Schattige Babykleertjes Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk shirtje gescoord, bij het open maken van de verpakking bleek er een streep op te zitten van balpen. Berichtje gedaan en gevraagd hoe dit op te lossen. Mocht het op verantwoording van Schattige ba... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele leuke webshop, en een fijne klantenservice! Een van de artikelen had een (productie)foutje, waar de webshop zelf ook niets aan kon doen en niet kon weten. Na (vlot) contact met de klantenservice... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettend leuke website! De foto's zijn geweldig en maken het super makkelijk om combinaties te maken. De prijzen zijn goed, levering snel en de service is top. Dit is vanaf nu mijn favoriete... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas ivm ziekte de verjaardag van mijn petekindjes moeten verzetten. Nu vallen de jammer genoeg te kleine pakjes een aantal dagen buiten de retour termijn. Nog nieuw in de zak met kaartjes eraan. Re... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Børnetøjsbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Ungdomstøjbutik

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Schattige Babykleertjes! Wij maken shoppen voor kinderen leuk, gemakkelijk en vertrouwd. Ontdek baby- en kinderkleding van meer dan 50 geliefde merken, voor jongens en meisjes van maat 44 tot en met 176. Bij ons vind je volop inspiratie, een groot sale aanbod en profiteer je als VIP van extra voordeel. Bestel je op een werkdag vóór 21:30 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag en heb je deze doorgaans de volgende dag in huis. Vanaf 49,- profiteer je van gratis verzending in Nederland, België en Duitsland. Achteraf betalen kan veilig met Riverty en je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Kies je bij een retour voor shoptegoed, dan is retourneren gratis. Onze klanten waarderen Schattige Babykleertjes op Trustpilot met een score van 4,3/5. Daar zijn we trots op en iedere dag werken we eraan om shoppen bij ons zo leuk en prettig mogelijk te maken.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super behulpzame klantenservice

Mijn pakket zou eigenlijk te laat komen voor de verjaardag van mijn kleindochter omdat de levertijd wat langer ging duren.
Maar dankzij Angelique van de klantenservice komt het toch optijd

23. februar 2026

Besvarelse fra Schattige Babykleertjes

Bedankt voor je mooie review, Monique!

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Angelique van onze klantenservice. We begrijpen heel goed dat het spannend is wanneer een pakket mogelijk te laat komt voor een verjaardag, zeker voor zo’n bijzonder moment als de verjaardag van je kleindochter.

Super dat er snel is meegedacht en dat het pakket toch op tijd binnenkomt. We wensen je kleindochter alvast een hele fijne verjaardag!

Hier wil je shoppen 🙃

Een leuke site om voor je kleintjes te shoppen, met een goeie service!
Het retourneren lukte eerst niet, dit was al snel weer opgelost na het sturen van een mail/ app.
Leuk leuk!!

12. februar 2026

Besvarelse fra Schattige Babykleertjes

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te lezen dat je onze webshop een fijne plek vindt om voor de kleintjes te shoppen. Ook goed om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Fijn dat het probleem met retourneren na je mail/app snel is opgelost. We helpen je graag een volgende keer weer!

Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij Schattigebabykleertjes.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, mooie kleding voor leuke prijzen

21. februar 2026

Besvarelse fra Schattige Babykleertjes

Bedankt voor je mooie review, Iris!

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze mooie kleding en de leuke prijzen. Daar zijn we erg blij mee!

Fijne webshop

Fijne webshop. Veel keuze en snelle verzending

17. februar 2026

Besvarelse fra Schattige Babykleertjes

Bedankt voor je mooie review, Mariette!

Wat fijn om te lezen dat je onze webshop als fijn ervaart en tevreden bent over de ruime keuze en snelle verzending. Daar zijn we erg blij mee!

Fijne webshop

Fijne webshop met keus uit verschillende merken. De artikelen worden netjes verpakt en verzonden.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Schattige Babykleertjes

Bedankt voor je mooie review, Marloes!

Wat fijn om te lezen dat je onze webshop als prettig ervaart en tevreden bent over de keuze uit verschillende merken. Ook goed om te horen dat de artikelen netjes verpakt en verzonden zijn.

Mooie site voor kinderkleding

Ik ben blij met de kleding die ik op deze site heb gekocht. Aanbiedingen en spaarsysteem is ook top!

16. juni 2025

Beste H,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn dat je blij bent met de kleding en ook onze aanbiedingen en het spaarsysteem waardeert. Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer!

Prima kleding!

29. januar 2026

Beste Marion,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je tevreden bent met de kleding. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Groot assortiment kleding

Groot assortiment kleding! Veel mooie merken.

23. januar 2026

Beste Bernadette,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn dat je enthousiast bent over ons ruime assortiment en de verschillende mooie merken. Veel plezier met shoppen en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op! Ze leven de rechten van de consument niet na!

Eerst dacht ik, he, wat een fijne website! Maar nu... Ik had wederom een bestelling gedaan bij Schattige Babykleertjes. Direct nadat de kleertjes binnen waren, zijn de prijzen daar gezakt en heb ik een nieuwe bestelling gedaan van de spulletjes die ik wilde houden. Vervolgens heb ik de eerste bestelling als retour aangemerkt. Zij hebben vervolgens de retour gesplitst, zodat ik de extra korting op de 2e order misgelopen ben. Ze stellen dat kortingen en acties bij 'een kopieorder' uitgesloten zijn, maar dit staat nergens op de website en in de algemene voorwaarden (ik heb hier foto's van gemaakt, mochten ze het in de tussentijd hebben aangepast). Ze vertikken het om mij het bedrag, waar ik recht op heb, van 19.25 euro over te maken. Uiteraard heb ik bij verschillende instanties melding van deze klacht gemaakt.

21. januar 2026

Beste Tamara,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat je dit zo hebt ervaren en lichten onze werkwijze graag toe.
In dit geval ging het om exact dezelfde artikelen die je al in huis had. Er is feitelijk geen sprake geweest van een daadwerkelijke retour waarbij producten zijn teruggestuurd en opnieuw geleverd. De herbestelling had uitsluitend betrekking op een prijswijziging die na de oorspronkelijke aankoop is ingegaan.
Conform ons vaste beleid worden kortingen en acties niet met terugwerkende kracht toegepast. Om onnodige logistieke handelingen en kosten te voorkomen, hebben wij dit administratief verrekend en niet als een nieuwe retour aangemerkt. Ondanks deze werkwijze hebben wij wel extra kosten gemaakt, die wij niet aan je hebben doorberekend.
Wij handelen hierbij binnen de geldende consumentenwetgeving en passen dit beleid consequent toe voor alle klanten. Er is geen sprake van het niet naleven van consumentenrechten.

Mocht je hierover nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard open voor verdere toelichting via onze klantenservice.

Schattige Babykleertjes

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze gaan je persoonlijk ‘aanvallen’ als…

Ze gaan je persoonlijk ‘aanvallen’ als je een paar je bestelling retourneert! Het lijkt me logisch dat je voor kinderen dubbele maten etc. besteld omdat je niet altijd weet hoe het valt. Ik had idd een extra bestelling gedaan omdat er korting was. Om als bedrijf meteen te sturen of je een beetje om de hoeveelheid en retourneren kan denken? Belachelijk!

2. januar 2026

Beste Yvonne,

Wat jammer dat ons bericht bij jou als een persoonlijke aanval is overgekomen. Dat was absoluut niet onze bedoeling. We begrijpen dat het lastig kan zijn om bij kinderkleding vooraf de juiste maat te bepalen en dat er daarom soms meerdere maten worden besteld.

Ons bericht was bedoeld om aandacht te vragen voor het aantal bestelde en geretourneerde artikelen, maar we erkennen dat de formulering bij jou niet prettig is overgekomen. Daarvoor bieden we onze excuses aan. We nemen je feedback mee om hierover voortaan zorgvuldiger en vriendelijker te communiceren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm veel korting door verhuizing

Enorm veel korting door verhuizing. Leike merkjes

21. december 2025

Beste Annelies,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn dat je mooie items van leuke merken hebt kunnen vinden met onze verhuiskorting. Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer!

Goede snelle levering

Snelle levering mooie kwaliteit prijs verhouding bij de sale ,blij mee

15. december 2025

Beste Elisabeth,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk dat je blij bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van je sale-aankopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Veel keuze

Veel keuze, mooie producten, leuke merkjes. Snelle verzending. Ik bestel hier al jaren en steeds alles in orde!

2. december 2025

Beste Lindsay,

Hartelijk dank voor je mooie review en je jarenlange vertrouwen in onze webshop! Wat fijn dat je blij bent met ons ruime aanbod, de mooie merken en de snelle verzending. We hopen je nog vaak bij ons te mogen verwelkomen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en hele mooie kleertjes…

Top service en hele mooie kleertjes topkwaliteit heel tevreden

30. november 2025

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de kleertjes. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Top levering

Erg blij mee leuke scherpe prijzen en snel verzonden

28. november 2025

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn dat je blij bent met onze prijzen en de snelle verzending. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne site

Fijne site met de leukste betaalbare merkjes!

23. november 2025

Beste Kim,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wat fijn dat je blij bent met onze website en ons aanbod van betaalbare merken. Veel plezier met shoppen en graag tot de volgende keer!

Stoere jongenskleding

De kleding voor jongetjes is superleuk. Ze zijn stoer en lief. Eindelijk een site die ook voor jongens hele leuke stoere kleding heeft. De kleding blijft ook heel mooi als het gewassen is.

17. oktober 2025

Beste Lian,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent over onze jongenskleding en de combinatie van stoer en lief. Ook fijn om te horen dat de kleding na het wassen mooi blijft. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik bestelde een winterjasje bij hun…

Ik bestelde een winterjasje bij hun voor mijn dochter. Na ongeveer 10 dagen nam ik contact op met de vraag waar de bestelling bleef. Pas na mijn contactname lieten ze weten dat het item niet voorradig was. Indien ik zelf geen contact had genomen, had ik gewoon geen communicatie van hun ontvangen. Spijtig van de jas, waar je dan uiteindelijk ook op hoopt.

21. november 2025

Beste Jolien,

Wat jammer dat het winterjasje door een voorraadverschil uiteindelijk niet meer beschikbaar bleek te zijn. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je er al naar uitkeek.

Na constatering hebben wij hierover een bericht verstuurd naar het e-mailadres van de bestelling. Helaas lijkt deze e-mail je niet te hebben bereikt of mogelijk in de ongewenste berichten terecht te zijn gekomen. Het spijt ons dat je daardoor pas na je eigen contact duidelijkheid kreeg. We nemen je ervaring mee om onze communicatie en de aflevering van belangrijke meldingen verder te controleren.

Geen service

Altijd een tevreden klant geweest omdat ook tot op nu de kleding van de merken goed is geweest.
Totdat je een keer een mindere broek koopt en na 4 keer dragen al stuk gaat.
Dan klop je bij schattige baby kleertjes aan omdat zei dit verkocht hebben.
En dan is er geen service, helemaal niks.
Lopen weg van hun verantwoordelijkheid.
Jammer….

21. november 2025

Beste Charelle,

Wat jammer dat de broek na slechts enkele keren dragen kapot is gegaan. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat je tot dan toe altijd tevreden bent geweest over onze kleding.

We beoordelen iedere klacht zorgvuldig aan de hand van de beschikbare informatie en foto’s. Het spijt ons dat je onze reactie in dit geval als onvoldoende hebt ervaren en dat je het gevoel hebt gekregen dat we onze verantwoordelijkheid niet nemen. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Goede en snelle levering

Goede snelle levering, snelle reactie bij klachten met goede en acceptabele oplossing

12. november 2025

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat we je bij je klacht vlot en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

Team Schattige Babykleertjes

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.