Saniva Facility A/S Anmeldelser

1,3

Indbegrebet af tvangsløsninger. Når Saniva overtager jeres vaskeri, så ved de godt at du ikke har noget valg de er derfor: 1. Fuldstændig ligeglade med dig (du er ikke kunden, kun problemer for de... Se mere

Nok det værste vaskeri man kan forestille sig. Maskinerne går i stykker uge efter uge, tørretumblerne virker dårligt og maskinerne vedligeholdes på ingen måde. Jeg har fået så meget tøj ødelagt af mas... Se mere

Har haft en fejl i vores vakseri, hvor vaskeriet lukkede ned, hvilket var stor irritationsmoment. Dette viste sig så at det ikke Sanivas skyld, derfor giver jeg 3 stjerne istedet for 1. De tre stje... Se mere

Mit tøj sidder fast i vaskemaskinen og har gjordt det siden klokken 20:00 igår aftes lørdag aften. Klokken er nu 11:50 søndag og der er ingen udsigter til at det kommer ud før mandag..... Til den tid... Se mere

1. Renseri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Saniva Facility A/S :Professionelle salgs- og serviceløsninger af:• Professionelle vaskeriløsninger• Betalings- og reserrvationssysteme Alle vore maskiner er produceret i EU, hvor største delen produceres af de ledende producenter i Schweiz og Vest Tyskland. Vores Facility afdeling tilbyder • Total istandsættelse af flyttelejligheder• Maleropgaver og gulvafslibning• Kvalitets rengøring og vinduespolering.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,3

Ærlig og troværdig virksomhed.

Jeg skriver normalt ikke på "medier" som denne, men da jeg læste nogle af de anmeldelser der er her må jeg give mit besyv med. Vi har i vores boligforening handlet med SANIVA i 10 år og er altid blevet godt behandlet, deres professionelle industri-vaskerimaskiner produceret i Schweiz, er meget brugervenlige og driftssikre, ligeså er deres Dansk produceret betalings- og reservationssystemer.

27. august 2015

Saniva Facility A/S.

Siden 2002 har vores forening brugt vaskemaskiner købt og installeret
af Saniva Facility A/S Vi er nu igang med udskiftning af maskinerne og
har valgt at fortsætte med at anskaffe vaskemaskinerne fra Saniva da de
har været meget pålidelige mht funktion og service

på vegne af E/F Chacgaarden

Lisbeth Fideler.

12. februar 2015

Mange problemer med Saniva.

Problem nummer 1:
På det automatiske sæbedoseringspanel, som skulle gøre det muligt at vælge mellem bl.a. normal vask, kulørt vask og eget vaskemiddel, er det ofte ikke muligt at vælge andet end normal vask med blegemiddel.
Problem nummer 2:
Hvis man har lagt tøj i maskinen og har lukket lågen til vaskemaskinen er det ikke muligt at åbne lågen igen uden at man betaler på betalingspanelet.
Problem nummer 3:
Hvis vaskemaskinen går i stå, hvilket er sket flere gange for mig, kan man ikke åbne lågen uden at ødelægge låsen.
Problem nummer 4:
Hvis der bliver ringet til Saniva, f.eks. om mandag kommer de ofte først om fredagen. Det er lang tid for 100 mennesker at vente på at kunne vaske.
Problem nummer 5:
Der går ofte ikke lang tid fra Saniva har løst problemet med vaskeriet, før problemet opstår igen. Der er ofte ikke tale om, at problemet løses permanent.
Problem nummer 6:
Selvom det skulle være muligt at reservere tid på betjeningspanelet er det ikke lykkedes mig. Tværtimod. Hvis jeg lægger en reservation ind, spærres vaskeriet for mig og andre.
Problem nummer 7:
På baggrund af ovenstående oplever jeg ikke Saniva som et seriøst firma.

3. maj 2014
Saniva Facility A/S-logo

Besvarelse fra Saniva Facility A/S

Hej Torben
Ja bedre sent end aldrig. På vores Saniva vasekmaskiner (også i 2014) var det og er det muligt at vælge mellem bl.a. normal vask, kulørt vask og eget vaskemiddel. Hvis Du støder på det modsatte, altså at det ikke er muligt, så ret henvendelse til endten vores kundeservice i dagtimerne eller til vaskeriets daglige ledelse.
Hvis man ønsker at åben vaskemaskinen efter den er sat igang, er det muligt og uden ekstra omkostninger hvis den sættes igang indenfor 5 eller 10 min.
Alle vores Saniva maskiner har en nødåbning placeret tæt ved døren.En brugervejledning vil altid være sat op i forbindelse med maskinernes placering.
Vores montører vil typisk være fremme indenfor 2 dage i tilfælde af problemer med maskinerne. En fejlmelding der udbedres kan i sjældne tilfælde udløse en ny fejl i maskinen, hvorfor vores montør bliver tilkaldt igen.
En reservation kan ikke spærre vaskeriet hverken for brugeren elle de øvrige brugere.

Helt generelt er det for os en rigtig stor hjælp, hvis vi kunne få oplyst stedet og adressen på det pågældende vaskeri, så er vores mulighed for at kunne afhjælpe og besvare de omtalte sager meget bedre og mere konkret.

Super

Vi har for små 2 år siden købt 2 vaskemaskiner en tørretumbler og et betalingssystem til vores andelsforening og de køre bare godt ingen problemmer

8. januar 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (49 anmeldelser)