief heb gestuurd hebben ze wel het geld overgemaakt.
ONBETROUWBAAR - Geen contact mee te krijgen!
Na verkeerde levering van een trap, waar flink voor betaald was om een bepaald soort hout te krijgen, is er op geen enkele manier contact te krijgen met houtcompleet.nl. GEEN hout of bouwpakketten hier bestellen. ONBETROUWBAAR.
Ongelofelijk dat dit in NL kan…
Ongelofelijk dat dit in NL kan gebeuren. €399,- trap voor ons zoontje besteld.
Nooit geleverd, nooit aangekomen.
Op de mail word je er gewoon verder ingeluisd. Ik vertrouw vervoersbedrijf Logique ook niet, omdat ik SCAM HOUTCOMPLEET.NL nu pas op trustpilot lees.
Melding Consumentenbond gedaan.
Helaas, iemand anders nog ideeen, welke verzekering kan ik dit bijv terug proberen te vorderen, gezien instanties niets doen?
Houtcompleet in problemen
in juni '24 trapleuningen op maat besteld en betaald, maar deze zijn tot nu toe niet geleverd, ondanks talloze telefoontjes met de klantenservice, die niets anders kan doen dan boodschappen doorgeven, waar niet op geacteerd wordt. Inmiddels weet ik dat de trapleuningen bij de transporteur zijn, maar dat die niet wil leveren omdat de Houtcompleet de rekeningen van de transporteur niet heeft betaald. Forse betalingsproblemen dus. Klacht ingediend bij de ACM. het wordt tijd dat deze site uit de lucht gehaald wordt. Niet bij bestellen dus!
Update m.b.t. Houtcompleet
Update m.b.t. onze waarschuwing dd. 4/3/2024 :
Ondertussen volledig gelijk gehaald bij de Ondernemingsrechtbank Turnhout, vonnis doorgestuurd naar en besproken met politie en deurwaarder maar 'helaas kunnen wij niets doen'. De politie laat dus deze oplichters ongestoord verder 'handelen' zoals ook blijkt uit meer recente klachten op deze site.
Trapleuning
Wat een verschrikkelijk *** bedrijf.
Al 3x verteld dat ik teruggebeld wordt omdat de desbetreffende Medewerker niet op zijn plaats zit.
Maar volgens mij zit daar niemand op zijn plaats.
Ik heb mijn product bij praxis online besteld.
Als ik dit had geweten dat het artikel van dit bedrijf komt had ik niks besteld.
En een telefoniste die natuurlijk nergens van afweet.
Ze kan wel de factuur zien maar verder weet ze niks.
Oplichters 🤨🤨🤨
Bestel hier niks!!!
Bestelling 2 weken later dan verwacht en ook nog eens incompleet! Na lang wachten toch alles binnen gekregen maar alles behalve maatwerk. Kwaliteit van het hout en de verbindingen (gaten niet recht tegenover elkaar bij ballustrade). Kortom dit zijn gewoon een stelletje beunhazen!
Kleine bestelling geplaatst
Kleine bestelling geplaatst, 22 euro, om te proberen. Niets geleverd, nietszeggende antwoorden op emails, of helemaal geen antwoorden. Dus verder ook niets te bestellen. Dat laatste zou ik iedereen aanraden.
Lijkt een beetje chaotisch bedrijf
Uiteindelijk na lang gezeur is de bestelling geleverd en dat ziet er uitstekend uit en is niets op aan te merken.
Administratie kan wel een flinke update gebruiken.
Houtcompleet.nl (on)georganiseerde bende?!?
Trapleuningen ingemeten, besteld, betaald….levering werd steeds opnieuw verzet.
Bedrijf reageert niet op telefoontjes, terugbelverzoeken, e-mails, whatsapp chatbot en tenslotte een verzoek tot terugbetaling wegens niet nakomen van afspraken verstuurd. Houtcompleet stuurt dubbele facturen. Geld weg…(600€)
Na aangifte te hebben gedaan en melding bij de fraudehelpdesk ontvingen wij na ruim zes maanden gisteren eindelijk onze bestelling, gewoon compleet. Superfijn natuurlijk maar dit bedrijf raad ik iedereen af natuurlijk.
Tip: betaal altijd met creditcard, dan kan je de aankoop betwisten en je geld terugkrijgen (wel bewijs aanvoeren).
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.