Royal Copenhagen Anmeldelser

2,1

Suveræn service af fire ekspedienter, som vidste alt om stel og priser, og hvor længe man kan købe netop mit stel:”Blomst”

Jeg havde købt en kop med navn, og efter ekstrem lang ventetid kom den endelig. Farven på selve porcelænet (det hvide) er meget mere gullig end på de andre kopper vi har fra RC. Jeg kontakter kundeser... Se mere

Nemt at bestille, fine produkter, men når uheldet er ude, så er der ingen respons på ens brudgaranti? Produktet er registreret og meldt som der anvises, men efter nu tre uger og efter en rykker, forts... Se mere

Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Se mere

1. Porcelænsbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

2,1

Den ringeste og mest ubehøvlede service…

Den ringeste og mest ubehøvlede service i RC outlet. En fornærmet midaldrende ekspedient, der højrøvet spurgte om hvad jeg havde regnet med, da jeg spurgte om det ikke var 20% udsalg på deres julepynt. “Det er sat ned med først 50 og dernæst 30/%, så regner du vel forfanden ikke med at du kan få yderligere 20%”. Undskyld jeg spurgte, men hvor skulle man vide det fra, med den mangelfulde skiltning i butikken stortset allesteder

17. januar 2022

Bedste kundeservice

Jeg havde den bedste oplevelse med kundeservice, jeg havde købt noget så hvor dagen efter var det udsolgt og så snakkede jeg med en dame fra royalcopenhagen, dagen efter var problemet løst.
Det kalder jeg den bedste kundeservice EVER.

5. januar 2022

Fantastisk kundeservice

Jeg har lige fået en hel fantastisk kundeservice fra Royal Copenhagen. Jeg har en fin opsat fra Royal Copenhagens julestel, som desværre ikke længere stod stabilt. Jeg kontaktede Royal Copenhagens kundeservice, som oplyste, at de kunne hjælpe mig med en reservedel uden beregning - og i dag har jeg modtaget den. Det er for mig uovertruffen kundeservice og kunne jeg give 6 stjerne ville jeg gøre det.

17. november 2021

Dårlig kundeservice!

Var i går den 23 juli kørt 200 km. for at komme til RC outlet i Vejle. Da jeg kommer ind i butikken spørger jeg om det var muligt at jeg kunne låne et toilet?.
Svaret var Nej!
Syntes det er så ringe kundeservice som man kan forestille sig!
Jeg kiggede lidt men undlod at købe noget, både fordi blæren pressede på og fordi jeg blev ret sur over ikke at kunne låne et kunde toilet!
Er ret sikker på jeg ikke kommer til at besøge stedet igen.

24. juli 2021

Ingen mobilpay ved telefonisk ordre. Vi er i 2021!

Har netop bestilt 2 stk. krus med håndmalet navn i begge. Tænk sig at man kun kan betale mundtlig over telefonen ved at opgive kort nr., udløbsdato og sikkerhedskode. Synes ikke det er en god "service" her i 2021. Forberedelsen i enhver form for kampagne man vil sælge kræver da som udgangspunkt en plan for kundernes betalingform, med mindre man ikke havde kalkuleret med et eneste salg.
Hvor mange ville ikke som jeg være beklemt ved at udlevere oplysninger, der givet modtager mulighed for at hæve løs de steder der ikke kræver NemID godkendelse!
Håber alt går vel, men vil fra nu af og til de bliver hævet dagligt holde øje med min konto og efterfølgende skifte mit kort ud! Som udgangspunkt har jeg tillid til Royal Cph. og da det jeg har bestilt er et "One time offer", som skal bestilles via mail og efterfølgende opringning, har jeg ikke andre muligheder end hvad beskrevet ovenfor.
Ydermere bestilles dette produkt til bla. mailadresse aarhus(@)royalcopenhagen.com, efterfølgende fik jeg svar på min mail fra conceptstore(@)fiskars.com at de ville ringe til mig. Dog uden nogen autosignatur eller anden form for navn på den person der havde svaret.
Jeg forespurgte på bekræftelse af min betaling, hvorefter jeg igen modtager en helt ny mail fra selv samme mailadresse, denne gang igen uden autosignatur, men dog var der noteret navnet på "medarbejderen"
Super venlig ung dame i telefonen, derfor 3 stjerner i stedet for 1 stjerne.
Der er simpelthen ikke godt nok Royal Cph!
Mit spørgsmål til Royal Cph, kan det virkelig være rigtig?

9. juni 2021

Sikke en service!

Sikke en service!

Århus Fredag d. 23/4

vi var inde for at bytte gaver og havde som sædvanlig en god oplevelse.

sødt og kompetent personale (sissel)

25. april 2021

Må jeg gøre opmærksom på

Må jeg gøre opmærksom på, at stellet Flora IKKE er håndmalet, selv om det sælges som håndmalet mange steder (bla. Kop & Kande og Illum).
Og så er der stavefejl på Floras 19 cm tallerken "Rhododendron"....

6. april 2021

Modtog allerede min pakke 1,5 døgn efter, at jeg bestilte på hjemmesiden.

Varerne var pakket meget blødt og forsvarligt ned i papkassen, således tingene ikke kunne rutsje rundt i papkassen.

24. februar 2021

Ærgelig kundeservice. Porøst stel

Ærgelig kundeservice. Intet svar på mail efter 3 henvendelser. 1. Henvendelse for 1 måned siden. Ringer og får en super arrogant medarbejder i røret.
Vi har købt riflede middagstallerkener og 4 ud af 8 har allerede små chip efter 1 år. Vi kan bruge vores brudgaranti, men hvis det er standarden står vi jo om et år igen med 50% af tallerknerne med brud på uden en brudgaranti. Dvs. Efter 2 år kan vi smide 50% af vores tallerkener ud. I bryster jer af, at jeres stel er skabt til at blive brugt hver dag og alligevel er svaret hos kundeservice. Porcelæn er porcelæn og kan gå i stykker. Øhh, ja. Men i reklamerer med at have et solidt produkt, så det må i jo stå på mål for.

21. januar 2021

Fantastisk service

Har to sæt piet hein salt og peber, hvor bundproppen er mørner.
Jeg skriver til Royal Copenhagen og spørger om de kan hjælpe - det kan de desværre ikke, da det ikke er deres produkt.
14 dage efter skriver de til mig, at de har nogle rest propper, de mener passer, og om jeg vil have dem.
Jeg skriver ja tak, i dag har jeg modtager dem og de passer.
Det kalder jeg service - tusind tak 😀

20. januar 2021

Mulighed for køb af nye silikoneomslag!

Jeg vil gerne have mulighed for at udskifte mine slidte silikoneomslag til min kopper. Jeg kan se på FB at det er et ønske fra mange. Kom nu! Tag vores behov alvorlig! I disse grønne tider, hvor vi skal genbruge, giver det ingen mening, at I ikke gør det muligt at forny kopperne!

Synes godt om
Kommenter
Del

9. november 2020

Jeg har netop benyttet mig at…

Jeg har netop benyttet mig at brudgarantien på en af mine hvid riflet middagstallerkener. Dette er en super service. Men da jeg så kommer hjem og skal vaske den op, ligger jeg mærke til, at den er lettere end de andre jeg har, riflerne er ikke nær så tydelige og holdes den op mod lyser kan man se silhuetten af mine fingre igennem. Dette er ikke tilfældet med nogle af de andre jeg har. Tallerkenen fremstå på ingen måde lige så “lækker” som de andre og minder faktisk om en billig kopiudgave.
Er dette den nye standart? Hvor man så ovenikøbet har hævet prisen. Kvaliteten skal vel følge med, når man hæver prisen, på et i forvejen dyrt produkt.

13. oktober 2020

Flot Design og rigtig god kvalitet.

Flot design og rigtig god kvalitet.

Jeg har for nyligt købt de hvide riflede middagstallerkener fra Royal Copenhagen, de har en god størrelse, og designet sidder lige i skabet. Det er rigtig godt håndværk, der kan tåle hverdagens brug. Jeg er derfor netop købt dybe tallerkener i selv samme serie.

10. juni 2020

Flot indpakningen og okay-hurtig levering

Nu har jeg siddet og læst en del af de dårlige anmeldelser omkring RC - og jeg må bare sige at jeg så er heldig at jeg kun har positivt at sige.

Jeg bestilte fornylig en HAV-kop som skulle gives i gave, for det første er deres hjemmeside nem at navigere. For det andet så er der hurtig levering og gaven var pakket rigtig fint ind. Jeg har umiddelbart ikke en finger at sætte på webshoppen og RC.

18. maj 2020

Brudgaranti er værdiløs

Købte i efteråret 2019 en RC-vare, mod vane til fuld pris hos den lokale forhandler... og med brudgaranti.
I julen 2019 går varen i stykker og jeg henvender mig i min lokale butik for at gøre brug af brudgarantien. Jeg kan ikke få en byttevare, da den skal bestilles hjem. Jeg venter et par uger og henvender mig i butikken, ‘vi har ikke fået RC-varer endnu’, var svaret. Jeg ventede yderligere nogle uger, hvorefter jeg mailede til butikken. Her var svaret, at man endnu ikke vidste, hvornår der kommer varer igen.
Hvis det er kvaliteten af RC’s brudgaranti, så vil jeg fremover udelukkende købe outletvarer. Det er da totalt til grin at købe til fuld pris og med garanti, når garantien ikke holder alligevel.
- jeg tænker ikke, man kan bede om at lade købet gå tilbage?!

18. februar 2020
Royal Copenhagen-logo

Besvarelse fra Royal Copenhagen

Kære Camilla,

Tak for din henvendelse. Det lyder som en alt andet end heldig oplevelse, du har haft med at skulle indfri din brudgaranti. Vi skal gøre opmærksom på, uden overhovedet at vide, hvilket produkt den pågældende situation drejer sig om, at Royal Copenhagens porcelæn er håndlavet, og der kan derfor gå lidt tid, før steldele igen er på lager, hvis de skulle blive udsolgt.
Når det så er sagt, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din sag, så hvis du vil sende os en kort mail med information om, hvilket produkt det drejer sig om og hvor det er købt, og sender til RoyalCopenhagen.ShopOnline@fiskars.com, så lover vi at sidde klar til at hjælpe dig med at indfri din brudgaranti.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Royal Copenhagen kundeservice

Riflet tekande drypper. Royal Copenhagen.

Riflet tekande drypper. De ved det godt, men gør intet ved det.
Deres kundeservice er en skændsel. Vender aldrig tilbage med et svar. Hoven og arrogante. Glemmer, at vi er kunder.

16. januar 2020
Royal Copenhagen-logo

Besvarelse fra Royal Copenhagen

Hej Anders,

Først og fremmest tak for din henvendelse. Vi er kede af den dårlige oplevelse, du tydeligvis føler, du har haft, og derfor vil vi meget gerne bede dig ringe til os på 3814 4888, så vi sammen kan fortsætte den hidtidige dialog og ikke mindst finde en løsning.

På forhånd tak! Vi glæder os til at høre fra dig.

Henriette, Royal Copenhagen kundeservice