De drenge i support har nu to gange indenfor kort tid , hjulpet omkring hacking på min e-mail adresse. Begge gange har oplevelsen været “ off the scale “ . Kompetent , venlig og med sikker hånd genska... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
ScanNet er en dansk cloud-udbyder og en del af den europæiske IT-organisation team.blue. ScanNet leverer cloud computing, hardware og infrastruktur fra syv danske datacentre og fungerer som platformen, som tusindvis af danske virksomheder bygger deres IT set-up på. ScanNet er specialiseret i Kubernetes, GPU/AI-hosting og private cloud-infrastruktur, der sikrer fleksibel kapacitet, høj ydeevne og overholdelse af danske og europæiske compliance-krav.
Højvangen 4, 8660, Skanderborg, Danmark
- 7553 3500
- support@scannet.dk
- www.scannet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super support.
Super support.
De svarer telefonen med det samme og løser problemet, på en måde så alle kan følge med.
Sådan har det været hver gang, det har været nødvendigt med lidt hjælp.
altid hjælpsom og imødekommende…
altid hjælpsom og imødekommende service, lige meget hvor dumme spørgsmål man stiller. Mange tak for rigtig mange gange hjælp :-)
Total amatør firma
Total amatør firma - HOLD JER VÆK
Vi ønskede ny leverandør til vores webshop, vi kontaktet Scannet 21.10.2020.
Pr. telefon hvor vi fortalt om vores ønsker/forventninger til Scannet, blev der på intet tidspunkt oplyst at de havde nogen begræsninger i deres system.
Scannet burde jo selv vide at de måske har nogen udfordringer med nogen shops, så de tjekker IKKE selv kunden (altså os), om systemer kan arbejde sammen.
MÅSKE bør de tjek om Scannet har det som der skal til inden de acceptere en ny shop.
Alt fint, alt oprettet den 22.10.2020
Ordre og faktura modtaget.
Men, men, men.
Det viste sig så at Scannet halter bagefter med deres system, og fungere IKKE med vores webshop, masser af dårlige undskyldninger skulle vi høre på.
Det blev heller ikke bedre af at udvikler nu også skulle ind over det.
Vi skulle vente yderligere 14 dage.
Forstil dig en webshop uden betalingsmulighed.
Nej, vel.
Det giver ikke mening.
Vores vurdering var at kan de ikke løse noget så simpelt som dette, hvad venter der os så ikke i fremtiden af udfordringer med Scannet?
Vi opsiger samarbejdet, straks den 03-11-2021 faktisk inden vi overhovedet er kommet igang.
Kreditnota 2840355 modtaget den 03-11-2021.
Alt er fint. TROR VI.
Åbenbart er dette IKKE NOK FOR SCANNET.
Den 26-01-2021 modtager vi så INKASSO skrivelse fra advokat firmaet.
Derudover har de sendt inkasso til forkert firma, da vi har flere selskaber.
VI SES I BYRETTEN.
Ønsker du et seriøs samarbejdspartner, SÅ LAD VÆRE MED AT VÆLGE SCANNET.

Besvarelse fra ScanNet
Jeg har brugt ScanNet i mere end 20 år…
Jeg har brugt ScanNet i mere end 20 år til vore domæner og mail.
Det er specielt den hurtige og gode support man får, som gør jeg stadig vil være kunde og anbefaler andre at skifte til ScanNet
ScanNet har en god support funktion
ScanNet har en god support funktion som forklarer dig hvordan tingene på en forståelig måde.
Jeg har efterhånden et par års erfaring med ScanNet, og det inkluderer mange opkald til deres support med mere eller mindre intelligente spørgsmål - og hver eneste gang har jeg fået venlig og kompetent hjælp. Ingen lange telefonkøer og rigtige mennesker i den anden ende. Særlig tak til Patrick, som tog sig god tid til at fortælle om søgemaskineoptimering.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Scannet, fordi de har altid virkelig servicemindede folk. Jeg er den laveste fællesnævner, når det kommer til mails, opsætning mv. Heldigvis fik jeg den bedste service af Thinus, som endda ringede mig op, da han fandt en løsning på et problem, vi ellers have måtte lade ligge. Han var super tålmodig og mødte mig i øjenhøjde. Tak for en super service! Mvh. Pia
Virkelig professionel support.
Har som som SMV virksomhed, benyttet mig af scannets ydelser gennem de sidste 8-10 år, og værdsætter generelt altid deres support, omend man en sjælden gang i mellem møder en der er knapt så forstående over for et evt. problem, hvilket heldigvis høre til sjældenhederne. Denne gang fik jeg desværre fat i en der gav lidt op, og en online support en weekend der var al t for lang tid om at svare, før at jeg blev møde af service supporter Tina Munkholm Øelund, der nægtede at give op, og efter en lang sej proces fik hun det hele til at spille. Vil bestemt anbefale Scannet ift. hosted løsning at outlook og office 365, og på den møde "altid" have hjælpen lige ved hånden.
Scannet svarer altid hurtigt på telefonsupport
Scannet svarer altid hurtigt og kompetent tilbage. Der er aldrig lange ventetider, og medarbejderen er særdeles hjælpsom og vidende.
Hurtig og hjælpsom support
Jeg har chattet med deres support adskillige gange omkring mange forskellige sager og udfordringer. De er altid hurtige til at svare og meget hjælpsomme - især hvis man sammenligner med nogle af deres konkurrenter.
Mange års 100% service
Jeg har været kunde hos Scannet siden 2004 men hjemmeside og mail. I alle de år, her jeg oplevet hurtig reaktion, fin service og altid kvalificeret hjælp.
I den sidste måned har jeg brugt Scannet i forbindelse med etablering af en ny hjemmeside, nedlæggelse af et gammelt web-hotel, mail m.m. og fået det hele flyttet til ny platform. Da jeg ikke er superbruger og nørd på det her, har det været en uvurderlig hjælp, med både chat, mail og telefon. Og altid hurtigt og kvalificeret.
Jeg kan kun anbefale Scannet :-) på det varmeste.
En stor tak til Jonas for at guide mig…
En stor tak til Jonas for at guide mig (jeg er 70+) igennem min først I -phone opsætning. Super venligt, forstående, tålmodigt og professionelt, mange tak
take care
Lars
Bedste webhosting og support
Uden tvivl den bedste udbyder, har prøvet andre "tilbud" men er alligevel vendt tilbage til den sikre havn!
De støreste stjerner til Scannet fra Kagetid!
Vi har haft scannet siden oktober 2019, hvor vi før havde forsøgt med diverse andre løsninger, som bare ikke fungerede for os.
Efter vi fik scannet er det hele blevet så meget nemmere!
Vi elsker, at der er en kundeservice der altid står klar, som ikke mindst snakker dansk fremfor engelsk, men også hjælper med problemet med det samme. Det er ikke noget med at der går flere dage, før problemet er løst. De beholder en i røret, guider dig igennem og venter på, at problemet er fikset. Desuden er der stort set aldrig kø, og de tager telefonen efter nul, komma fem!
Der er samtidig et hav af løsninger du kan tilkøbe med alle mulige lækre features. Vi er kæmpe fan, og vi anbefaler dem til alle, som drømmer om en webshop løsning der bare fungerer.
Særlig tak til Patrick i kundeservice. Du er en stjerne!
Jeg stod i den situation at jeg akut…
Jeg stod i den situation at jeg akut manglede en webshop og jeg havde været igennem diverse, men intet kunne løse behovet. Helt desperat skrev jeg til ScanNet - efter lukketid (kl. 22) vel og mærke. Randi tog imod og gav den så videre til Peter, der brugte 5 kvarter (i telefonen) på ikke kun at rådgive, men også at bygge shoppen og undervejs svarede han på alverdens spørgsmål undervejs. 1000 tak herfra, Den er tæt på midnat nu og alt er oppe og køre og jeg er mere end lykkelig. Jeg lærte også rigtig meget samtidigt, så endnu en stjerne for god pædagogik på den del også.
Super support ved Camilla
Tak for yderst professionel support af Camilla, der venligt, omhyggeligt og vedholdende arbejdede på firmaets sag/problem, indtil det blev løst. Hjælpen foregik via telefon og fjernsupport på flere platforme. Camilla sørgede også for løbende information og status undervejs.
I øvrigt har vi altid modtaget god support igennem de 12 år, vi har været kunde hos ScanNet.
Fremragende support af Patrick
Top professionel support
Vi har været kunde hos ScanNet i en årrække og altid oplevet super effektiv, hurtig og professionel support, når der har været behov for hjælp. Vi sætter stor pris på super god kundeservice fra personalet. Vi har liget fået en fremragende support af Patrick.
Sublim service i supportafdelingen
Sublim service i supportafdelingen, som altid har udvist stor hjælpsomhed til at komme i mål med min webshop.
Stor anbefaling herfra.
Altid en fornøjelse at tale med Rasmus…
Altid en fornøjelse at tale med Rasmus i websupport 😀