Super!!! sehr gerne!!!
Alles super, gerne wieder👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Alles super. Gerne wider
Media-Saturn-Str. 1, 85046, Ingolstadt, Tyskland
Svarer typisk inden for 24 timer
Alles super alle nett gehe gerne in Erlangen in den Saturn

Besvarelse fra SATURN
Jeg købte den 01 06 2017 en stationær pc det viste sig at den var defekt, den genstartede i en uendelighed, så jeg leverede den tilbage den 02 06 2017 de nægtede at give mig kontanter da den var købt på et kreditkort, fredag den 09 06 2017 havde jeg stadig ikke modtaget mine penge retur, så de blev kontaktet han var ikke særlig kundemindet og fortalte at de først havde registreret den retur den 06 06 2017 og at der kan gå op til 14 dage før pengene er tilbage på kontoen, en lille detalje de GLEMTE at informere om da de modtog vareren retur. så lagde han røret på med ønsket om en god weekend, må indrømme man sad med en fornemmelse af at man var i vejen og at han egentlig ikke gad svare på grunden til pengene stadig ikke var på kontoen. Det kalder jeg sq for en utrolig dårlig service eller mangel på samme. I skrivende stund har jeg stadig IKKE modtaget pengene. En ting er sikkert de har lige mistet et par kunder pga deres dårlige opførsel!!!!!!!
Lørdag den17 06 2017, stadig ingen penge retur!!!!!! sq utroligt de stadig ikke har betalt mig mine penge!!!!!,Gad vide om jeg får så længe næste gang jeg skal prøve en vare ????
Mandag den 19 juni jeg har stadig ikke fået mine 479 euro retur, og et opkald til dem har ikke resulteret i noget som helst!!!!! NU ER JEG VED AT FÅ NOK AF DEM
Gestern Dienstag ( 20 juni ) hab ich immernoch nicht mein Geld zurück bekommen und warte seit Montag ( 19 juni ) immernoch auf einem Rückruf mit Info wo mein ist.
Wo bleibt meine 479 Euro ?

Besvarelse fra SATURN
Ringede og fik pris på et Panasonic plasma TV, det var et godt tilbud så jeg ringede lige en ekstra gang for at tjekke at det nu var det samme Tv vi talte om, dte bekræftede de. ( Jeg taler godt tysk). Tog derned og betalte et depositum for at de ville bestille det hjem, han finder tv´et på deres system (jeg kigger over hans skulder) der står 1599,- euro han retter det til 1099,- uden jeg siger noget (dette er den aftalte pris) så var det bare at vente den uge der skulle gå for at få det hjem. Efter 4 uger og flere opkald får jeg at vide de har lavet en fejl ikke kan sælge tv´et til prisen alligevel, der er sket en fejl påstår de. så jeg fik ikke mit tv har kørt til Flensborg ringet mange gange og skal køre derned igen for at få mit forskud tilbage, det er for dårligt.