Hej RoyalUnibrew Jeg skriver, fordi jeg er meget skuffet over forløbet omkring vores aftale om lån eller leje af køleskabe. Jeg er en nyopstartet forretning og har fra starten været i dial... Se mere
Royal Free, kønsløs. Tidligere havde Royal Free en fantastisk god smag, af en akoholfri øl at være. Nu har de lavet en ny med forbedret smag. Den ligner de andre alkoholfri øl. I stedet for at lave... Se mere
Efter lanceringen af Royals nye 0.0, med 'Ny forbedret smag' som erstattede deres ellers udmækede alc fri, Den 'nye forbedret smag skulle efter Unibrews eget udsagn have 6 dobblet salget inden den o... Se mere
Utilfredshed med ændrede betingelser vedr. køleskabe
Hej RoyalUnibrew
Jeg er en nyopstartet forretning og har fra starten været i dialog med jer om muligheden for at få stillet køleskabe til rådighed. Først fik jeg oplyst af Cecilie, at vi skulle handle 2 gange, før det kunne lade sig gøre. Det accepterede og bekræftede jeg. Derefter blev det ændret til 3 handler, hvilket jeg også accepterede. Senere blev det så ændret til 4 handler.
Nu har vi handlet 2 gange og står klar til 3. handel, men får pludselig besked om, at vores konto er lukket, fordi vi har meldt os ud af Nærkøb, og at vi derfor skal starte forfra og handle 3 gange igen.
Jeg synes ærligt talt, at det her er meget unfair og uprofessionelt. Betingelserne er blevet ændret flere gange undervejs, og det skaber stor usikkerhed for os som ny virksomhed. Vi har hele tiden handlet i god tro og fulgt de krav, vi har fået oplyst.
Jeg vil derfor bede jer om at finde en løsning på sagen og stå ved de aftaler og betingelser, der tidligere er blevet oplyst til os. Det her forløb bør stoppe her.
Jeg ser frem til jeres svar.
hævede penge på annulleret ordre et år efter
Bestilte nogle etiketter til FaxeKondi flasker, men fortrød, og skrev få minutter efter betaling at jeg gerne ville annullere ordren. Et par dage efter kom svar om nærmere info, hvilket blev svaret med det samme. Alt godt so far.
Næste ET år senere trækker de beløbet på den annulleret ordre. Har mailet flere gange og får intet svar.
Ordre 2732 fra den 11. 09.2024
Købte en dåsecola og lagde i min taske…
Købte en dåsecola og lagde i min taske på vej hjem fra skole.
Da jeg kommer hjem, er min taske drivvåd og computer samt skolebog ødelagt.
Dåsen har et mærkværdigt snit og bøjer ud af. Som om den har haft for meget tryk.
Royal Unibrew påstår at min MacBook-computer eller min skolebog har skåret hul på aluminiumsdåsen.
Det kostede 10.000 kr i skader på private ejendele at handle et af Royal Unibrews produkter og tro det var kvalitetsmæssigt i orden.
Elendig blandningsprodukt af en ny…
Elendig blandningsprodukt af en ny juleøl. Anbefaler det bestemt ikke til nogen. Gå tilbage til hvid xmas
RU pap holdere er l..., de holder ikke 20 meter
Købte 6 øl; kun 4 (67%) kom frem til modtagerne
Ekstrem dårlige øl
Ekstrem dårlige øl - pilsner smager af metal og classic af smager mega meget af kulør.
Royal pilsner smager som =Hansa pilsner og royal classic=Paderborn.
Vild forbavselse-og skuffelse
Jeg har et par gange smagt Pepsi Max Lemon fra Tyskland, den smager vildt godt ...
Så jeg blev meget glad, da jeg i går så, at Pepsi Max Lemon endelig var kommet til Danmark ... :-)
Min glæde holdt kun indtil jeg smagte den ... :-(
At der kan være så stor smagsforskel på en sodavand med samme navn, bare fra 2 forskellige lande, forstår jeg ikke ...
Der er lige så stor smagsforskel på en Lime og en Mango, som der er på en tysk og dansk Lemon ...
Kan man lide Pepsi Max Lime, kan man også godt lide den nye "Lemon", for de smager MEGET ens ...
Jeg kan ikke li' den med Lime ...
Det værste er næsten, at fordi den nye "Lemon" er kommet, udgår Pepsi Max Mango ...
Den har jeg drukket 1000 vis liter af ...
Personlige faxe kondi etiketter
Kære Royal Unibrew,
Sikke et fedt koncept i har udviklet i forbindelse med jeres Faxe Kondi champagneflasker. Det synes jeg, mit personale skulle have sammen med deres julegave i år. Det vilde er, at i hverken sender ordrebekræftelser eller etiketterne. Der er nu gået to uger, og jeg fik et svar på, at grundet forsinkelsen vil jeg modtage dem i sidste uge, men det er endnu ikke sket. I svaret var der ingen interesse i at sende mig min ordrebekræftelse - vedkommende undrede sig blot over det. Nu har jeg efterspurgt ordrebekræftelsen flere gange, men modtager den ikke. Det er ret vigtigt, når man bestiller via en virksomhed, da jeg skal bruge kvitteringen. Jeg ringede til hovedkontoret for at høre, om det var en fake side, fordi hele oplevelsen var så dårlig. Samtidig skulle jeg ringe til 4 forskellige numre for at få fat på ham, der sidder med ansvaret. Nu står jeg med 30 flasker, som jeg kun købte på grund af detaljen med de personlige etiketter. Jeg vil desværre ikke benytte mig af denne service igen eller anbefale det til andre.
Jeg håber, at jeg får mine penge tilbage.
Jeg er ikke glad for at sende sure anmeldelser, men jeg håber, det kan være med til at rykke et svar på mine mails.
Hvordan kan det gå så galt
Hvordan kan det gå så galt. At skrotte den hvide Xmas er da helt hen i hegnet. Giv os julen tilbage.
Hvor er det da bare trist...
Hvor er det da bare trist at i har ødelagt en så traditionsrig julebryg som xmas , smagen af en kold fyldig hvid gran var essensen af jul , rund blid og julet .... Nu har i brygget en ligegyldig bryg der på ingen måde assisosiere til jul , hvor er det helt igennem sørgeligt, nogle gange er fornyelse en go ting , men med så traditions en øl som xmas , så er det en katastrofe..... Øv øv
Tillykke med
Tillykke med , at i ødelagde den eneste ordentlige juleøl i havde. Hvem fik den tåbelige ide. Så det var den sidste ceres øl jeg købte.
Det var det da forfærdeligt det I har…
Det var det da forfærdeligt det I har lavet med den nye blå hvide Xmas. Ønsker den tidligere tilbage. Den nye er mega bitter. Hvorfor lave det? Den tidligere røde hvide xmas var mild, sød og den bedste juleøl på markedet hvis I spørger mig. Hvorfor lave det om til det her? Bvdr smager af alm øl vel at mærke i den meget bitre ende.
I har ødelagt mange juleborde med…
I har ødelagt mange juleborde med lanceringen af jeres "nye" xmas. Giv os den hvide xmas tilbage...den nye smager absolut ikke af jul. SKUFFENDE. Kommer til at købe andre mærke juleøl indtil den hvide xmas kommer tilbage 🤨
Xmas 2024 - sikke en skuffelse!
Har glædet mig til hvid xmas MEN er så skuffet over den nye erstatning, som er lanceret. Denne smager alt for meget af blå xmas end af hvid xmas. Rigtig dårlig løsning på på både smag og design!
Skift design
I har et fantastisk produkt i faxekondi booster MEEEEN JERES NYE DESIGN ER GRIMT!
Skift tilbage til det gamle, nu bliver man stoppet fordi de tror man drikker øller.
brusen i faxe kondi er til grin..
brusen i faxe kondi er til grin... hver eneste gang jeg køber faxe kondi -- er der ingen brus i
booster med strawberry
jeg har simpelhen fået en booster med strawberry og udover de forbandede høje priser der tvinger en til at købe to så smager den simpelhen af bunden af en rød sunlolly der har lagt ude i 16 timer, blandet op med en smirnoff ice med hindbær, LITE uden brus, det er simpelhen forfærdelig det er mig ubegribeligt at i ikke har nogle der smager jeres væske inden det er umenneskeligt at drikke, jeg ville hellere drikke urin fra et næsehorn
Intet svar
Jeg sendte en forespørgsel ang. Royal økologisk alkoholfri hvedeøl til contact (snabela) royalunibrew.com d. 3. juli 2023.
Jeg har rykket for svar d. 13. juli 2023 og d. 31. juli 2023 men har i da d. 12. aug. 2023 stadig ikke fået svar.
Det er under al kritik, at et firma ikke svarer sien kunder. Derfor 1 stjerne (det burde være 0)
Jeg kan se, at denne anmeldelse vil blive sendt til info (snabela) royalunibrew.com. Gad vide, om den mailadresse er bedre end adressen på hjemmesiden?
Diskriminerer mod sukker-elskende…
Diskriminerer mod sukker-elskende kunder
-------------------------------------------------
Desværre kan man i deres nuværende konkurrence - ikke vælge at ingen af varianterne er gode, som tvinger en til at tage et valg, man ikke mener, eller undvære at deltage. Det kaldes diktatur i udlandet. Desuden har der været mange sukkerfri-varianter (som dehydrerer kroppen, pga. sødemiddel), men ingen sukkerfattige varianter - som kunne være alternativet til den gamle måde at gøre det på.
Skal da endelig ikke glemme, at Faxe Kondi Appelsin er et Svindel-produkt, fra bund til top - smager identisk til Nikoline Appelsin-sodavand.
Kom tilbage med cult cola