Det er 2. Gang jeg benytter rytterstuen og det er bare helt igennem fantastisk service! De er så søde at tale med over telefonen og prøver altid deres bedste på at hjælpe! Kan varmt anbefale dem!
Rytterstuen har et skønt udvalg og de unger piger derinde er så søde og kompetente. Jeg fik en fantastisk betjening i forbindelse med køb af både ridestøvler, bukser og ridehjelm på tre forskellige da... Se mere
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rytterstuen er uden tvivl den bedste rideudstyrsbutik, jeg har handlet hos. Udvalget er altid i top med kvalitetsvarer, og man kan virkelig... Se mere
Efter 12 år med min gamle Parajumper var det tid til en ny som selvfølgelig skulle være en Parajumper igen! Rytterstuen har et meget stort udvalg blandt andet i det mærke. Samtidig yder de den bedste... Se mere
Anklagende og mistroisk ved reklamationssag
Mine Catago ridebukser revnede midt i stoffet foran efter få måneders brug, og jeg henvendte mig i butikken da jeg vurdere det kunne være en defekt i stoffet i buksen, som kunne dækkes af reklamation.
Jeg blev modtaget med en anklagende og mistroisk attitude, hvor jeg adskillige gange blev spurgt hvordan jeg havde båret mig ad med at ødelægge buksen, eller hvad jeg havde hængt fast i. Til sidst tog hun et billede af skaden, som hun sagde hun ville gå videre med. Dog uden at lægge skjul på sin mening om, at det ikke ville blive godkendt som reklamation.
Da jeg ikke havde hørt noget efter tre uger, ringede jeg til butikken, som endnu ikke havde henvendt sig til leverandøren. Hun lovede at tage sagen videre med det samme, men jeg skulle lige vide at hun fortsat mente, at jeg havde hængt fast i noget, og dermed selv havde ødelagt bukserne...
En yderst ubehagelig og stødende oplevelse. Det er muligt man får god service hos Rytterstuen når man kommer for at købe noget - men det gør man IKKE ved en eventuel reklamationssag!
Skønt udvalg og betjening
Det bedste udvalg af jakker og man må altid prøve så mange man vil.. 😁
Min yndlingsforretning!
Man er altid helt sikker på at finde noget man ikke kan leve uden- fantastisk lækre ting! Alt mit overtøj er fra rytterstuen! God service og man bliver altid guidet til at finde det helt rigtige. Kan virkelig anbefale at handle der- også selvom man ikke har hest.
Jeg bestilte min vare en søndag og mandag var den sendt og tirsdag havde jeg min vare.😉Alt var som det skulle være og som beskrevet
Giver ikke pengene tilbage for fejlkøbt gave
Min mand havde købt et par vinterridestøvler til mig i fødselsdagsgave. Dette var personalet klar over ved købet. Da jeg få dage senere kommer og gerne vil bytte og have pengene tilbage da det ikke var de rette for mig nægtede de. “Det er ikke en ret efter købeloven”. Nej, men godt nok ringe service især omstændighederne taget i betragtning. Når jeg har brugt mit tilgodebevis (som jeg jo så måtte tage til takke med) kommer jeg aldrig igen til at sætte mine ben i den butik.
Skøøøn butik med super sortiment og de …
Skøøøn butik med super sortiment og de bedste mærker 😊
Returnering
Skulle returnere en grime, købt online, fået i gave. De tager sørme et gebyr på 30kr for at udbetale pengene - og hvis man i stedet skal bytte til andet skal man selv betale porto. Det skal man i øvrigt også for at returnere varen.
Grimen har en pris på 350kr der efter porto på 60kr og gebyr er reduceret til 260kr.
Der medfølger et A4 ark hvor man skal indføre en mængde detaljer fra salget - læg dog en seddel med i pakken med oplysningerne, som man kan vedlægge. Det er jo ikke oplysninger man har tilgængelige når det er en gave.
Alt i alt en virkelig serviceforladt oplevelse, som andre lignende butikker gør langt bedre. Jeg handler meget online, og det hér er den suverænt dårligste oplevelse. Krydser fingre for returneringer lykkes - det har jeg endnu til gode...
Super god service i forbindelse med …
Super god service i forbindelse med refundering af varer, flot i betragtning af at det var en travl december måned varm anbefaling her fra!
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering - modtog varen dagen efter jeg bestilte!
Altid god service!
Altid god service og smilende personale!
Vi har altid oplevet yderst fantastisk service mht returning af penge.
Den bedste rideudstyrsbutik i hele …
Den bedste rideudstyrsbutik i hele Danmark. Altid de fedeste og nyeste vare, god service og virkelig hyggelig butik. Jeg har kun haft gode oplevelser, hvilket gør jeg kun handler hos jer!
Rytterstuen er bestemt et besøg vær'
Rytterstuen er bestemt et besøg vær', hvis du er til kvalitets udstyr & lækker mærker.
Super hyggelig butik med god betjening fra personalet.
Kan kun anbefales.
Irriterende mangel på pakkenummer
Jeg har handlet i Rytterstuens webshop en del gange, og jeg har altid været tilfreds med de ting jeg har købt. Rytterstuen har noget rigtig godt ridetøj. Det der irrirerer mig meget, er at det hver eneste gang har været problemer med at få udleveret pakken i pakkeshop, p.g.a. manglende pakkenummer. Man bestiller varen på Rytterstuens hjemmeside, og får tilsendt en ordebekræftelse, og af og til også en faktura, men ingen besked om at pakken kan hentes, eller om pakkens nummer. Så jeg skal gætte mig frem til hvornår pakken er klar til levering i pakkeshop, og derefter, skal jeg prøve at få overtalt pakkeshops personale til at udlevere pakken uden det nummer de skal have for at udlevere pakken. Dette er meget frustrerende og irriterende hver eneste gang, og også unødvendig og besværlig.
Inde på min kundekonto hos Rytterstuen, står min ordre som "fuldendt", selv om jeg ikke har modtaget nogen pakke, eller nogen besked om at pakken er sendt. Pakken ligger sandsynligvis nede i pakkeshop, og den går vel så retur til Rytterstuen, hvis det ikke lykkes mig at få den udleveret.
Udstyr ud over det sædvanlige
Her lægges der vægt på kvalitet og fantastisk flotte ting, både til hest og rytter, men også til hverdagsbrug, hvor man ikke er til hest.
Derudover møder man altid venligt og imødekommende personale.