Satorpartner Anmeldelser

4,5

Ordering: I was ordering 2 times from them, there was not issue with it. Delivery: Arrived within the promised time. 1st delviery done by Kuehne Nagel, I had to unload the whole shipment my... Se mere

Nagyon pozitív tapasztalataink vannak! Rugalmasak, segítőkészek, azonnal segítettek megoldani a szállítás során felmerült problémát és pótolták a hiányzó csomagunkat. A termék kiváló minőségű, amit vá... Se mere

2 db fehér Deluxe (6*3m és 4*3 m) pergolát vettem tőlük 6 db oldal fal panellel. A pergolákat és az oldalfal panelokat 1 héten belül kiszállították. A cég kapcsolattartója, rendkívül segítőkész, kommu... Se mere

Very good quality product, easy to order, fast delivery. We assembled quite quickly. Beautiful pergola. I offer to anyone.

1. Have
  6. Teltudlejning

Om Satorpartner

✔ Személyre szabott tanácsadás
✔ Többféle fizetési lehetőség
✔ Kiszállítás a lehető legjobb áron
✔ A szállítás online nyomon követése
✔ Raktáron lévő alkatrészek
✔ Szállítás a telekhatárig

Fedezze fel széles választékunkat

A party sátraink előnyei

Olcsó és kedvező árú, kiváló minőségű party sátrak
Partisátraink mind a sátorvászon anyagát, mind a szerkezetüket tekintve különböznek egymástól. Összesen hat különböző minőségű partisátrat kínálunk különböző árkategóriákban, az olcsóbb modellektől kezdve a drágább, rendkívül stabil és hosszabb távú használatra alkalmasabb változatokig.

Promotion box for Satorpartner

Vásároljon nálunk biztonságosan ma

Barátságos ügyfélszolgálat, biztonságos fizetés és gyors szállítás

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Álmomban se gondoltam volna hogy…

Álmomban se gondoltam volna hogy ennyire koreckttek és több mint egy év rendelés után ingyen segítettek a sátor helyre állitásban legelább egy hónapig gondolkoztam rajta hogy jelezem e a bajt vagy nincs értelme még egyszer köszönöm

15. november 2024
Satorpartner-logo

Besvarelse fra Satorpartner

Köszönjük a szép véleményét!
Vagyunk nagyon örömmel, hogy álomban se gondolták volna, hogy ennyire korrektök vagyunk, és több mint egy év rendelés után ingyen segítettek a sátor helyreállításban. Örömmel halljuk, hogy legalább egy hónapig gondolkoztak rajta, hogy jelezik e a bajt – de nagyon örülünk, hogy jeleztek, és hogy segítünk!
Még egyszer köszönöm, hogy nám írta, és köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Reméljük, hamarosan újra látjuk!

Everything is OK.

12. november 2024
Satorpartner-logo

Besvarelse fra Satorpartner

Thank you for your review!
We are very glad that everything is OK. This is important to us.
Thank you for choosing us, and we hope to see you again soon!