Royalnova Anmeldelser 12

Under middel

Andre kiggede også på

0 stjerner.

0 stjerner.
Arrogant tjener. Lang ventetid. Vi var 4 inde og spise. Os som fik bøf, endte med madforgiftning 🤢🤢

17. oktober 2023

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Lang ventetid og da maden kom var den halvkold og manglede en del af det indhold som ellers var lovet i menukortet... ikke et besøg værd og kommer ikke igen!!!!!!

14. oktober 2023

Føj for zatan

Føj for zatan! Var i dag inde for at få lidt at spise sammen med min kæreste! Vi bestilte to forskellige måltider. Det ene var færdig noget før det andet. Det der så var blevet færdig blev stillet op på en disk og stod der cirka 10 min. inden det næste var færdig. Dvs måltidet var KOLDT da det kom på bordet. Da jeg klagede over det fik det såmænd bare en tur i friture gryden og så var den fixed 😤 Føj for zatan kom så da jeg desværre blev nød til at bruge deres møgbeskidte toilet eller det var vel nærmere et lokum. Vi kommer ALDRIG igen og vil fraråde alle andre at komme der.

30. september 2023

Vil ikke anbefale

Var der og spise igår. Man skal ihvertfald ikke have travlt eller være meget sulten, for ventetiden på maden er ekstrem lang.
Jeg fik en burger og hold op en skuffelse. Den smagte ikke af noget. Min partners mad var ligesådan. Bestemt ikke pengene værd. Og ikke et sted vi vil besøge igen.

25. august 2023

Ualmindelig dårlig service lang…

Ualmindelig dårlig service lang ventetid på mad ca 1 time forret serveret samtidig med hovedret hos vores vennepar vi fik vores hovedret rigtigt men måtte til gengæld vente 1 time på hovedretten og da var vores venner færdige med at spise .Toiletter var møgbeskidte og direkte ulækkere utroligt at det kan forgå i Danmark med den kontrol som findes .

19. august 2023

Tør, kedelig mad i brune omgivelser

Tør, kedelig mad. Jeg spiste to bider og levnede resten. Dårlig belysning, mindede mest af alt om et brunt værtshus. Snusket. Kommer der aldrig igen og har nu lært på den hårde måde altid at læse trustpilot først og gå med min mavefornemmelse.

9. august 2023

Ikke en stjerne værd

Ikke en stjerne værd, ubehøvlet betjening, og lange ventetider, ingen viden om maden, allergener. Ingen viden om deres eget vinkort.
Manglende tilbehør til vores halv kolde mad.
Måtte bede om regningen 3 gange, og den sidste gang var vi nødt til at sige så de kunne forstå at vi ikke ville vente længere på at en gad at komme med regningen.
Vi kommer der aldrig igen.

1. august 2023

Dyrt og middelmådigt

Den dyreste øl min mand og jeg nogensinde har købt alle storbyer medregnet - alm Classic 50 cl til 95 kr.
Pasta retten var jævnt kedelig i smagen og bacon klumper sammen i noget der minder om brusk klumper.

21. juli 2023

Snyd og bedrag på restauranten

Igår spiste jeg middag med en ven på restaurant Royal Nova, Skindergade 34

Vi sad indenfor og undrede os lidt over at der var snavset på bordet og sæderne.

Men vi fik bestilt mad og øl, selvom vores spanske tjener ikke helt kunne forstå vores ordre (afgivet på engelsk da hun ikke talte dansk). Jeg spurgte endda om hun var helt sikke på at hun havde forstået ordren på 2 bøf bearnaise til kr. 129,- og 2 Classic øl.

Efter 45 min kom maden. En bøf med chili sovs og en anden ret som vi ikke kunne se hvad var. Hun undskyldte og tog maden med tilbage. Efter yderligere 15 min. måtte jeg spørge om maden var på vej.

Efter lidt over en times venten ved et snavset bord og omgivet af en flok af bananfluer kom der to bøffer. En med chili sovs (den havde ventet i 20 min og alt var koldt) og en der var lidt varmere med en slags brun sovs i en skål.

Vi valgte at spise at det da vi var sultne men levnede en del da det absolut ikke smagte godt.

Så beder vi om regningen…….

Efter endnu 15 min (og der var ikke travlt i restauranten) tager vi tøj på og går til kassen for at spørge igen om vi ikke må få lov at betale. Med lidt sur mine bliver vi svaret at regningen næsten er klar.

Her får vi så første regning på kr. 606,-. Jeg spørger lidt forbløffet til det håndskrevne beløb. Så taler hun kun spansk og bliver lidt vred. En anden i restauranten gør os opmærksom på at hun er ved at snyde os, og at det sker tit. Vi starter nu en længere diskussion hvor jeg må hæve stemmen og fortælle at vi ikke vil betale beløbet. Hun siger at hendes chef siger at det er det korrekte beløb og vi står nu i en situation, hvor jeg regner ud hvad vi skal betale og fortæller hende at jeg under ingen omstændigheder vil finde mig i at blive snydt af hende.

Jeg kan se at andre ansatte i restauranten holder lav profil, men til sidst er der en, der tage affære og trækker os hen til kassen ved indgangen.

( Sushma – kan jeg se på regningen – stor tak til hende) Her spørger hun hvad vi fik og laver på 1 min en korrekt regning på kr. 386,- som jeg straks betaler.

Bemærk at der på begge regninger nederst står: Venligst betal ikke en håndskreven regning ☺

Det der skulle være en hyggelig aften blev en lang venten på dårlig mad (og slet ikke det vi havde bestilt) i en flok af fluer og så sluttet af med 15 min. meget ubehageligt skænderi.

Selv efter at have betalt var jeg bekymret for om noget var stjålet mens jeg var optaget af skænderiet og om det nu ville blive trukket mere på mit kort end det jeg havde godkendt.

Gør noget før sundhedsmyndighederne og politiet lukker restauranten !!

26. september 2022

Har nu ventet i 30 min på at bestille……

Har nu ventet i 30 min på at bestille… tror jeg giver op…
Da jeg langt om længe fik kontakt til en tjener kunne hun fortælle, at jeg sad ved et af de borde de ikke betjente når de kun var to på arbejde…??
Hvis du skal bestille her kræver det at du kan gætte hvor mange de er på arbejde og hvad det betyder for betjeningen:-) det prøver jeg næste gang, men der bliver nok ikke en næste gang:-)

15. september 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto