Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Sauna
  5. Saunabutik

Om Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Skrevet af virksomheden

Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 84 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

204 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ik heb niks ontvangen…

Ik heb niks ontvangen en telefonisch konden ze niks doen... Dit was een trouwdag cadeau ben daar boos over. Prima als er iets verkeerd gaat met levering maar dat er wordt gezegd ik kan hier niks aan doen vind ik geen stijl. En hoop dat het alsnog opgelost wordt

11. december 2025

Hallo,

Vervelend dat je bestelling vertraagd was, ik ga ervan uit dat dit inmiddels is opgelost. Als dat niet zo is, kun je het even laten weten, dan horen we het graag.

150 euro bon voor mijn vrouw gekocht

150 euro bon voor mijn vrouw gekocht. Helaas is dit door een technisch fout van de sauna website van onze kaart afgeschreven, zonder een reservering. Sauna geeft aan geen idee te hebben, de verkopers van de cadeaukaart gebeld. Eerst 15min in de wachtrij, om daarna te horen dat we een email moeten schrijven en ze voor ons telefonisch niets kunnen betekenen. Inmiddels zijn we een week verder en nog steeds 150 euro kwijt zonder sauna reservering. Je zou zeggen dat het herstellen van de 150 euro een redelijk simpel proces zou moeten en mogelijk wel vaker zou voorkomen. Helaas kost ons dit extreem veel moeite en energie en is het nog maar de vraag of we het geld überhaupt terugkrijgen.

Hallo,

Vervelend te vernemen dat dit je ervaring is geweest met de sauna, dit is uiteraard niet de bedoeling. In dit geval dient de sauna dit met je op te lossen; het geld is naar hen gegaan en de transactie is daar gelukt, dus zij moeten je hierin compenseren.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kan beter……

Bestellen en betalen ging soepel genoeg. Maar het duurde wel heel lang voor het bestelde arriveerde.
Pas nadat ik telefonisch ging navragen kwam de cadeaubon na een paar dagen.
Werd wel vriendelijk te woord gestaan.

2. december 2025

Saunakaart verassingsverpakking

Snelle afhandeling betaling, en goede levering en verpakking van dit product!

28. november 2025

Hallo Ronald,

Fijn om te horen dat de betaling snel verliep en dat de levering en verpakking van de saunakaart helemaal goed waren!

Atif

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik kon bezorgdatum aanklikken, dacht ik

Ik kon bezorgdatum aanklikken. Heb de bezorgdatum van iemands verjaardag aangeklikt maar bleek later de verzenddatum te zijn. En toen was het te laat. Best onprofessioneel.

24. november 2025

Beste meneer/mevrouw

Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat de levering niet helemaal liep zoals je had verwacht; dat was niet de bedoeling.

Het klopt dat er op de website een bezorgdatum wordt weergegeven, maar het kan zijn dat de levering iets later plaatsvindt omdat het momenteel erg druk is bij PostNL.

Veel plezier met je cadeaubon!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hebben de kaart niet ontvangen

We hebben de kaart niet ontvangen. We verwachten deze spoedig, zonder track en trace geen enkele controle.

26. november 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je bestelling vertraagd is.

Mijn collega heeft maandag al contact met je gehad om dit op te lossen, dus ik ga ervan uit dat het inmiddels geregeld wordt.

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag. Ik wens je een fijne dag.

Alles is misgegaan.

Alles, heb bonnen besteld voor 4 personen, met een persoonlijke tekst en heb een voucher ontvangen....heb al gebeld!! Wacht op n mail.

Beste Anneke,

Bedankt voor je review. Als ik jouw gegevens nakijk, kan ik zien dat er een bestelling is geplaatst precies zoals jij aangeeft: vier cadeaukaarten met een persoonlijke boodschap.

Er is geen voucher naar jou verstuurd en ik kan ook geen e-mail van jou terugvinden hierover, maar alles is gewoon correct verwerkt.

De vier cadeaukaarten met de persoonlijke boodschap zijn onderweg en zullen spoedig bij je aankomen.

Veel plezier met je cadeaubonnen!

Prima service

Helaas was de eerste bon na een week nog niet aangekomen. Na een telefoontje werd dit direct opgelost en hebben we ons cadeau snel kunnen geven. Veel keuze aan sauna’s en fijn om zelf een bedrag te kunnen kiezen.

25. november 2025

Totaal geen coulance

Mijn kaart met een flinke waarde (150,-) was door omstandigheden een paar maanden verlopen. Contact opgenomen, moest hier een mail over sturen en dan zou het wel goed komen. Uiteindelijk kreeg ik een mail terug dat ik bij een boeking van een hotelkamer 20,- korting kreeg. Echt belachelijk! Enige coulance kennen ze niet. Ik raad je aan nooit meer zo’n kaart te kopen. Goed verdienmodel is dit. Oplichters zijn het.

Uopfordret anmeldelse

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Ik begrijp helemaal dat je het vervelend vindt dat je cadeaukaart is verlopen. Cadeaukaarten zijn twee jaar geldig, wat normaal gesproken voldoende tijd biedt om ze te besteden.

We snappen dat dit teleurstellend is, maar helaas moeten wij ons houden aan de voorwaarden, waardoor we de kaart niet kunnen verlengen.

We proberen soms nog iets aan te bieden, maar ik kan me voorstellen dat dit niet naar wens is.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

duidelijk aangeven binnen welk tijdslot…

duidelijk aangeven binnen welk tijdslot geleverd wordt.

1. december 2025

Bedankt voor je review.

Wij proberen het altijd zo goed mogelijk aan te geven, maar we zijn afhankelijk van PostNL voor de bezorging.

Veel plezier met je bestelling!

Geen aanrader als cadeau

Ik heb een cadeaukaart ontvangen maar helaas is deze schijnbaar maar 2 jaar geldig. Dit staat met hele kleine letters heel ligt omschreven op de achterkant. Geen datum wanneer het is aangeschaft Nu is hij 2 maanden te laat om in te leveren en kan je naar je €100 fluiten wat een leuk cadeau moest zijn. Snel verdiend zo.
Als coulance kan je een bon krijgen van €20 bij besteding van €100. Nou wat een feest. 🎉 dit teken gebruiken ze ook nog in mail.

1. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Jolien,

Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je cadeaubon is verlopen.

Alle cadeaubonnen hebben een geldigheid van 2 jaar, wat ruim voldoende tijd biedt om de kaart te besteden.

Helaas kunnen we deze termijn niet verlengen, omdat we ons aan de voorwaarden moeten houden. We bieden inderdaad een voucher als compensatie om dit toch nog een beetje goed te maken.