Teltet var klar til aftalt tid
Teltet var klar til aftalt tid - tak for hjælpen!
Partytelte i alle størrelser, byggetelte, håndværkertelte, eventtelte, pagodetelte, salgsboder/markedstelte, scenetelte/koncerttelte Specielle telte.
Danmark
Teltet var klar til aftalt tid - tak for hjælpen!
Teltet står bare altid klar som aftalt
Det er en forøgelse at samarbejde med dem
har brugt dem 2 gange
super fin service med rare mennesker.
teltet stod på pletten til tiden.
vil helt klart bruge sara telte igen
hilsen inge
Vi bruger Sara Teltudlejning til markedspladser og de står altid som vi har aftalt og er i god stand. Kan kun anbefales herfra.
De er super gode, flinke og pålidelige og kommer til tiden som aftalt. Vi har brugt dem tre gange og hver gang har kvaliteten været super fin
De er samtidig meget responsive på mail og besvarer telefonopkald hurtigt hvilket er super rart hvis min kone vil have ændret det der er aftalt. Prisen er også fin og regningen er som aftalt
Når man skriver til dem for at høre om priser for man et meget negativ svar igen. Hvilket på ingen måder er professionelt !
I skal lærer hvordan man svare folk tilbage på en ordentlig måde !

Besvarelse fra Sara Teltudlejning
Virkelig super service :-) og de var gode til, at tilpasse netop vores behov.
Trods stormvejr skete der intet, det stod FAST.
Kompetente medarbejdere med mange års erfaring, det er man ikke i tvivl om.
Fremragende teltudlejnings virksomhed, som kan klare alle typer af opgaver.
kan varmt anbefales..
Vahan