Jeg sværger til Salomon, hvadenten det er vandresko, hverdagssko eller vinterstøvler. Det er en af de få sko/støvler jeg ikke har skulle gå til, de har passet fra dag 1. Jeg har nu pt 5, og jeg er m... Se mere
Troede, at Salomon var et kvalitetsprodukt, men da støvlerne blev fundet frem til brug i det massive snefald mistede jeg den illusion. Efter kort tid faldt sålerne af begge støvler. Ok, de har lig... Se mere
🥾💥 Salomon sko & støvler – komfort i top, kvalitet i frit fald 💥🥾 Jeg har været igennem mere end 10 par Salomon sko og støvler, bl.a. XA Forces, og jeg er nødt til at sige det, som d... Se mere
Jeg købte et par Cross trail sko for lidt over 6 måneder siden - jeg har brugt dem måske 1 gang om ugen i gennemsnit.... til gåture i naturen. Det vil sige ingen belastninger udover det sædvanlige. Al... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Online shop for sporting goods for men, women and children. Ski boots and clothing. Snowboarding, trail running and hiking clothes & shoes
Frankrig
- www.salomon.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hold jer væk fra denne hjemmeside .
Hold jer væk fra denne hjemmeside .. har lagt en ordre på en løbevest d25/11 … intet hørt … skrevet utallige mails… der er bare ingen der svare …. 😡😡😡😡
Super dårlig kundeservice - Salomon XT6
Jeg købte et par Salomon XT6 i maj måned. I august var de slidt helt ned i bunden af sålen. Da jeg klagede til Salomon over rimeligheden i, at et par sko til 1400kr blev slidt ned efter 3-4 måneder, svarede de (efter gennemsyn af fotos) at der var tale om almindelig slitage. Urimelig ringe service på så hurtig nedslidning af et par forholdsvis dyre sko, som kun har været brugt "normalt". Jeg har haft andre Salomon-sko, som har været brugt meget mere ekstremt, og som har holdt i flere år.
Tak for denne gang, Salomon - det var mit sidste par sko fra jer - og nu kan jeg fortælle denne vanvittige historie til alle, jeg kender. Jeg plejede at anbefale Salomon til alle, der spurgte efter gode vandresko, men det stopper nu.
Fantastisk kvalitet og service!
Fantastisk kvalitet!
Trods jeg så der var flere dårlige anmeldelser her på trustpilot, valgte jeg at tage forsøget med at handle hos Salomon - og dette er ikke fortrudt.
De har en god service i flere gange at oplyse hvor langt min pakke er i processen. Samtidig med at kvaliteten af produkterne (tøj og sko) er i top kvalitet.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem!
Jeg har netop købt et par vandtætte salomon sko, vandtætte er de dog ikke!
Jeg har netop købt et par salomon sko, der markedsføres som vandtætte, skoene har en Goretex membran. Første gang jeg går med skoene i vådt græs får jeg våde sokker. Jeg reklamerer til Salomon, som ikke tror på mig, men vi have en video hvor jeg sidder med skoene i vand og har hvide sokker på så de kan blive overbevist om at mine sko ikke er vandtætte.
Der er jo komplet latterligt, Salomon stoler ikke på kunden, og vil gøre det så besværligt som muligt for kunden at reklamere.
Derfor køber jeg aldrig mere et Salomon produkt, og vil fraråde andre at gøre det samme
God oplevelse 👍
Jeg bestilte mandag aften et par sko. Efter at have læst anmeldelser på trust pilot var det med en vis skeptis, men denne skepsis var unødvendig. Jeg fik løbende notifikationer omkring status på min pakke, og fredag formiddag ankom min pakke med korrekt indhold, et par lækre sko som lever fuldstændig op til forventningerne 🙂
Utilregnelig levering og kundeservice
Man kan ikke få fat på deres kundeservice inden for åbningstiderne. Jeg skulle have fået en pakke på fredag, som jeg bestilte mandag, men så ændrede de leveringsdato til næste mandag, så nu kan jeg ikke få min pakke før jeg skal ud og rejse, og pakken skal jeg bruge til min rejse. De holder altså heller ikke deres leveringsdatoer.
Nemt og hurtigt til trods for få stjerner
Jeg købte et par sko fra hjemmesiden, og efterfølgende blev jeg urolig da jeg var inde på Trustpilot og se at Salomon.dk kun havde 1,7 stjerner. Jeg havde heldigvis ikke grund til bekymring da mine sko ankom præcis på den lovede dato og tidspunkt. Jeg vil godt turde bestille fra denne hjemmeside igen.
Jeg vil ikke handle her
Jeg vil ikke handle her, da jeg blev tilbudt en rabat på 65 procent, så skoene var nærmest en foræring, det lugter jo LAAANGT væk af svindel, og derudover fik jeg 5 procent oveni så jeg samlet fik 70 procent på et køb på lidt over 1800 DKR, så billigt og dårlig en sko er Salomon slet ikke, har haft flere Salomon sko igennem i tiden, så vil jeg hellere betale en fair pris for varen, og så man ikke bliver snydt, hvilket jeg kan forenemme her på Trustpilot at der er er rigtigt mange der har prøvet ved dette firma desværre.
Glad og tilfreds
Bestilte et par sko, de blev nærmest afsendt med det samme, under hele leveringen har jeg modtaget mails om hvornår de havde en forventning om at pakken var leveret. Og da der så kom forsinkelse på skrev de med det samme.
Har modtaget pakken i går. Og super tilfreds
Det eneste man skal være lidt opmærksom på er at UPS ikke sender mail ud om at pakken er klar til afhentning, men den mail fik jeg fra Salomon selv. Og at pakkenummeret var længere nede i mailen
Alt i alt super tilfreds
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en løbevest fredag på salomon.com og modtog den på min adresse med UPS tirsdag til middag. Rigtig god service og hurtig levering - særligt taget i betragtning af, at det er sendt fra Frankrig.
Jeg tror en del personer, der har anmeldt salomon er hoppet i med begge ben på nogle af de scam-sider, der udgiver sig for at være Salomon som salomonsko-danmark.com eller salomon-dk.com
Dårligere firma findes nok ikke.
Det er spild af tid og skrive om alt det der er galt i denne forretning så min opfordring skal være at man skal lade være med at handle med dem
Dette er en svindelhjemmeside og køb…
Dette er en svindelhjemmeside og køb ikke derfra. Kostede mig ca 700kr og jeg mistænker dem for at have solgt mine kontaktdetaljer videre til en trejdepart.
HOLD JER LANGT VÆK!
Jeg har bestilt et par Salomon sko til…
Jeg har bestilt et par Salomon sko til 1550,-
Da jeg efterfølgende læste anmeldelserne blev jeg meget nervøs..
Endelig modtager jeg en mail om, at min bestilling er på vej - med UPS.
Jeg skal forvente at få mine sko i morgen d 5/4
Pengene er trukket fra noget der hedder Amer Sports i Kokkedal oppe i Nordsjælland. Det bekymre mig meget… Hvorfor hæves pengene i en lille by i dk, når skoene er fra udlandet (Frankrig?)
Derudover når jeg søger på Amer Sports samt deres tlf nr kan jeg se at “virksomheden” er lukket.
Jeg er bange for at jeg er blevet snydt og / eller modtager en kopi vare!!!!
I må meget gerne besvare min anmeldelse, da det er umuligt at få fat på jer!
Opdatering:
Mine sko blev leveret, men hørte aldrig fra dem.
Hurtig og god service
Efter at jeg havde bestilt en løbevest på Salomon.com, kom jeg til at læse anmeldelserne her, hvilket gjorde mig ret så bekymret.
Jeg bestilte på en torsdag og kunne hente min pakke allerede tirsdag.
Eneste minus er, at jeg selv skulle være opmærksom på hvornår pakken var leveret af UPS i pakkeshoppen, for jeg fik ingen besked herom. Dette var jeg dog klar over efter at have læst anmeldelserne her.
Så alt i alt virkelig god og hurtig service ifht. at pakken blev sendt fra Frankrig.
FORFÆRDELIG DÅRLIG KUNDESERIVCE!!!
Efter returnering af et par sko for 3 måneder siden er pengene forsat ikke blevet refunderet, hvilket kundeservice ikke vil tage hånd om.
Jeg bestille to par sko i januarudsalg
Jeg bestille to par sko i januarudsalg. Leveringen gik lidt sløv og tog en del dage, da skoene bliver sendt med UPS fra Salomons fabrik i Frankrig. - Hvilket ikke lige fremgik i købet og som jeg derfor ikke var forberedt på.
Jeg returnerede det ene par sko via Postnord drop off. Fik en label tilsendt, jeg kunne sætte på.
Returneringen tog Ca 1 uge og både forsendelse og returnering var gratis. Jeg fik pengene retur på konto et døgn efter at Salomon havde fanget min returnering.
Så jeg tror alt i alt at det var UPS det skabte bøvl og ventetid.
Så oplevelsen med Salomon var fin, og jeg fik hurtigt svar på mine henvendelser både ved opkald og mail, som dog foregik på engelsk. Men den lange leveringstid trækker lige lidt ned. 😅
Absolut den ringeste virksomhed jeg har…
Absolut den ringeste virksomhed jeg har handlet med. Jeg bestilte en vare den 5/2, og den er stadig ikke leveret. Jeg har kontaktet kundeservice utallige gange, og der sker absolut ingenting. De er umulige at få fat på, og når man endelig kommer igennem så beklager de bare hver gang og sender lorten videre til UPS. Sidste gang jeg har købt noget fra Salomon med så ringe en service, og jeg kan se at utallige andre har samme problem.
Man fornemmer svindel
Man fornemmer svindel. Der er trukket penge for en bestilt vare, som ikke leveres. Har skrevet utallige gange. Ringet utallige gange, samme besked alle medarbejdere er til træning og kan ikke besvare opkald.
Elendig kunde service. Har ikke fået penge retur, så du må banken igang med en anmeldelse/indsigelse.
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Jeg har igennem en måned skrevet et utal af beskeder, sendt billeder og kvittering, på en skijakke der er meget falmet i farverne.
Jeg har købt skijakke online igennem en butik i Ålborg - bor selv på Fyn.
Til sidst lovede de mig en Voucher til deres online handel, men i sidste øjeblik, ændrede de det til, at jeg nu selv skal fragte jakken til Ålborg, som så skal indsende den til dem, hvor de vil lave en ny vurdering.
De prøver blot at trække tiden, og få folk til at opgive!