Vi driver et kommercielt sauna-sted, og sagatrim har 1) alt hvad vi skal bruge og 2) forstand på hvad de fortæller samt 3) hjælper som nogle gode og ærlige mennesker vil gøre :)

Fantastik god betjening af meget kompetent personale! De viste sig som en ven af fitness folket da de som en af de eneste fitnessbutik ikke satte priserne drastisk op for at udnytte corona-krisen! F... Se mere

Super oplevelser med Christian, der over flere gange hjalp os med at redde vores motionsudstyr ifm. en vandskade i vores hælder. Har også tidligere haft en god oplevelse med ham i forbindelse med en r... Se mere

Jeg købte en motionscykel i fredags efter at have fået fin vejledning. Den blev som aftalt leveret samlet onsdag. Den bedste oplevelse var dog den tid der blev brugt på at forklare alle funktioner sa... Se mere

4,9

4,9

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God pris

God pris. Super kundeservice som hjalp med at samle maskine. Leveret dagen efter bestilling. Fantastisk hele vejen rundt.

13. februar 2023

Elendig service.

Jeg har købt en sauna af Sagatrim for 2 år siden, alt spillede og var god service.

Lige indtil, den gik i stykker og jeg havde brug for en reklamation af en skærm. De vender ikke tilbage, får ikke bestilt den skærm som de mener er i stykker og jeg har nu ikke kunne bruge saunaen i 4 måneder. Hver gang jeg ringer får jeg fat på en ny medarbejder, som endnu engang lover at NU vil der blive taget fat om problemet. Ringe service!

25. maj 2022

Fanstastisk Service

Fanstastisk Service

Vi har købt et træningstårn med kabler.

Hele processen fra fremvisningen i deres showroom, til opfølgning og salg - alt var perfekt.

Stor ros herfra - meget anbefalelsesværdig virksomhed.

Mvh Murat

25. februar 2022

Fremragende og hurtig service.

Fremragende og hurtig service.
Købte en motionscykel, der desværre havde nogle fejl. i det følgende forløb med reparationer oplevede jeg kun velvilje til at løse problemerne og meget hurtig respons på service og reparation. Jeg fik desuden ombyttet cyklen på fine vilkår og pris. En særlig tak til Peter Christiansen (servicetekniker) som har ydet en særlig professional indsats. Jeg kan kun varmt anbefale Saga Trim.

2. februar 2022

Super god service og venligt personale.

Super god service og venligt personale.

Havde for 2 år siden købt en Max trainer, som jeg har været meget glad for, den går desværre i stykker på anden dagen efter garantien er udløbet.
Peter var super fin at snakke med og uden problemer fik de repareret min maskinen uden omkostninger for mig, stort tak herfra for den gode service, jeg henvender mig helt sikkert hos jer igen.

15. august 2021

Ringe kundepleje

Jeg havde udset mig en crosstrainer, men kunne se at den ikke var på lager. I telefonen fik jeg at vide at den ville komme om 1-2 dage og at jeg bare skulle holde øje med hjemmesiden. Jeg tænkte at det havde været super service hvis de havde skrevet mig op, men ok jeg venter og holder øje med hjemmesiden. Da der var gået et par dage skrev jeg en mail for at spørge til status og fik nu at vide at den var udsolgt og at de ikke kunne sige hvornår den kunne leveres igen. Lidt irriterende at man ved min første henvendelse ikke gjorde sig ulejlighed med at give mig et korrekt svar. Også besynderligt at man tilsyneladende stadig var så uinteresseret i mig som kunde at man ikke tilbød at vejlede mig til køb af en anden crosstrainer.

11. januar 2021
Sagatrim-logo

Besvarelse fra Sagatrim

Hej Lene

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi har desværre store udfordringer med at få varer hjem i øjeblikket, og modtager dagligt ændringer i leveringstider fra vores leverandører.
Dette medfører at vi p.t. må melde udsolgt i stort set hele vores sortiment af crosstrainere,
hvilket også fremgår af vores hjemmeside.
Vi har derfor haft svært ved at tilbyde dig et alternativ, i denne usædvanlige situation.

Vi ærgrer os over at du vælger at give os 1 stjerne her på trustpilot, og håber at du i stedet vil rette direkte henvendelse til os, så vi kan prøve at finde en løsning.

V.h.
Saga Trim

Efterspurgte pr. tlf. en udsolgt motionscykel, der ikke kunne skaffes foreløbigt. Fik med det samme tilbudt demomodellen fra butikken med rabat plus yderligere afslag. Kunne afhente med det samme og de hjalp med at skille cyklen ad og få den ind i bilen, selvom de havde travlt. Yderst tilfreds kunde.

7. december 2020

Fantastik god betjening af meget…

Fantastik god betjening af meget kompetent personale!
De viste sig som en ven af fitness folket da de som en af de eneste fitnessbutik ikke satte priserne drastisk op for at udnytte corona-krisen! Faktisk satte flere butikker priserne på f.eks løse vægtskiver og håndvægte op med 100% under krisen!

2. april 2020